Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tera_
    08. Listopad 2019. 18:17

Martina1982

tera_

Kod mene isto negativan, ocekujem ju danas ili sutra, pa u novi borbu :)

A misa mu..al kazem i tebi mozda je jos rano. Nadajmo se i drzimo 🤞 da je i da M nece ipak doci. Posebno ti zelim da bude sto prije ➕. ☺️🤗

Hvala draga, ali eto nismo iskoristili dane oko O ni na O pa sam ovako i ocekivala..danas je 14dpo, samo nek procuri da brze zavrsi :)

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

08. Listopad 2019. 18:24

Martina1982

MarinaI

Meni je najgore sto imam 35 godina
    i podsvjesno onaj strah da cu cekat par godina da zatrudnim🙉

Ja imam 37. Za 5 mjeseci cu 38….🤦‍♀️…valjda bu m do 40 zatrudnila i rodila 🤣🤣🤣🤣🙈🙈🙈🙈…To sa godinama je predrasuda. Nema pravila. Jest da mozda sanse se smanjuju al ako je sve ok i ako M i dalje dolazi ne vidim razlog da zena ne bi bila produktivna i do 45. Nije da znam jedan slucaj takav. Evo moja mama mene u 39 rodila. Cetvrto djete. Zalomilo im se 🤣🤣🤣. A suseda nam malu u 42 rodila. Sve prirodno. Tako da. Zelim da bude ipak sto prije a u svakom slucaju da bude kad god 🤗

Znam Martina i moje su frendice evo trudne po prvi put s 37 i 40 al mene je onako podsvjesno strah🙉
    Moram malo mozak smirit😂
    Hvala ti na utjehi.
    Nastavit cemo se svi trudit💪💪💪

Malamala
    08. Listopad 2019. 18:54

pozdrav cure.. Tjedan dana pokusavam ulovit lh pik, pokusavam ucitat sliku al mi me ide :(

Mala

Malamala
    08. Listopad 2019. 19:09

https://ibb.co/rMnsnQz
    Evoo. Danas mi je xrtica najtamnija. 16. Dan ciklusa. Mislite da sam uspjela uloviti pik? Prvi mjesec ke da koristim trakice

Mala

08. Listopad 2019. 19:11

Tajchy00

Evoo. Danas mi je xrtica najtamnija. 16. Dan ciklusa. Mislite da sam uspjela uloviti pik? Prvi mjesec ke da koristim trakice

da bacaj se u akciju😂😂😂

zvjezdica37
    08. Listopad 2019. 19:35

Hello cure iako se ne javljam pratim svaki dan i zasada nemam nekih stvari za prijaviti!Drago mi je da je bilo plusica i ovaj mjesec🤗👍
    Uz pomoc savjete i podrsku svaki je dan laksi kao sto se vide i rezultati plusica!Ja cekam M oko17.10 pa evo ima nas par hehe iako nisam u toku sa simptomima i prihvatila sam onaj drugi dio sebe koji se opterecivao previse te je sad sve lakse i brze teku dani
    Pijem ulje nocurka i jedina preokupacjja mi je da pms prodje sto bezbolnije-za ostalo lako😁🤞

08. Listopad 2019. 20:09

zvjezdica37

Hello cure iako se ne javljam pratim svaki dan i zasada nemam nekih stvari za prijaviti!Drago mi je da je bilo plusica i ovaj mjesec🤗👍
    Uz pomoc savjete i podrsku svaki je dan laksi kao sto se vide i rezultati plusica!Ja cekam M oko17.10 pa evo ima nas par hehe iako nisam u toku sa simptomima i prihvatila sam onaj drugi dio sebe koji se opterecivao previse te je sad sve lakse i brze teku dani
    Pijem ulje nocurka i jedina preokupacjja mi je da pms prodje sto bezbolnije-za ostalo lako😁🤞

Znaci odbrojavamo💪💪💪
    Ma i ja kad ovdje vidim puno + bas mi bude drago.
    I ti ces ugledat ,samo moramo pozitiva.
    Ja isto ovaj ciklus sam pocela s cajevima .
    Pa cemo vidit.
    Sad krecemo odbrojavat do 17.10😂💪

08. Listopad 2019. 20:20

Tajchy00

Akcijanjeee....danas..sutra...prekosutraa...wuhuuuuu🤭🤭😉😉

08. Listopad 2019. 20:25

zvjezdica37

Zvjezdice ovog foruma...bas mi je drago da si se javila 🤗...drago mi je da si napisala kako si prihvatila onaj drugi dio sebe koji svi imamo a tice se previse opterecivanja...tako i treba..treba se opustiti na nacin da sve to bude zabavno i misticno.. slatko je paziti na sve..tempice...iscjedak..trakice...ali kad sve to prede u neko opterecenje onda ode sve k vragu i ode psiha...a ovako kad sve to onako usputno radis onda je to to 😉..period do trudnoce moze biti zabavan i avanturisticki 😎

• justagirl2201
    08. Listopad 2019. 21:28

Evo curke moja trakica na 23dc poslije 21h:

https://ibb.co/dLD0bzL

Ak ovo nije pik ne znam sta jest :D Kako god, pokrili smo akcijanje jutros...mozda i veceras budemo...jel moguce da je danas O? Jer me STRAVICNO probadaju jajnici

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI