Pozdrav curke...imam pitanje koje nije nimalo vezano uz ovu temu,ali cisto ako bi koja mozda mogla znati o cemu se radi...
Naime kroz prosli tjedan sam u dva navrata svaki drugi tjedan nalazila tragove roskaste na papiru prilikom nuzde pa sam misila ok mozda je O ili trebam dobiti po rasporedu iducu subotu i nije me previse to brinulo i mozda nije ni povezano s ovim sto cu pitati,ali...danas sam negdje od podneva sva nikakva. Kad je muz odlazio na posao i kad sam ga zagrlila samo mi je nesto “zazvonilo” u glavi,zacrnilo mi se pred ocima i sva sreca da je krevet bio iza mene kako mi se zaljuljalo samo sam sjela jer su mi se noge odsjekle. Nakon par minuta me uhvatila strasna mucnina i prespavala sam skoro pa pola dana i pobudila se negdje prije 20h veceras ali mi u glavi i dalje nije dobro i opet su pocele mucnine i malo me to plasi...ako je koja od vas to mozda dozivila ili poznaje nekog a da zna o cemu bi se radilo bilo bi mi drago da mi kazete jer sam iskreno zabrinuta i uplasena 😱☹️ P.S. Inace moram nositi naocale kada vozim jer ne vidim na daleko,veceras sam primijetila kada sam bila u autu da mi se crta na cesti ne vidi jasno kao inace vec mi se kao duplira,a opet onda mi se nije vrtilo... to je to u kratkim crtama..idem spavati jer me opet savladao umor i ta mucnina s kojom se ne mogu boriti.. nadam se da ste mi sve dobro,
Tinchy zao mi je sto sam procitala to sto jesam,znam da ti je tesko,ali...drzi se i svaka od nas pojedinacno je ovdje ako nas zatrebas. Saljem zagrljaj 🤗
Pozdrav curke…imam pitanje koje nije nimalo vezano uz ovu temu,ali cisto ako bi koja mozda mogla znati o cemu se radi…
Naime kroz prosli tjedan sam u dva navrata svaki drugi tjedan nalazila tragove roskaste na papiru prilikom nuzde pa sam misila ok mozda je O ili trebam dobiti po rasporedu iducu subotu i nije me previse to brinulo i mozda nije ni povezano s ovim sto cu pitati,ali…danas sam negdje od podneva sva nikakva. Kad je muz odlazio na posao i kad sam ga zagrlila samo mi je nesto “zazvonilo” u glavi,zacrnilo mi se pred ocima i sva sreca da je krevet bio iza mene kako mi se zaljuljalo samo sam sjela jer su mi se noge odsjekle. Nakon par minuta me uhvatila strasna mucnina i prespavala sam skoro pa pola dana i pobudila se negdje prije 20h veceras ali mi u glavi i dalje nije dobro i opet su pocele mucnine i malo me to plasi…ako je koja od vas to mozda dozivila ili poznaje nekog a da zna o cemu bi se radilo bilo bi mi drago da mi kazete jer sam iskreno zabrinuta i uplasena 😱☹️ P.S. Inace moram nositi naocale kada vozim jer ne vidim na daleko,veceras sam primijetila kada sam bila u autu da mi se crta na cesti ne vidi jasno kao inace vec mi se kao duplira,a opet onda mi se nije vrtilo… to je to u kratkim crtama..idem spavati jer me opet savladao umor i ta mucnina s kojom se ne mogu boriti.. nadam se da ste mi sve dobro,
Tinchyzao mi je sto sam procitala to sto jesam,znam da ti je tesko,ali…drzi se i svaka od nas pojedinacno je ovdje ako nas zatrebas. Saljem zagrljaj 🤗
Nemoj se igrati, otidi na hitnu, neka oni naprave sve potrebne pretrage. Svi smo mi različiti, tako da suludo je da ti savjetujemo, probaj ovo, probaj ono... Najsigurnije na hitnu i svakako javi sta su ti rekli
Crnerupe ja bi ti isto rekla nek te pogleda netko stručan, može biti 100 razloga al svakako nije za igru. Bolje otić na hitnu pa da bude da si bezveze išla nego ne otić pa se kasnije lovit za glavu i vikat da sam bar išla na hitnu. Dakle nije šala da ti se manta, dupla, crni i mučnina...
url=https://lilypie.com]
Ja jos uvijek nisam dobila!
Niti imam kakav osjecaj da cu dobiti.
Izluduje me to.
Uvijek mi kasni, ali bar vidim ili pristic ili me boli trbuh, ili cistim, ili se svađam ili nesto. Sada nista.
