Meni je najgore sto imam 35 godina
i podsvjesno onaj strah da cu cekat par godina da zatrudnim🙉
Ja imam 37. Za 5 mjeseci cu 38….🤦♀️…valjda bu m do 40 zatrudnila i rodila 🤣🤣🤣🤣🙈🙈🙈🙈…To sa godinama je predrasuda. Nema pravila. Jest da mozda sanse se smanjuju al ako je sve ok i ako M i dalje dolazi ne vidim razlog da zena ne bi bila produktivna i do 45. Nije da znam jedan slucaj takav. Evo moja mama mene u 39 rodila. Cetvrto djete. Zalomilo im se 🤣🤣🤣. A suseda nam malu u 42 rodila. Sve prirodno. Tako da. Zelim da bude ipak sto prije a u svakom slucaju da bude kad god 🤗
Znam Martina i moje su frendice evo trudne po prvi put s 37 i 40 al mene je onako podsvjesno strah🙉
Moram malo mozak smirit😂
Hvala ti na utjehi.
Nastavit cemo se svi trudit💪💪💪
pozdrav cure.. Tjedan dana pokusavam ulovit lh pik, pokusavam ucitat sliku al mi me ide :(
Mala
https://ibb.co/rMnsnQz
Evoo. Danas mi je xrtica najtamnija. 16. Dan ciklusa. Mislite da sam uspjela uloviti pik? Prvi mjesec ke da koristim trakice
Mala
Evoo. Danas mi je xrtica najtamnija. 16. Dan ciklusa. Mislite da sam uspjela uloviti pik? Prvi mjesec ke da koristim trakice
da bacaj se u akciju😂😂😂
Hello cure iako se ne javljam pratim svaki dan i zasada nemam nekih stvari za prijaviti!Drago mi je da je bilo plusica i ovaj mjesec🤗👍
Uz pomoc savjete i podrsku svaki je dan laksi kao sto se vide i rezultati plusica!Ja cekam M oko17.10 pa evo ima nas par hehe iako nisam u toku sa simptomima i prihvatila sam onaj drugi dio sebe koji se opterecivao previse te je sad sve lakse i brze teku dani
Pijem ulje nocurka i jedina preokupacjja mi je da pms prodje sto bezbolnije-za ostalo lako😁🤞
Hello cure iako se ne javljam pratim svaki dan i zasada nemam nekih stvari za prijaviti!Drago mi je da je bilo plusica i ovaj mjesec🤗👍
Uz pomoc savjete i podrsku svaki je dan laksi kao sto se vide i rezultati plusica!Ja cekam M oko17.10 pa evo ima nas par hehe iako nisam u toku sa simptomima i prihvatila sam onaj drugi dio sebe koji se opterecivao previse te je sad sve lakse i brze teku dani
Pijem ulje nocurka i jedina preokupacjja mi je da pms prodje sto bezbolnije-za ostalo lako😁🤞
Znaci odbrojavamo💪💪💪
Ma i ja kad ovdje vidim puno + bas mi bude drago.
I ti ces ugledat ,samo moramo pozitiva.
Ja isto ovaj ciklus sam pocela s cajevima .
Pa cemo vidit.
Sad krecemo odbrojavat do 17.10😂💪
Akcijanjeee....danas..sutra...prekosutraa...wuhuuuuu🤭🤭😉😉
Zvjezdice ovog foruma...bas mi je drago da si se javila 🤗...drago mi je da si napisala kako si prihvatila onaj drugi dio sebe koji svi imamo a tice se previse opterecivanja...tako i treba..treba se opustiti na nacin da sve to bude zabavno i misticno.. slatko je paziti na sve..tempice...iscjedak..trakice...ali kad sve to prede u neko opterecenje onda ode sve k vragu i ode psiha...a ovako kad sve to onako usputno radis onda je to to 😉..period do trudnoce moze biti zabavan i avanturisticki 😎
Evo curke moja trakica na 23dc poslije 21h:
https://ibb.co/dLD0bzL
Ak ovo nije pik ne znam sta jest :D Kako god, pokrili smo akcijanje jutros...mozda i veceras budemo...jel moguce da je danas O? Jer me STRAVICNO probadaju jajnici
Justagirl,
Pa ovo stvarno izgleda ko pravi pik.
Bas me zanima kako ce se odvijat situacija kod tebe hmmm, bas je zanimljiva.
Ti bis kao trebala dobit mengu za koji dan koliko se sjecam,rekla si da si svakih 28 dana ?!
Kako god,podmirila se jesi sad samo cekaj,ja 🤞 da bude...
Ja se sjecam da sam ja prosli ciklus par dana do menge,pisnula tu jednu trakicu jer me zanimalo i bila je samo kontrolna ove druge nigdje. Tako da mislim da se kod tebe nesto ipak desava 🥰👍
Sortiraj odgovore
Najstariji