Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Rujan 2019. 13:20

Lady_E

Tinchy, strasno mi je zao. Odtuguj koliko ti je potrebno, normalno je da sada osjecas strah. Ali nevjerojatno je sto zena sve moze podnijeti, i ti ces iz ovoga izaci jos jaca ❤ uskoro idemo u novo odbrojavanje, po bebicu 😊
    Martina mozes mene staviti za 04.10. Rekao mi je gin da dodem ovaj mjesec pred ovulaciju kod njega da vidimo na uzv kak to izgleda. Bas me zanima hoce se poklapati sa trakicama.

Moze 😁 e super da ides prije O kod ginice. 👍👍👍👍

zvjezdica37
    14. Rujan 2019. 14:10

Martina1982

Danas sam malo sentimentalna. Ne znam koji mi…pa bi htjela zahvaliti Zvjezdici37sta je u Ozujku zapocela sa ovom temom. Meni osobno je ova tema stvarno pomogla da lakse prode kroz neke trenutke koji su mi se izdesavali u ovom vremenu. Svi mi imamo svoje prijatelje i bliznje s kojima pricamo i jadamo se. Ali kad se pojadas nekom tko prolazi isto kao i ti nekako bude drugacije. Stvarno znam da razumijete i osjecate svaki pedalj mog osjecaja. Hvala svima na podrsci od pocetka. Svima zelim da uskoro imate svoje plusice. Drago mi je da nam se dosta cura pridruzilo od kojih su neke sad vec u dosta visokim tjednima trudnoce. Bilo je losih i dobroh trenutaka. Bit ce ih i opet. Ali znam da imam ovdje nekome reci kako se osjecam i sta mislim. A isto tako i dobiti savjet. Mnogo sam naucila i nadam se da cu jos mnogo nauciti. Danas brojimo na odbrojavanju 17 cura a vidite kolioo nas je bioo na prvom ❤ Sada se druzimo vec pola godine skupa. 😁😎👍https://ibb.co/R9w6CTf

Moc grupe je najjaca👍👍🥰🥰
    Hvala i tebi sto si sa nama u grupi!
    Jedna si medju prvim osobama koja ima najgore iskustvo na putu do cilja a svima si oslonac i rame...
    💖💖💖

Breskva
    14. Rujan 2019. 14:44

Evo moje trakice danas oko 12 sati,tu se jos nije skroz posusila kad sam slikala.... sta mislite?
    https://ibb.co/DGgzf2w

• justagirl2201
    14. Rujan 2019. 15:42

Nije još pik al se bliži...jos večeras popiški pa ga mozda vec i danas ulovis, ak ne - onda sutra sigurno 🤞

Breskva
    14. Rujan 2019. 17:26

I zaboravila sam vam rec da mi je danas isto temperatura kao i zadnja 2 dana 36.5 i kad sam upisala to u aplikaciju,odmah mi je izracunala da mi je ovulacija bila 10 dc jer je tad slijedio skok i tako se sad vodi,a po LH trakici nije nikako, e sad sta se tu desava ko ce ga znat... jooooj sta ne izmisle neki kucni ultrazvuk da se same pregledamo kad hocemo 😂😂😅

14. Rujan 2019. 18:39

Breskva

I zaboravila sam vam rec da mi je danas isto temperatura kao i zadnja 2 dana 36.5 i kad sam upisala to u aplikaciju,odmah mi je izracunala da mi je ovulacija bila 10 dc jer je tad slijedio skok i tako se sad vodi,a po LH trakici nije nikako, e sad sta se tu desava ko ce ga znat… jooooj sta ne izmisle neki kucni ultrazvuk da se same pregledamo kad hocemo 😂😂😅

E tak ti je i meni ovaj mjesec. Prvo tem.pokazala O. Ali nije ostala dosljedna i pala je. Zatim sam ulovila pik trakicom i sad cekam da vidim sutra oce li ostat tempica postojana da to potvrdi. Jet to je bitno. Da ostane postojana. Meni trakica zgleda kao da ce usljediti pik. Imas jos trakica da piskis? Ona jest tamna ali nije ko testna. 

14. Rujan 2019. 18:39

zvjezdica37

Martina1982

Danas sam malo sentimentalna. Ne znam koji mi…pa bi htjela zahvaliti Zvjezdici37sta je u Ozujku zapocela sa ovom temom. Meni osobno je ova tema stvarno pomogla da lakse prode kroz neke trenutke koji su mi se izdesavali u ovom vremenu. Svi mi imamo svoje prijatelje i bliznje s kojima pricamo i jadamo se. Ali kad se pojadas nekom tko prolazi isto kao i ti nekako bude drugacije. Stvarno znam da razumijete i osjecate svaki pedalj mog osjecaja. Hvala svima na podrsci od pocetka. Svima zelim da uskoro imate svoje plusice. Drago mi je da nam se dosta cura pridruzilo od kojih su neke sad vec u dosta visokim tjednima trudnoce. Bilo je losih i dobroh trenutaka. Bit ce ih i opet. Ali znam da imam ovdje nekome reci kako se osjecam i sta mislim. A isto tako i dobiti savjet. Mnogo sam naucila i nadam se da cu jos mnogo nauciti. Danas brojimo na odbrojavanju 17 cura a vidite kolioo nas je bioo na prvom ❤ Sada se druzimo vec pola godine skupa. 😁😎👍https://ibb.co/R9w6CTf

Moc grupe je najjaca👍👍🥰🥰
    Hvala i tebi sto si sa nama u grupi!
    Jedna si medju prvim osobama koja ima najgore iskustvo na putu do cilja a svima si oslonac i rame…
    💖💖💖

❤❤❤

sanja0508
    14. Rujan 2019. 18:54

Ja jos uvijek nisam dobila!
    Niti imam kakav osjecaj da cu dobiti.
    Izluduje me to. 
    Uvijek mi kasni, ali bar vidim ili pristic ili me boli trbuh, ili cistim, ili se svađam ili nesto. Sada nista.
    Trudna nisam, ali ocito i vjestica digla ruke od mene hahahahha
    Ovaj mjesec je bio jako stresan na poslu, i vjerovatno se to odrazilo na organizam. I jos sam puna poleta racunala ciklus 35 dana, a ne kao inace 40-45. (Jer mi je prosli mjesec bio 35) 
    Luda vise, neka dode i neka se mogu baciti na posao ponovo 😂🤭

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Napokon 2804
    14. Rujan 2019. 20:16

Meni jucer temp 37.1, danas 36.2 izgleda da ovulacija stiže i prije nego sto sam mislila... Trakica nemam da vidim sta one kazu, a zaboravila kupiti, tako da cu se uzdati u temperaturu... 

Mallla
    14. Rujan 2019. 21:51

Martina ❤️ neka si ti nama sentimentalnA... Ovo je naš mali svijet u koji pobjegnemo svaki dan po malo. 
    Breskva nije pik, rekla bi da ce kroz koji dan. 
    Od mog pika isto ništa, a uvjerena bila da ću ga uloviti kad ono ništa. Čekam ujutro vidit temp. Šta ona kaže.... A dobro da sam jednostavna ne bi bila ja i ne bi imala o čemu mozgati 😂
    Sanjić a da pišneš jedan rekreativni testić? 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.