Cure, vrh!!!
Radila sam analizu urina i neke vrijednosti mi malo odstupaju pa sam zvala doktoricu da pitam što to znači i kaže mi ona - točno te vrijednosti odstupaju malo u trudnoći hahahaha
Koji ti je dan ciklusa?
10. tako da sigurno nije u pitanju trudnoća, ali se nadam da nije OPET upala :(((
https://ibb.co/rv6zfbb
Tu se mozda bolje vidi
Meni ovako bude par dana prije O, dan prije ili na sam dan mi bude baš puno tamnija od ove testne crtice. U svakom slučaju, nećete pogriješiti ako se bacite u akciju haha
Hehe...konacno su iste boje tak da to je pik...a dalje cemo vidit sta bude :)
Hehe…konacno su iste boje tak da to je pik…a dalje cemo vidit sta bude :)
Sretno!!!
Cure mala pomoc,
Nije vezano ni za trakice ni trudnocu. Zadnjih par dana sam osjetila kod prepona neku tockicu. Nisam bas obracala puno paznje na nju mislila sam pristic mali od depilacije. Jucer dodem kuci sa puta, odem se otusirati i skuzim sa se taj "pristic" pretvorio u kvrgu. Malu sitnu i boli na dodir. Neke crveno/ljubicaste boje. Pogledam naravno na google i analiza mi je da umirem za koji dan hahahaha
Salu na stranu, kuma mi kaze da je moguce da je urasla dlacica. I s obzirom da je stalno u doticiju sa gacama i hlacama da se malo upalila. Danas cijeli dan na poslu u trapericama i dodem kuci skuzim da mi curi krv iz te kvrge (valjda od uskih hlaca, mislim ne puno krvi nego par tockica pogotovo kada stisnem)
Ginekologica mi ovaj tjedan na godisnjem. Ne mogu na pregled da ju pitam.
S obzirom da ja nemam bas nigdje puno dlaka 😋 nije mi se nikada do sada dogodila urasla dlaka pa neznam jel to to. 😏
Dali se kojoj od vas to dogodilo? Jer ni sama neznam koga bi pitala. Kvrga je sitna skroz i tamnije boje. Ali kazem google me dotukao i analize sa njega, pa se iskreno nadam da me koja od vas moze malo smiriti 🤣🤣
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Urasla dlaka definitivno,i meni se to davno desilo,kao potkozni pristic plavo ljubicaste boje tocno na prelazu od ruba gacica i kada sazri mozes ga stisnut i vidit ces dlaku,mozes si ju i sama izvadit ili ici rijesit to kod doktora,ja sam si ju sama izvukla... ako je bas velika “kuglica” bolje ti je onda rijesit to strucno
Urasla dlaka definitivno,i meni se to davno desilo,kao potkozni pristic plavo ljubicaste boje tocno na prelazu od ruba gacica i kada sazri mozes ga stisnut i vidit ces dlaku,mozes si ju i sama izvadit ili ici rijesit to kod doktora,ja sam si ju sama izvukla… ako je bas velika “kuglica” bolje ti je onda rijesit to strucno
Ajme dobro je onda. Hvala ti. Nije tako velika pa mislim da cu to moci sama.
Bas me panika oprala, jer nije mi se do sada nikada tako nesto dogodilo. I cim vidim nesto drugacije na tijelu odmah drama.
Jucer pokazem MM sva u jadu, skoro oporuku pocela pisati hahahaha, pa mi se sprdao da je to bas sexy dlaka i super poticaj za praviti bebu 🤣🤣😋
Tako da smo se na kraju i smijali tome 🤣
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Anchymislim da mozes jedan mjesec pauzirati i mislim da je ova doza od 5mg bas velika doza i da se daje zenama kod kojih je potvrđen manjak folne kiseline, meni je gin rekla da do trudnoce uzimam 400mcg, a kad dođe do trudnoce da povecam na 800mcg
Hm..da..mozda cu napravit jedno mjesec dana pauzu..
Easy@home aplikacija se tak zove. Ima je na trgplay. Besplatna je. Mozete slikat trakice za O i sama vam kaze kakva je trakica. Cak i pokaze ako je pik. Ja danas krenula sa trakicama i probala ju. Saljem sliku. https://ibb.co/dc6wvCg
.
Sortiraj odgovore
Najstariji