Trudna nisam, ali ocito i vjestica digla ruke od mene hahahahha
Ovaj mjesec je bio jako stresan na poslu, i vjerovatno se to odrazilo na organizam. I jos sam puna poleta racunala ciklus 35 dana, a ne kao inace 40-45. (Jer mi je prosli mjesec bio 35)
Luda vise, neka dode i neka se mogu baciti na posao ponovo 😂🤭
Moze biti stres da igra ulogu. Ali napravi ti jos koji test za koji dan za svaki slucaj ak ne dode M. A jos pogotovo jer si rekla da si racunala 35 dana a moze biti i vise.
Meni jucer temp 37.1, danas 36.2 izgleda da ovulacija stiže i prije nego sto sam mislila… Trakica nemam da vidim sta one kazu, a zaboravila kupiti, tako da cu se uzdati u temperaturu…
Po tempici bi rekla da da. Javljaj novosti i drzimo 🤞
Pozdrav curke…imam pitanje koje nije nimalo vezano uz ovu temu,ali cisto ako bi koja mozda mogla znati o cemu se radi…
Naime kroz prosli tjedan sam u dva navrata svaki drugi tjedan nalazila tragove roskaste na papiru prilikom nuzde pa sam misila ok mozda je O ili trebam dobiti po rasporedu iducu subotu i nije me previse to brinulo i mozda nije ni povezano s ovim sto cu pitati,ali…danas sam negdje od podneva sva nikakva. Kad je muz odlazio na posao i kad sam ga zagrlila samo mi je nesto “zazvonilo” u glavi,zacrnilo mi se pred ocima i sva sreca da je krevet bio iza mene kako mi se zaljuljalo samo sam sjela jer su mi se noge odsjekle. Nakon par minuta me uhvatila strasna mucnina i prespavala sam skoro pa pola dana i pobudila se negdje prije 20h veceras ali mi u glavi i dalje nije dobro i opet su pocele mucnine i malo me to plasi…ako je koja od vas to mozda dozivila ili poznaje nekog a da zna o cemu bi se radilo bilo bi mi drago da mi kazete jer sam iskreno zabrinuta i uplasena 😱☹️ P.S. Inace moram nositi naocale kada vozim jer ne vidim na daleko,veceras sam primijetila kada sam bila u autu da mi se crta na cesti ne vidi jasno kao inace vec mi se kao duplira,a opet onda mi se nije vrtilo… to je to u kratkim crtama..idem spavati jer me opet savladao umor i ta mucnina s kojom se ne mogu boriti.. nadam se da ste mi sve dobro,
Tinchyzao mi je sto sam procitala to sto jesam,znam da ti je tesko,ali…drzi se i svaka od nas pojedinacno je ovdje ako nas zatrebas. Saljem zagrljaj 🤗
A da nisi trudna mozda? Kad treba doc M? U svakom slucaju nije za zezati se s tim. Kako si danas?
VI odbrojavanje
Sanja0508 - 9.9.2019 - …dana♧
Zvjezdica37 - 14.9.2019 - ...dana ♧
Justagirl2201 - 17.9.2019 - 2 dana♧
Marinal - 21.9.3019 - 6 dana♧
Martina1982 - 23.09.2019 - 8 dana♧
Mika111 - 23.9.2019 - 8 dana♧
Suncica5 - 25.09.2019 - 10 dan♧
Emilijal - 26.9.2019 - 12 dana♧
Breskva - 29.9.2019 - 14 dana♧
Peggy95 - 29.9.2019 - 14 dana♧
Mallla - 30.9.2019 - 15 dana♧
Vuky - 30.9.2019 - 15 dana♧
VII odbrojavanje 2019
Coco - 1.10.2019 - 16 dana♧
Hope2804 - 3.10.2019 - 18 dana♧
Mikixy - 3.10.2019 - 18 dana ♧
Lad_E - 4.10.2019 - 19 dana♧
Tera_ - 8.10.2019 - 23 dana♧
Tockica - 9.10.2019 - 24 dana♧
Martina ❤️ neka si ti nama sentimentalnA… Ovo je naš mali svijet u koji pobjegnemo svaki dan po malo.
Breskva nije pik, rekla bi da ce kroz koji dan.
Od mog pika isto ništa, a uvjerena bila da ću ga uloviti kad ono ništa. Čekam ujutro vidit temp. Šta ona kaže…. A dobro da sam jednostavna ne bi bila ja i ne bi imala o čemu mozgati 😂
Sanjić a da pišneš jedan rekreativni testić?
❤❤❤❤
Ovulacija mi je bila sinoc, znaci u sred noci me probudilo probadanje u desnom jajniku i desnoj nozi 😥
Pokrili smo sinoc pred spavanje i jutros i sad sta nam Bog da 🙏🤞❤
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Sortiraj odgovore
Najstariji