Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • justagirl2201
    09. Listopad 2019. 08:49

Ely testna crta mora biti iste boje ili tamnija od kontrolne...na ovoj slici ako je lijeva crtica testna onda je pik, a ako je lijeva crtica kontrolna onda nije pik....
    Marina ti radi ono sto mislis da je najbolje...ako je to  neko vrijeme opustanje i odmak od svega, zasto ne? Ali svakako vjerujem da ce svaka od nas ovdje ugledati svoj plusić...samo hrabro cureeee 😊😊😊😊

Mallla
    09. Listopad 2019. 09:26

Tinas

Curke ja vas isto pratim budnim okom👀
    Ovo odbrojavanje me ne veseli zbog mene jer znam da u mom slučaju ovog puta nema šanse,
    nismo akcijali za vrijeme plodnih dana i tako to ali veselim se vašim plusićima za koje vjerujem da će ih biti puno
    Ja sam trenutno u nekoj glupoj fazi u kojoj mi se ne da mjeriti ni temp ni ništa, jer ono ne znam…
    želim bebača već godinu dana i ono, ne kužim u čemu je problem i zašto me neće i neće i eto pa dođe period u kojem ja kao dižem ruke od svega pa što bude, a za tjedan dana će opet biti mjerenje tempice i ostale stvari. Mah…🙄

Ejjjj pogledaj svoj potpis... Sve ti govori ❤️
    Znači ovako dugo traje jer tamo gore se traži baš prava kombinacija i baš pravo vrijrme da stigne za tebe jrdna jedina i neponovljiva bebica, najsavršenija za tebe i tvoga M ❤️

url=https://lilypie.com]

Mallla
    09. Listopad 2019. 09:33

VII odbrojavanje 2019
    Mikixy - 3.10.2019  ✔️
    Tera_ - 9.10.2019 -  0 dana♧
    Lady_E - 11.10.3019. - 2 dana♧
    Justagirl2201-12.10.2019- 3 dana♧
    Tinas 13.10.2019 - 4 dana♧
    Točkica 13.10.2019. - 4 dana♧
    Zvjezdica37 - 16.10.2019 - 7 dana♧
    AnKol - 17.10.2019 - 8 dana♧
    MarinaI - 18.10.2019 - 9 dana♧
    Mika111 - 20.10.2019. - 11 dana♧
    Arwen87 - 25.10.2019. - 16 dana♧
    Emilijal - 26.10.2019 - 17 dana ♧
    Ana_Marija_2019. - 27.10.2019. - 18 dana♧
    Breskva - 28.10.2019 - 19 dana ♧
    Martina1982 - 30.10.2019- 21 dana♧
    Hope2804 - 30.10.2019. - 21 dana♧
    Sanja0508 - 31.10.2019 - 22 dana♧
    Sunčica5
    VIII ODBROJAVANJE 2019.
    Mallla - 3.11.2019. - 25 dana 🌱

Ely
    09. Listopad 2019. 09:39

Onda je pik. Koliko dugo inače traje pik, je li normalno da bude po 3 dana ovako tamno?

Ana_Marija_2019
    09. Listopad 2019. 09:50

MarinaI

Martina1982

MarinaI

Meni je najgore sto imam 35 godina
    i podsvjesno onaj strah da cu cekat par godina da zatrudnim🙉

Ja imam 37. Za 5 mjeseci cu 38….🤦‍♀️…valjda bu m do 40 zatrudnila i rodila 🤣🤣🤣🤣🙈🙈🙈🙈…To sa godinama je predrasuda. Nema pravila. Jest da mozda sanse se smanjuju al ako je sve ok i ako M i dalje dolazi ne vidim razlog da zena ne bi bila produktivna i do 45. Nije da znam jedan slucaj takav. Evo moja mama mene u 39 rodila. Cetvrto djete. Zalomilo im se 🤣🤣🤣. A suseda nam malu u 42 rodila. Sve prirodno. Tako da. Zelim da bude ipak sto prije a u svakom slucaju da bude kad god 🤗

Znam Martina i moje su frendice evo trudne po prvi put s 37 i 40 al mene je onako podsvjesno strah🙉
    Moram malo mozak smirit😂
    Hvala ti na utjehi.
    Nastavit cemo se svi trudit💪💪💪

Razumijem te. Ja imam 34 i užasno me strah, s tim da se ne bih složila s ovim da su žene jednako produktivne do kad imaju menstruaciju. Dokazano je da plodnost opada jako nakon 30., pa onda drugi veliki pad s 35 i ogroman s 37, a nakon 40 se šanse smanjuju drastično. Ne pričam to napamet, može se pročitati na bilo kojoj stranici koja se bavi time. Moja prijateljica je počela tek s 39 pokušavati i nije im išlo pa su se naručili na MPO i istu stvar su im tamo rekli. Sad ima 41 i još ništa, ni umjetna nije pomogla i zadnje su joj savjetovali donirana jajašca. :(
    Imam već jedno dijete, ali isto nam je trebalo dosta tako da...

Tinas
    09. Listopad 2019. 09:54

Hvala curke na lijepim riječima ali već sam se ja naviknula na te svoje faze,
    najčešće je to u pms-u.
    Tada me živcira sve to skupa... radi briseve, vadi hormone, mjeri temperaturu, piškaj trakice, pij čajeve, pa folnu, pa matičnu mliječ....
    Doma imam cijelu ljekarnu i samo se asortiman povećava, a plusa nigdje. 
    Mislim znam i ja da ću se na kraju svemu tome smijati i da će mi biti drago što sam prolazila to sve, 
    i više cijenimo kad dobijemo nešto nakon puno puno truda... al mislim da svatko ima ovakve faze... pogotovo ako ste malo emotivniji kao ja 

𝐻𝑜𝑑𝑎𝑗, 𝑛𝑒𝑏𝑜 𝑠𝑡𝑟𝑝𝑙𝑗𝑖𝑣𝑒 𝑣𝑜𝑙𝑖 ♡

Mallla
    09. Listopad 2019. 09:55

Jutro ekipa!
    Ima li testića na vidiku!? 
    Meni je malo dobro došlo hlađenje glave i zaboravljanje mjerenja temp. Ali vjerojatno će me uhvatiti luda tamo po sredini ciklusa 😂
    Sada sam malo u fazi pusti me stat ali opet relativno mirna. 
    Dobila sam par info. Od bliskih ljudi o novim trudnoćama po drugi ili treći put, ovaj put me nije pogodilo, bila sam istinski sretna zbog njih. Imala sam ideju da bi htjela 3 ili 4 djece do 40te ali shvaćam da nisu moje ideje u skladu s realnosti. 
    Zadovoljna ću biti s još 1 pa kada bude. Razumijem da mi se nije potrebno štititi uopće jer ja sam bila uvjerena da će drugi put biti brže i lakše ali sam krivo mislila. Dakle sama sebi sam prirodna zaštita 😂😂😂 Možda 2019ta nije moja godina, bumo vidli!
    Sutra se nastojim sjetit naručit kod gin da vidimo što možemo! Čak sam spremna ići i privatno učiniti sve što treba da vidimo gdje zapinje.... Eto imala sam inspiraciju napisati roman! 

Mikixy
    09. Listopad 2019. 09:56

Ely

Onda je pik. Koliko dugo inače traje pik, je li normalno da bude po 3 dana ovako tamno?

Meni je bio dva dana i ostala trudna 💓

https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png

Mallla
    09. Listopad 2019. 09:57

Ely

Ely pik je ta u nedjelju, od tada u roko 12h je 0.... Nekom malo prije nekom malo kasnije.... To je to... Zna porast LH biti 2 dana ili 3 ili više ali to je nebitno! 

Ana_Marija_2019
    09. Listopad 2019. 09:58

Ali cure, usprkos svemu, ja vjerujem da ćemo se uskoro dopisivati na drugoj temi, moramo!
    Valjda oko sebe imam toliko ljudi koji su išli na MPO, a dosta ih je i mlađih od mene da me to sve pogodilo i zato se brinem. Evo, sestrična pokušava npr. već 2 i pol godine, a sad ima tek 26 godina! I ona i muž.
    Baš baš puno znam tako ljudi, i kolegica i prijateljica koje isto jako dugo pokušavaju i vjerujte mi da bi se njihovom plusu veselila kao svome.

Meni je sad 12 DC pa smo krenuli u akciju...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.