Justagirl moja M zadnja tako počela, smeđe sluzavo, pa rozo i tako se rasteglo dan ipo da bi drugi dan na večer dobila. Ali nadam se da je kod tebe implatacija. Držim fige!
url=https://lilypie.com]
Meni kako pijem konopljiku prvi i drugi dan bude minimalno, smede i sluzavo, treci dan obilnije i onda 4. I 5. Dan smede standard i 6. I 7. Dan samo kad se brisem nakon nuzde i vrlo malo na ulosku.
Dok nju nisam pila 5 dana sam curila nenormalno puno, a 6. I 7. Dan minimalno
VI odbrojavanje
Sanja0508 - 9.9.2019 - …dana♧
Zvjezdica37 - 14.9.2019 - …dana ♧
Justagirl2201 - 17.9.2019 - 1 dana♧
Marinal - 21.9.3019 - 5 dana♧
Martina1982 - 23.09.2019 - 7 dana♧
Mika111 - 23.9.2019 - 7 dana♧
Suncica5 - 25.09.2019 - 9 dan♧
Emilijal - 26.9.2019 - 11 dana♧
Breskva - 29.9.2019 - 13 dana♧
Peggy95 - 29.9.2019 - 13 dana♧
Mallla - 30.9.2019 - 14 dana♧
Vuky - 30.9.2019 - 14 dana♧
VII odbrojavanje 2019
Coco - 1.10.2019 - 15 dana♧
Hope2804 - 3.10.2019 - 17 dana♧
Mikixy - 3.10.2019 - 17 dana ♧
Lad_E - 4.10.2019 - 18 dana♧
Tera_ - 8.10.2019 - 22 dana♧
Tockica - 9.10.2019 - 23 dana♧
AnKol - 17.10.2019 - 31dan♧
E drage moje sta god ono bilo mi nismo akcijali sinoc...zaspali u dmevnom gledajuci tv i kad smo se nekad u noci digli da se prebacimo u spavacu...nije nam se dalo...🤣🤣🤣🤣...trakice bum i dalje testala da vidim kud bu odvelo...😎😎😎
Ja evo dobila, nova tura nova avantura
Pisite me za odbrojavanje 17.10
A hebemu miseka....da, bas nova avantura 😎😁
Meni kako pijem konopljiku prvi i drugi dan bude minimalno, smede i sluzavo, treci dan obilnije i onda 4. I 5. Dan smede standard i 6. I 7. Dan samo kad se brisem nakon nuzde i vrlo malo na ulosku.
Dok nju nisam pila 5 dana sam curila nenormalno puno, a 6. I 7. Dan minimalno
Hope molim te reci mi koju konopljiku pijes gdje kupis i kako je pijes...nakon koliko si primjetila poboljsanje
Mene pms ubi -non stop sam na saci lijekova prije nego procurim😫
Cure ja imam nest za prijavit…vjerovatno lazna uzbuna al evo…danas je 28dc…cijeli dan grcevi…prije sat vremena odem na wc i smeđa mrljica…obrisem j na papiru svjeeetlo smeđi iscjedak sluzavi i rastezljivi…mala količina…dakle stavim ja ulosak jer dosla je vjestica valjda!!! I nakon sat vremena na wc…na ulosku nista, obrisem, na papiru nista…mozda je impl. 🤞 a mozda jednostavno probije vjestica kroz par sati…ostaje mi čekat….imao netko nesto slicno na 1.dan menge? Ne govorim o klasicnom smeđem sto inace imam 1. i zadnji dan menge…ovo je bio bas isjedak svjetlo smedi sluzavi….bojim se da umisljam…kako god, dalje pozitivno 💪
Tako sam ja imala kad sam ostala T
Ja ti zelim da je stvarno ovaj put dobitan ciklus-javljaj nam🤗🤗🤗💖
Cure ja imam nest za prijavit…vjerovatno lazna uzbuna al evo…danas je 28dc…cijeli dan grcevi…prije sat vremena odem na wc i smeđa mrljica…obrisem j na papiru svjeeetlo smeđi iscjedak sluzavi i rastezljivi…mala količina…dakle stavim ja ulosak jer dosla je vjestica valjda!!! I nakon sat vremena na wc…na ulosku nista, obrisem, na papiru nista…mozda je impl. 🤞 a mozda jednostavno probije vjestica kroz par sati…ostaje mi čekat….imao netko nesto slicno na 1.dan menge? Ne govorim o klasicnom smeđem sto inace imam 1. i zadnji dan menge…ovo je bio bas isjedak svjetlo smedi sluzavi….bojim se da umisljam…kako god, dalje pozitivno 💪
Tako sam ja imala kad sam ostala T
Ja ti zelim da je stvarno ovaj put dobitan ciklus-javljaj nam🤗🤗🤗💖
A sad sam procitala nastavk...a nist ....ajmo ispocetka
Uh Martina, ja bi rekla 15 dc pik. Jesi inace koristila te trakice? Ili si prije one clearblue ako se dobro sjecam. Bas su zbunjujuce, nisu se dogovorile jel bi posvijetlile ili potamnile 😀
Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji