Ovulacija mi je bila sinoc, znaci u sred noci me probudilo probadanje u desnom jajniku i desnoj nozi 😥
Pokrili smo sinoc pred spavanje i jutros i sad sta nam Bog da 🙏🤞❤
Wuhuuuu superiskaaaa..drzimo.🤞😁😎😉
Peggy95 drzim fige da ste uspjeli... 🤞🤞
Ja sam nocas sanjala da sam napokon ugledala pozitivan test, na mobitelu nonstop reklame o trudnoći, kolicima, Kinderbettu i slicno. Mislim da cu skrenuti skroz...
😕
Peggy sad je sve na višoj sili.. Provedi ove dane ispunjeno da ne razbijaš glavu mislima. Sretno, nadamo se uspjehu.
Hope što više pretražuješ sličnu temu to ti izbacuje slične reklame... 😁
url=https://lilypie.com]
Peggy sad je sve na višoj sili.. Provedi ove dane ispunjeno da ne razbijaš glavu mislima. Sretno, nadamo se uspjehu.
Hope što više pretražuješ sličnu temu to ti izbacuje slične reklame… 😁
Fora je u tome što nisam ama bas nista trazila, gledala 😂
Hope što više pretražuješ sličnu temu to ti izbacuje slične reklame… 😁
Fora je u tome što nisam ama bas nista trazila, gledala 😂
Desava se 😎..znas onu foru ak si zamislis jednu marku vozila...i najednom ce izgledat kao da ga svi voze jer ti je u mislima i obracas paznju na to. Al sve je to normalno ❤❤❤❤
Hej drage..dali mozda znate nakon te tablete koliko još traje krvarenje i koliko dugo će bit prisutni bolovi u donjem dijelu leđa i trbuha..malo me strah😕
Peggy95 drzim fige da ste uspjeli… 🤞🤞
Ja sam nocas sanjala da sam napokon ugledala pozitivan test, na mobitelu nonstop reklame o trudnoći, kolicima, Kinderbettu i slicno. Mislim da cu skrenuti skroz…
😕
I ja sam neki dan sanjala da sam napravila prvo kineski test i bio pozitivan i nisam mogla vjerovat pa sam ponovila sa 2 clearblue testa i bili su pozitivni 🙏
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Pozdrav curke…imam pitanje koje nije nimalo vezano uz ovu temu,ali cisto ako bi koja mozda mogla znati o cemu se radi…
Naime kroz prosli tjedan sam u dva navrata svaki drugi tjedan nalazila tragove roskaste na papiru prilikom nuzde pa sam misila ok mozda je O ili trebam dobiti po rasporedu iducu subotu i nije me previse to brinulo i mozda nije ni povezano s ovim sto cu pitati,ali…danas sam negdje od podneva sva nikakva. Kad je muz odlazio na posao i kad sam ga zagrlila samo mi je nesto “zazvonilo” u glavi,zacrnilo mi se pred ocima i sva sreca da je krevet bio iza mene kako mi se zaljuljalo samo sam sjela jer su mi se noge odsjekle. Nakon par minuta me uhvatila strasna mucnina i prespavala sam skoro pa pola dana i pobudila se negdje prije 20h veceras ali mi u glavi i dalje nije dobro i opet su pocele mucnine i malo me to plasi…ako je koja od vas to mozda dozivila ili poznaje nekog a da zna o cemu bi se radilo bilo bi mi drago da mi kazete jer sam iskreno zabrinuta i uplasena 😱☹️ P.S. Inace moram nositi naocale kada vozim jer ne vidim na daleko,veceras sam primijetila kada sam bila u autu da mi se crta na cesti ne vidi jasno kao inace vec mi se kao duplira,a opet onda mi se nije vrtilo… to je to u kratkim crtama..idem spavati jer me opet savladao umor i ta mucnina s kojom se ne mogu boriti.. nadam se da ste mi sve dobro,
Tinchyzao mi je sto sam procitala to sto jesam,znam da ti je tesko,ali…drzi se i svaka od nas pojedinacno je ovdje ako nas zatrebas. Saljem zagrljaj 🤗
Mozda si anemicna a mozda imas problema sa tlakom...svakako obrati paznju i odi do doktorice da te saslusa i pogleda-javi↪
Čitala sam da to s tabletom može trajati i par dana dok se sve ne izbaci van .a krvarenje može doć i do 2 tjedna..sad .valjda je to normalno..
Hej curke, eto ja obavila briseve i papu, nalazi ce dr tjedan. Tako da sam ovih dana propustila akciju, nekako bi rade pricekala nalaze..
Malo ma zabrinulo sto mi je rekao da imam prosirene vene na maternici, ali kao to nije nista, to svaka treca zena ima, ali da ce ipak to on sebi zabiljezit...
I sad me to malo muci 😑.. jel imala koja takvu situaciju .?
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Sortiraj odgovore
Najstariji