Cure ja imam nest za prijavit…vjerovatno lazna uzbuna al evo…danas je 28dc…cijeli dan grcevi…prije sat vremena odem na wc i smeđa mrljica…obrisem j na papiru svjeeetlo smeđi iscjedak sluzavi i rastezljivi…mala količina…dakle stavim ja ulosak jer dosla je vjestica valjda!!! I nakon sat vremena na wc…na ulosku nista, obrisem, na papiru nista…mozda je impl. 🤞 a mozda jednostavno probije vjestica kroz par sati…ostaje mi čekat….imao netko nesto slicno na 1.dan menge? Ne govorim o klasicnom smeđem sto inace imam 1. i zadnji dan menge…ovo je bio bas isjedak svjetlo smedi sluzavi….bojim se da umisljam…kako god, dalje pozitivno 💪
Mozda je i implantacijsko. Ja ak krenem smedkarati bude bas ono pravo kao iscjedak(za dnevni ulozak) i onda dode M. Drzim 🤞da je implatancijskooooo 😘
Martina1982 meni se isto cini pik 15dc, pa 18dc, zbunjujuce skroz... danas ne mozete pokriti, za svaki slucaj?
Je, tako sam odlucila, vrijeme za mene... ne mislim toliko na razdvojenost, niti na zatrudnjivanje, ako si ispunim vrijeme... sad sljedi onih tezih 2tjedna 🙃valjda budem manje luda od inace 😊
Uhh....daaaa 19dc ovaj oko 20h pik totalni...al sam usporedivala s 15dc...i 15dc je po meni isto pik...ne znam kak je to sad moguce...kad je onda bila O? Ufff zbunjujuce :/ al opet...spermići mogu preživjet i do 5 dana tak da nista nije izgubljeno dok ne dode vjestica!! Drzim 🤞 ali imam osjecaj da ce ti se primiti nesto sada i ostati....vidis da su ti trakice skoro sve pozitivne hihi...ovulirala si mozda i dva puta..sve je moguće!!!
A kad ti smeđari prvi dan jel bude sluzavo? Ili samo smeđa boja bez sluzi?
Martina1982 meni se isto cini pik 15dc, pa 18dc, zbunjujuce skroz… danas ne mozete pokriti, za svaki slucaj?
Je, tako sam odlucila, vrijeme za mene… ne mislim toliko na razdvojenost, niti na zatrudnjivanje, ako si ispunim vrijeme… sad sljedi onih tezih 2tjedna 🙃valjda budem manje luda od inace 😊
A ovaj 19DC? Od danas trakica..ima 3 linka..pa mozemo danas..i mislila sam..pa bumo vidli...pa bas to..zaokupis se necim i prode vrijeme 😎😁
Uhh….daaaa 19dc ovaj oko 20h pik totalni…al sam usporedivala s 15dc…i 15dc je po meni isto pik…ne znam kak je to sad moguce…kad je onda bila O? Ufff zbunjujuce :/ al opet…spermići mogu preživjet i do 5 dana tak da nista nije izgubljeno dok ne dode vjestica!! Drzim 🤞 ali imam osjecaj da ce ti se primiti nesto sada i ostati….vidis da su ti trakice skoro sve pozitivne hihi…ovulirala si mozda i dva puta..sve je moguće!!!
A kad ti smeđari prvi dan jel bude sluzavo? Ili samo smeđa boja bez sluzi?
Hahaha nemam pojma kad je bila O na kraju..vidit cemo kad dode M....bude onak smeda.boja..ne bude sluzavo...
Martina82 Ovaj 19dc mi se cini da je pocela svjetliti, tako da, ako mozete, pokrijte danas za svaki slucaj...
curke, vecer… meni je bio muz, nisam uopce mislila na nista i skroz sam se opustila… nisam pratila O, gin je korala na put pa nismo ni folikulometrije… ne znam je O nila, ce biti sutra, mi smo pokrili cijeli vikend… nadam se da necu biti sad 2 tjedna opsjednuta … pocela sam trenirati ful, 3x tjedno gym, 3x kardio lagani vani… citam… idem sa frendicama na kavice… i frizurice, noktice… bavim se sobom vise nego inace :D btw. Muz ponovio spermiogram, super je sada, popio je neki homeopatski caj od Dr Sadikovic, i matičnu mliječ smo oboje… i eto, to je djelovalo…
Vuky a kakvu je muz imao dijagnozu? Kakav je to caj ako mi mozes objasniti? Koliko dugo ste uzimali maticnu mlijec? 😊

🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji