Ak je doktor rekao da nije ozbiljno i da je često, mislim da se ne trebas brinut. Al svakako, opreza nikad dosta
Tinchy kako si nam?
Pa ok sam..samo me brine još to krvarenje i lagani ugrušci..ali valjda tako mora bit..i bolovi će valjda stat..a psihički ide lagano..proći će i to..Bog svakome da teret koji može nositi..valjda ❤️❤️❤️
Vidi, ja u godinu dana pokusavanja i operacije Endometrioze jos nisam ugledala plusić... Bit ce i to iskreno vjerujem... Imam kolegicu koja je 3 puta imala spontani, nakon toga svega psihicki se smirila i ostala opet trudna i hvala bogu ima zdravog djecaka, od 7 mjeseci i sad je opet trudna 10 tjedana i sve je uredu isto tako hvala bogu. Poslje kise uvijek dode sunce....
I najvažnije od svega... It can't rain all the time!
Tako da draga, samo pozitiva i doći će sve na svoje! Svako nosi teret koji moze podnijeti, i iz dana u dan, vidimo koliko smo jake i sto sve jedna zena moze!
Samo optimistično i hrabro, sigurnim korakom koračajmo dalje i da vidis, sunce će nas obasjati sve, i sjajit ćemo jače od bilo koje zvijezde i svaku prepreku na koju naidemo cemo sa osmjehom preći!!
Ljubim vas sve!!
❤️

Pozdrav drage moje,evo mene,malo zalomila sinoc🥂... mislila sam da niti ne pijem jer znam da na neki nacin steti ako se radi na djetetu,ali reko kud puklo da puklo,morala sam se opustit,jer znam ako dobim mengu cu si sama rec da sam glupa sto se nisam opustila.
Ali nakon izlaska slijedio je jedan lijep “pijani” keksic😅❤️ Trakice nisam piskila danas,sad ubrzo cu jednu pa cemo vidit,onaj pravi pik jos nisam ulovila jucer,pa cemo vidit sta kaze malo kasnije.
Inace temp mi je danas 36.7 sto znaci da je napokon makla se sa unazad onih 36.5 sto je bila 3 dana... mislite da je ovulacija nastupila?
Stavim sliku kad se popiskim 😁
Alkohol i temp nisu par kao ni prehlada i viroza, ali u FF možete upisati tu temp. I dodati npr. Alkohol onda uzme u obzir to. FF O označuje tek nakon 3 visoke temp. Dakle nema straha.
Dalje, ja mislim da je pijani sex dobitna kombinacija 😀 tako da očekujem plusiće od vas 😀

url=https://lilypie.com]
https://ibb.co/DKwr6Ws
Gornja trakica je od jucer 6 navecer,a donja
od danas 6 navecer,je moguce da je danas O???
Hmmm...po meni nije jos to pik al je jaaaako blizu...koji ti je dc?
Ova lijeva crtica ti mora biti iste boje ili tamnije od desne crtice kako bi test bio pozitivan, tj.pik. I onda nakon 12-48h treba nastupit O
Hmmm…po meni nije jos to pik al je jaaaako blizu…koji ti je dc?
13 dc menga mi je svakih 27/28
curke, vecer... meni je bio muz, nisam uopce mislila na nista i skroz sam se opustila... nisam pratila O, gin je korala na put pa nismo ni folikulometrije... ne znam je O nila, ce biti sutra, mi smo pokrili cijeli vikend... nadam se da necu biti sad 2 tjedna opsjednuta ... pocela sam trenirati ful, 3x tjedno gym, 3x kardio lagani vani... citam... idem sa frendicama na kavice... i frizurice, noktice... bavim se sobom vise nego inace :D btw. Muz ponovio spermiogram, super je sada, popio je neki homeopatski caj od Dr Sadikovic, i matičnu mliječ smo oboje... i eto, to je djelovalo...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji