Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Listopad 2019. 19:02

točkicaa

Ja sam danas od jutros imala svijetlosmeđi iscjedak, nesto kao bež boje, mengu ne trebam jos dobiti, danas mi je 8dc barem mislim, tako da bi mozda to moglo nesta znaciti?! 🤞🏻Sad vise nema, sad mi je normalan iscjedak. Jer imao tko implantacijsko krvarenje?

8DC ti je ili 8DPO ? Ja sam imala jucer na 8DC spoting. Isto kak si ti opisala. Ali danas nema. Ako ti je 8DC onda mislim da je od M...a ako je 8DPO onda bi moglo biti implatancijko. Nisam imala implantacijsko ali sam imala smedi iscjedak u vrijeme kad sam trebala dobiti M. 

• justagirl2201
    07. Listopad 2019. 19:11

Coool Martina!!! Evo ja probala sa svojom danasnjom i:
    https://ibb.co/yWFV8qH
    Sad...sto to znaci? :D

• justagirl2201
    07. Listopad 2019. 19:16

A ova trakica popodne po toj aplikaciji kaze PIK:

https://ibb.co/DzC4PR3
    Weeeeeeee

• justagirl2201
    07. Listopad 2019. 19:27

Točkica meni to miriše na dobro...moglo bi biti implatacijsko 😊😊😊😊

07. Listopad 2019. 19:33

justagirl2201

A ova trakica popodne po toj aplikaciji kaze PIK:

https://ibb.co/DzC4PR3
    Weeeeeeee

Eto vidis...super je i meni app..mislim da nam moze malo pomoc u trakicama...🤭🤭🤭🤭

07. Listopad 2019. 19:34

točkicaa

Hahaha 8dpo mi je 🤣
    Znam da to kod nekih zna znaciti uskoro mensnstruaciju ali meni nije nikad tako, ja odmah procurim tako da mi to daje nadu 😁

Ako je 8DPO onda i meni zvuci dobro 👍👍👍👍 drzim 🤞

• justagirl2201
    07. Listopad 2019. 19:36

Imam sad jedno pitanje...buduci da mi je lh pik danas na 22dc a po kalendaru trebam dobit za 7 dana...jel to sad pomiče očekivanu mengu budući da mi je O tak kasno u ciklusu ili?

Mika111
    07. Listopad 2019. 19:37

Martina, justagirl jeste vi morale dati mail za pristup toj aplikaciji? Ja sad pokusavam i traži me mail, a mail mi je s prezimenom pa mi malo bed

• justagirl2201
    07. Listopad 2019. 19:44

Ja sam dala mail :) mislim si...sta mi mogu? :D

Mika111
    07. Listopad 2019. 19:46

justagirl2201

Ja sam dala mail :) mislim si…sta mi mogu? :D

Onda cu i ja😉😉
    Ovo sto si pitala o kasnijoj o, mislim da m nastupa 12-14 dana nakon o, tako da ce ti se ovaj ciklus malo produljiti.....odnosno najbolje da se produlji na iducih 9 mj☺😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.