Lady tako ti i mene stalno probada u trbuhu, sise bole, ledja, malo muka ali ne povraćam samo progutam slinu kad mi dodje, imala sam i neku sitnu zgaravicu prije par dana… I nadala se to je to… Kad ono šipak…dan prije M kao neki smedji trag pa se ponadala da nije mozda imlantacijsko i sad vidim 3. dan još traje ali kao malo jače… Drzim fige da ti vještica ne dodje 😊
Da, poznato mi je to sve. Tako je i kod mene vec 6 mj. Uvijek isti simptomi i dode M na kraju. Zato sad sve te simptome ne uzimam u obzir jer mogu biti i M i T. Pa kako bude bude 😊 postoji nada naravno, ali bit ce kad treba bito 😊 tebi zelim da ti onda iduci mjesec bude dobitan 😍🤞
To mi se uopće ne svidja da su svaki put simptomi tu a ništa od toga... Dok nisam radila bebu nisam imala ni simptome 😂😂😂 jel moguće da sve to umislimo hahahah
https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png
Cure ja danas bila na razgovoru kod novog ginekologa, odlucila sam se prebacit k drugome.
Bez obzira sto sam pred mjesec dana radila papu, on me narucio dr tjedan opet na papu i na briseve, sto mi ovaj sadasnji nije ni predlozio.
Eto vec mi se na prvu bolje dopao i nadam se da bude tak ostalo.
Menga prosla, za par dana krece akcija 🤣🤣🤣😂😂😂
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Cure ja danas bila na razgovoru kod novog ginekologa, odlucila sam se prebacit k drugome.
Bez obzira sto sam pred mjesec dana radila papu, on me narucio dr tjedan opet na papu i na briseve, sto mi ovaj sadasnji nije ni predlozio.
Eto vec mi se na prvu bolje dopao i nadam se da bude tak ostalo.
Menga prosla, za par dana krece akcija 🤣🤣🤣😂😂😂
Ej to je super. Bas mi je drago. Ajdr drzim fige za ovaj mjesec. ❤❤❤❤🤞🤞🤞🤞🥰🥰🥰🥰
Tera bas mi je zao, danas se nagradi, pa ide novi mjesec i nova nada 😊
Kod mene jos nista, danas bi kao trebala doci. Sise bole za poluditi, tu i tamo koji grc. Jutros sam zaspala i zakasnila na posao pa nisam mjerila temp 🤦🏻♀️
Hahahhaha 🤣🤣🤣🤣.. dobra si 👍
Kod mene jos nista, danas bi kao trebala doci. Sise bole za poluditi, tu i tamo koji grc. Jutros sam zaspala i zakasnila na posao pa nisam mjerila temp 🤦🏻♀️
Danas samo izlezavanje uz filmove :D i da zaobilazim pse u jos vecem luku nego do sada, hahahah :D
Drzim fige da ne dode :)
Samo uzivaj zeno, zasluzila si 😊 hahaha nemoj pse nikada gledati u oci, okreni glavu. Oni nanjuske strah pa se samo opusti.
Hvala na figama 😊
Ma negledam ih, napao me s ledja..a imam uzasnu fobiju, uglavnom toliko sam se stresirala da mi je ovo ocito rezultat toga :D
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Lady tako ti i mene stalno probada u trbuhu, sise bole, ledja, malo muka ali ne povraćam samo progutam slinu kad mi dodje, imala sam i neku sitnu zgaravicu prije par dana… I nadala se to je to… Kad ono šipak…dan prije M kao neki smedji trag pa se ponadala da nije mozda imlantacijsko i sad vidim 3. dan još traje ali kao malo jače… Drzim fige da ti vještica ne dodje 😊
Da, poznato mi je to sve. Tako je i kod mene vec 6 mj. Uvijek isti simptomi i dode M na kraju. Zato sad sve te simptome ne uzimam u obzir jer mogu biti i M i T. Pa kako bude bude 😊 postoji nada naravno, ali bit ce kad treba bito 😊 tebi zelim da ti onda iduci mjesec bude dobitan 😍🤞
To mi se uopće ne svidja da su svaki put simptomi tu a ništa od toga… Dok nisam radila bebu nisam imala ni simptome 😂😂😂 jel moguće da sve to umislimo hahahah
Moguce je da neke stvari umislimo 😆 ja preko ljeta 2 mj nisam nista pratila, akcijali smo po zelji i nikakvih simptoma nisam imala. Samo 2 dana prije M su mi cike nabubrile. Tak da cudo je ta nasa psiha 😁
Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖
Danas samo izlezavanje uz filmove :D i da zaobilazim pse u jos vecem luku nego do sada, hahahah :D
Drzim fige da ne dode :)
Samo uzivaj zeno, zasluzila si 😊 hahaha nemoj pse nikada gledati u oci, okreni glavu. Oni nanjuske strah pa se samo opusti.
Hvala na figama 😊
Ma negledam ih, napao me s ledja..a imam uzasnu fobiju, uglavnom toliko sam se stresirala da mi je ovo ocito rezultat toga :D
A vjerujem da..ajde bar imas krivca za ovaj mjesec. Vidis sta ti pas uradi 😁😁
Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖
E cure, posto se mislim naruciti kod gin nakon m, dali bi mi bilo pametnije sacekati malo jos pa se naruciti pred ovulaciju pa da vidim sta kaze? I dal da imam i odnos prije pregleda?
Kbc St
E cure, posto se mislim naruciti kod gin nakon m, dali bi mi bilo pametnije sacekati malo jos pa se naruciti pred ovulaciju pa da vidim sta kaze? I dal da imam i odnos prije pregleda?
Ja bi ti rekla da da. Oba dvoje 🤭. Mislim da je Zvjezdica37 rekla da je ona prije pregleda imala odnos. 🤔
Ja bi ti rekla da da. Oba dvoje 🤭. Mislim da je Zvjezdica37 rekla da je ona prije pregleda imala odnos. 🤔
Sumnjam da cu uspjet imat bas prije pregleda odnos ali trudit cu se da neprode vise od par sati :D
Kbc St
Sortiraj odgovore
Najstariji