https://ibb.co/kXzMvfM
Cure danas je 10 dan ovulacije.
Prvi put radim s trakicama .
jel i meni slijedi O?
inace ciklusi 25-27 dana?
Jos su svijetle ali tamne polako...bar mi tako izgleda. Samo ih nastavi piskiti i to ce biti to. Drzim 🤞 da se nesto i primi 🤭😁
Ja mislim da osjecam O nakon dugo vremena. 👀. Ajd recite jel moguce. Dakle osjetim s lijeve strane ( a tu je i vidla 2 folikula al jedan je veci jedan je bio manji) onako pritisak. I povremeno neko probadanjem. Naduta sam. A nisam nista jela jos danas. Dolje sam sva mokra. Posto nisam od jutra bila na wc da mogu piskiti LH trakicu ne znam kakv je iscjedak. Al mislim da je onak proziran. Sta sad? Danas i sutra cemo se akcijati kak je i rekla ginica. Tem danas 36.1. A jucer bila 36.3 🥴🤦♀️
Ja mislim da osjecam O nakon dugo vremena. 👀. Ajd recite jel moguce. Dakle osjetim s lijeve strane ( a tu je i vidla 2 folikula al jedan je veci jedan je bio manji) onako pritisak. I povremeno neko probadanjem. Naduta sam. A nisam nista jela jos danas. Dolje sam sva mokra. Posto nisam od jutra bila na wc da mogu piskiti LH trakicu ne znam kakv je iscjedak. Al mislim da je onak proziran. Sta sad? Danas i sutra cemo se akcijati kak je i rekla ginica. Tem danas 36.1. A jucer bila 36.3 🥴🤦♀️
Bar je jucer bio proziran 👀👀👀👀 a za danas bum vidla kakav je. Bas sam na putu doma
Pad temp pred ovulaciju,simptomi su tu,ostalo je na vasoj kreativnosti da iskoristite situaciju👍👍👍🥳🥳🥳
Pad temp pred ovulaciju,simptomi su tu,ostalo je na vasoj kreativnosti da iskoristite situaciju👍👍👍🥳🥳🥳
Mislis? Huhuhu superiska bi bilo. Pa nema veze i ako ne uspije bar sam osjetila nesto. Boze dragi kako me male stvari mogu razveseliti. Samo da se nes desava. Onako izludim.
V obrojavanje 2019
Anastazija136 ➕
Lady33 ➕
Tinchy ➕
Tera_ - 30.08.2019 - dana ☆
Fever ➕
VI odbrojavanje
Lady_e - 5.9.2019 - 0 dana♧
Tockica - 9.9.2019 - 4 dana ♧
Sanja0508 - 9.9.2019 - 4 dana♧
Gea123 - 10.9.2019 - 5 dana♧
Zvjezdica37 - 14.9.2019 - 9 dana ♧
Justagirl2201 - 17.9.2019 - 12 dana♧
Lala1982 - 22.09.2019 - 17 dana♧
Martina1982 - 23.09.2019 - 18 dana♧
Suncica5 - 25.09.2019 - 20 dan♧
Emilijal - 26.9.2019 - 21 dana♧
Breskva - 29.9.2019 - 24 dana♧
Mallla - 30.9.2019 - 25 dana♧
Vuky - 30.9.2019 - 25 dana♧
Martina,prave simptome ovulacije imas... sad samo akcija 😜😜😎👍
Neka ti upali ovaj mjesec,drzim 🤞🤞🤞
Martina to je to...svi simptomi ovulacije...i jos sise...weeeeee...jaka ovulacija bude 😍 i mislim da je to sad dobitan ciklus...drzim 🤞....u akcijuuu i sretnoooo
Sortiraj odgovore
Najstariji