Ak je doktor rekao da nije ozbiljno i da je često, mislim da se ne trebas brinut. Al svakako, opreza nikad dosta
Tinchy kako si nam?
Hej drage..dali mozda znate nakon te tablete koliko još traje krvarenje i koliko dugo će bit prisutni bolovi u donjem dijelu leđa i trbuha..malo me strah😕
Hm...nemam pojma ali mislim da desetak dana moze potrajati...drz se ti nama..odmaraj da nam opet dodes u pravu formu 😘😘😘😘
Peggy i Hope i ja isto imam takve snove!! Neku noc sam sanjala + .....ah sta podsvjest moze :) idemo dalje i pozitivno i drzim 🤞 da dode kiša plusića...meni je dns 28dc....O je bila 14 i 15dc tak da bi vjestica po tome trebala danas il sutra...desni jajnik malo probada....tak da ju samo čekam 😏
Hej curke, eto ja obavila briseve i papu, nalazi ce dr tjedan. Tako da sam ovih dana propustila akciju, nekako bi rade pricekala nalaze..
Malo ma zabrinulo sto mi je rekao da imam prosirene vene na maternici, ali kao to nije nista, to svaka treca zena ima, ali da ce ipak to on sebi zabiljezit…
I sad me to malo muci 😑.. jel imala koja takvu situaciju .?
Nek si si zbavila sve. Bit ce sve to dobro 👍. Eto malo odmora od svega pa onda u nove pobjede 😉❤😘
Peggy i Hope i ja isto imam takve snove!! Neku noc sam sanjala + …..ah sta podsvjest moze :) idemo dalje i pozitivno i drzim 🤞 da dode kiša plusića…meni je dns 28dc….O je bila 14 i 15dc tak da bi vjestica po tome trebala danas il sutra…desni jajnik malo probada….tak da ju samo čekam 😏
Hhhhj ti i zvjezdica ste prve na redu za piskanje testica 😁😁😁😁..pa zato drzim 🤞🤞 obadvjema ❤❤
Hvala martinček ❤🤞 samo me obeshrabrio minus prije neki dan....uvijek si mislim da se primilo nešt pokazalo bi bar sjenu...makar prije ocekivane menge...ipak, malo je drugaciji ciklus..nije uobicajeno...inace me sise rasturaju sve dok ne dobijem...sad danima nista...i ti grcevi koji traju u intervalima od O...to je jedino drugacije al ne zelim se nadat jer se uvijek razocaram...imam nove lh trakice i idemo dalje 💪💪💪💪
Peggy sad je sve na višoj sili.. Provedi ove dane ispunjeno da ne razbijaš glavu mislima. Sretno, nadamo se uspjehu.
Hope što više pretražuješ sličnu temu to ti izbacuje slične reklame… 😁
Fora je u tome što nisam ama bas nista trazila, gledala 😂
Dovoljno ti je što si na ovom forumu, sve je to internet i veže jedno drugo. A i ovo što kaže Martina kada o nečem misliš onda samo to vidiš... Hoće to tako!
url=https://lilypie.com]
Ak je doktor rekao da nije ozbiljno i da je često, mislim da se ne trebas brinut. Al svakako, opreza nikad dosta
Tinchy kako si nam?
Pa ok sam..samo me brine još to krvarenje i lagani ugrušci..ali valjda tako mora bit..i bolovi će valjda stat..a psihički ide lagano..proći će i to..Bog svakome da teret koji može nositi..valjda ❤️❤️❤️
Heejjj... e sad sinoc tj. nocas smo malo popili vise i temp je jutros bas bila visoka, a s obzirom da me hvata i bronhitis, neznam dal ju uopce upisivat u ff?? jer ce mi zbog toga oznacit O, a znam da nije to to...
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Tinchy kako si nam?
Pa ok sam..samo me brine još to krvarenje i lagani ugrušci..ali valjda tako mora bit..i bolovi će valjda stat..a psihički ide lagano..proći će i to..Bog svakome da teret koji može nositi..valjda ❤️❤️❤️
Vidi, ja u godinu dana pokusavanja i operacije Endometrioze jos nisam ugledala plusić... Bit ce i to iskreno vjerujem... Imam kolegicu koja je 3 puta imala spontani, nakon toga svega psihicki se smirila i ostala opet trudna i hvala bogu ima zdravog djecaka, od 7 mjeseci i sad je opet trudna 10 tjedana i sve je uredu isto tako hvala bogu. Poslje kise uvijek dode sunce....
I najvažnije od svega... It can't rain all the time!
Tako da draga, samo pozitiva i doći će sve na svoje! Svako nosi teret koji moze podnijeti, i iz dana u dan, vidimo koliko smo jake i sto sve jedna zena moze!
Samo optimistično i hrabro, sigurnim korakom koračajmo dalje i da vidis, sunce će nas obasjati sve, i sjajit ćemo jače od bilo koje zvijezde i svaku prepreku na koju naidemo cemo sa osmjehom preći!!
Ljubim vas sve!!
❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji