Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    15. Rujan 2019. 21:07

Tim tempom Breskva O bi ti mogla bit u sridu otprilike! Nastavi radit trakice pa ćeš ulovit pik, blizu si.
    Ola Vuky nek si se ti sebi posvetila, kad bude bebica ppast ćeš u drugi plan tako da sad uživaj! 

url=https://lilypie.com]

15. Rujan 2019. 21:08

Pomagajte..evo linka za moje trakice...ja ne znam vise sta se desava sa njim...ajte vi recite sta mislite...stavljam.dva link jer mi nije stalo sve na jednu sliku...🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️..za tem be pitajte kakva jer ovaj mjesec je nikakva...https://ibb.co/XLrwyFB i onda ima jos ovaj https://ibb.co/g4CZvWV

https://ibb.co/nqXDcSc

15. Rujan 2019. 21:09

Znaci 3 linka su vam za tri slike...pa eto sta mislite o tom..kad je bio i dal je bio pik? 🤦‍♀️🤦‍♀️

15. Rujan 2019. 21:11

Breskva

https://ibb.co/DKwr6Ws

Gornja trakica je od jucer 6 navecer,a donja
    od danas 6 navecer,je moguce da je danas O???

Sam sto nije pik..jos koju piski i akcijaj i to je to 😎😉❤

15. Rujan 2019. 21:12

vuky

curke, vecer… meni je bio muz, nisam uopce mislila na nista i skroz sam se opustila… nisam pratila O, gin je korala na put pa nismo ni folikulometrije… ne znam je O nila, ce biti sutra, mi smo pokrili cijeli vikend… nadam se da necu biti sad 2 tjedna opsjednuta … pocela sam trenirati ful, 3x tjedno gym, 3x kardio lagani vani… citam… idem sa frendicama na kavice… i frizurice, noktice… bavim se sobom vise nego inace :D btw. Muz ponovio spermiogram, super je sada, popio je neki homeopatski caj od Dr Sadikovic, i matičnu mliječ smo oboje… i eto, to je djelovalo…

Tak i treba..uzivaj u sebi i svom vremenu koliko mozes i umijes. Jer ako si ti dobro i sve ostalo ce doc. Glavno da se covjek dobro osjeca u svojoj kozi i da je nacisto u glavi. 👍👍👍👍👍😘

15. Rujan 2019. 21:13

Hope2804

tinchy-_-

justagirl2201

Ak je doktor rekao da nije ozbiljno i da je često, mislim da se ne trebas brinut. Al svakako, opreza nikad dosta

Tinchy kako si nam?

Pa ok sam..samo me brine još to krvarenje i lagani ugrušci..ali valjda tako mora bit..i bolovi će valjda stat..a psihički ide lagano..proći će i to..Bog svakome da teret koji može nositi..valjda ❤️❤️❤️

Vidi, ja u godinu dana pokusavanja i operacije Endometrioze jos nisam ugledala plusić… Bit ce i to iskreno vjerujem… Imam kolegicu koja je 3 puta imala spontani, nakon toga svega psihicki se smirila i ostala opet trudna i hvala bogu ima zdravog djecaka, od 7 mjeseci i sad je opet trudna 10 tjedana i sve je uredu isto tako hvala bogu. Poslje kise uvijek dode sunce….

I najvažnije od svega… It can't rain all the time!

Tako da draga, samo pozitiva i doći će sve na svoje! Svako nosi teret koji moze podnijeti, i iz dana u dan, vidimo koliko smo jake i sto sve jedna zena moze!
    Samo optimistično i hrabro, sigurnim korakom koračajmo dalje i da vidis, sunce će nas obasjati sve, i sjajit ćemo jače od bilo koje zvijezde i svaku prepreku na koju naidemo cemo sa osmjehom preći!!

Ljubim vas sve!!
    ❤️

A jesi lijepo ovo napisala...👍👍👍❤😘

15. Rujan 2019. 21:14

tera_

Heejjj… e sad sinoc tj. nocas smo malo popili vise i temp je jutros bas bila visoka, a s obzirom da me hvata i bronhitis, neznam dal ju uopce upisivat u ff?? jer ce mi zbog toga oznacit O, a znam da nije to to…

Upisi al naznaci i alkohol ili jednostavno preskoci danas mjerenje. 😎

• justagirl2201
    15. Rujan 2019. 21:15

Martincek po meni 18dc pik al i 15dc mi je tu negdje isto...raniji termin....al 18 svakako...jeste pokrili? Te lh trakice bas znaju bit zbunjujuće 

• justagirl2201
    15. Rujan 2019. 21:20

Cure ja imam nest za prijavit...vjerovatno lazna uzbuna al evo...danas je 28dc...cijeli dan grcevi...prije sat vremena odem na wc i smeđa mrljica...obrisem j na papiru svjeeetlo smeđi iscjedak sluzavi i rastezljivi...mala količina...dakle stavim ja ulosak jer dosla je vjestica valjda!!! I nakon sat vremena na wc...na ulosku nista, obrisem, na papiru nista...mozda je impl. 🤞 a mozda jednostavno probije vjestica kroz par sati...ostaje mi čekat....imao netko nesto slicno na 1.dan menge? Ne govorim o klasicnom smeđem sto inace imam 1. i zadnji dan menge...ovo je bio bas isjedak svjetlo smedi sluzavi....bojim se da umisljam...kako god, dalje pozitivno 💪

15. Rujan 2019. 21:22

justagirl2201

Martincek po meni 18dc pik al i 15dc mi je tu negdje isto…raniji termin….al 18 svakako…jeste pokrili? Te lh trakice bas znaju bit zbunjujuće

A jesi vidla trakicu od 19DC? Imas tri linka...Pa zadnju akciju smo imali na 14DC ..znaci ak je npr.jucer bil pik na 18DC a danas je 19DC onda smo malo zakasnili 🤣🤣🤣🤣iako sam mislila imat malo akcijanja danas...al nema veze..sad sta je tu i kad god je bila...ak smo fulali smo fulali..bumo sljedeci mjesec..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani