Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tera_
    05. Rujan 2019. 15:02

točkicaa

A smijem znati zašto prije pregleda odnos?! 🤔

A da kao vidi krecu li ti spermici na pravo mjesto :D

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

05. Rujan 2019. 15:37

zvjezdica37

Nego da pitam dali se progesteron moze ikako drugacije nadomiriti osim lijekovima…onako gledajuci ove moje kilave temperature cisto razmisljam dali bi mogli malo kopati po guglu za nekakvim preparatima progica da si pomognemo…eto…
    Ako ste za da istrazujemo👀👀👀

Evo naisla sam na ovaj tekst:
    Postoje razni oblici uzimanja progesterona kao dodatka organizmu , u obliku tableta, krema ili čak preko prehrambenih namirnica.
    Ako tražite brži način unosa velikih količina progesterona, posegnite za kremama. Tijelo ih odmah apsorbira pa hormoni brzo stignu u krvotok.
    No, ukoliko niste pobornice tableta, a ni krema, razinu progesterona možete povisiti čak i konzumiranjem namirnica koje potiču njegovo izlučivanje, kao što su brokulešpinat,kupuscvjetačabundevine sjemenke te orašasto voće.

• Anchy29
    05. Rujan 2019. 15:37

Cure imam pitanje...danas mi je 9 dana do menstruacije kad bi trebala ne dobit...ugl. imam dosta jake bolove u desnom jajniku koji se sire duz desne noge..boli me u  križima..ne tako jako..i iscjedak mi ide povremeno..bjelkasto zuckasti...bi to moglo znacit sta?  Nije me bas nikad bolilo 9 dana prije..obicno 3..4 dana prije maksimalno...

05. Rujan 2019. 15:42

Anchy29

Cure imam pitanje…danas mi je 9 dana do menstruacije kad bi trebala ne dobit…ugl. imam dosta jake bolove u desnom jajniku koji se sire duz desne noge..boli me u križima..ne tako jako..i iscjedak mi ide povremeno..bjelkasto zuckasti…bi to moglo znacit sta? Nije me bas nikad bolilo 9 dana prije..obicno 3..4 dana prije maksimalno…

Moglo bi i ne bi...malo je zeznutno kad su svi simptomi T i M isti. Koji ti je to dan ciklusa? Mjeris li bazalni temperaturu? Kad ti je bila Ovulacija?

• Anchy29
    05. Rujan 2019. 15:50

Martina1982

Anchy29

Cure imam pitanje…danas mi je 9 dana do menstruacije kad bi trebala ne dobit…ugl. imam dosta jake bolove u desnom jajniku koji se sire duz desne noge..boli me u križima..ne tako jako..i iscjedak mi ide povremeno..bjelkasto zuckasti…bi to moglo znacit sta? Nije me bas nikad bolilo 9 dana prije..obicno 3..4 dana prije maksimalno…

Moglo bi i ne bi…malo je zeznutno kad su svi simptomi T i M isti. Koji ti je to dan ciklusa? Mjeris li bazalni temperaturu? Kad ti je bila Ovulacija?

Pa po izracunima..lh trakicama i bolovima u subotu...bazalnu nisam mjerila jer sam grozno prehlađena..nos mi je začepljen uzasno..i bas sam nikakva..pa ako imam temperaturu ne znam cemu bi je pripisala..prehladi ili necem drugom..

05. Rujan 2019. 15:55

Anchy29

Martina1982

Anchy29

Moglo bi i ne bi…malo je zeznutno kad su svi simptomi T i M isti. Koji ti je to dan ciklusa? Mjeris li bazalni temperaturu? Kad ti je bila Ovulacija?

Pa po izracunima..lh trakicama i bolovima u subotu…bazalnu nisam mjerila jer sam grozno prehlađena..nos mi je začepljen uzasno..i bas sam nikakva..pa ako imam temperaturu ne znam cemu bi je pripisala..prehladi ili necem drugom..

Mozda prerano za reci jos sa nekom sigurnoscu jer kazem znas da su simptomi dvosmisleni. Morat ces pricekat do dana D. Ali drzim 🤞 da je T u pitanju 😉

• Anchy29
    05. Rujan 2019. 15:57

Martina1982

Anchy29

Martina1982

Anchy29

Pa po izracunima..lh trakicama i bolovima u subotu…bazalnu nisam mjerila jer sam grozno prehlađena..nos mi je začepljen uzasno..i bas sam nikakva..pa ako imam temperaturu ne znam cemu bi je pripisala..prehladi ili necem drugom..

Mozda prerano za reci jos sa nekom sigurnoscu jer kazem znas da su simptomi dvosmisleni. Morat ces pricekat do dana D. Ali drzim 🤞 da je T u pitanju 😉

Jao bas mi je vise tog cekanja preko glave..ali sta je tu je..ako Bog da bit ce ovaj put T a ne 😈

mikica13
    05. Rujan 2019. 16:56

Pozdrav ženice 😊 nije me jako dugo bilo, u velikim pripremama  stresu i strci sam oko vjenčanja. Htjela sam samo pitati da mi neka od vas kaže neku pametnu na ove moje trakice. Napravljene su u razmaku od sat vremena. Prva gornja trakica je automatski pokazala plus (naravno nisam mogla vjerovati), napravila sam i drugu ali na njoj ne vidim skoro ništa.

05. Rujan 2019. 16:59

mikica13

Pozdrav ženice 😊 nije me jako dugo bilo, u velikim pripremama stresu i strci sam oko vjenčanja. Htjela sam samo pitati da mi neka od vas kaže neku pametnu na ove moje trakice. Napravljene su u razmaku od sat vremena. Prva gornja trakica je automatski pokazala plus (naravno nisam mogla vjerovati), napravila sam i drugu ali na njoj ne vidim skoro ništa.

E ne vidim slikicu nikakvu. Cestitke za vjencanje. Samo polako i bez stresa 😉👍

mikica13
    05. Rujan 2019. 17:00

Ne zeli mi ucitati slikicu 😏 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.