Prijavljujem da sam procurila :) moje iduce odbrojavanje je tek u 10mjesecu :D
Ok teric..napisala sam ti sve u prijasnjem postu. Odmori i idemo dalje 😉. Oces ici kod ginica onda kad ti zavrsi M? ❤❤❤❤❤❤
Test je negativan, jutros jaci bolovi, kod brisanja malo smedjarenja, ocekujem ju danas da ce krenuti. Ocito mi je stres od psa poremetio ciklus ili ipak nesto nije kako treba, neznam, ali svakako se narucujem kod gin. Hvala vam cure na podrsci i sto ste drzale fige!
Hoće stres napraviti nered, ali idemo dalje :) Ovaj mjesec je većini ciklus bio zbrčkan totalno. Samo se naruči na pregled , a mi nastavljamo dalje odbrojvanje i držanje figa :)
Šaljem veliki zagrljaj <3
Iduci tjedan idem na pregled :)
Ma samo opusteno i pozitivno :)
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Ok teric..napisala sam ti sve u prijasnjem postu. Odmori i idemo dalje 😉. Oces ici kod ginica onda kad ti zavrsi M? ❤❤❤❤❤❤
Da naruciti cu se iduci tjedan da vidimo sta je ovo bilo :)
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Meni se ta temp nije baš pokazala naj boljom... Jučer izmjerila 37 a danas lagano kada odem na wc vidim trag... Mislila sam po svim tablicama da je 37 pozitivno
https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png
Meni se ta temp nije baš pokazala naj boljom… Jučer izmjerila 37 a danas lagano kada odem na wc vidim trag… Mislila sam po svim tablicama da je 37 pozitivno
Nije mjerilo jer nemamo svi istu tempicu. Ja naprimjer imam niske tem. A tem opet zavisi i o mnogo cimbenika. Preporuca se bar u priblizno vrijeme mjeriti. Znas li kakve su ti tempice prije O? Meni je super i jako sam zadovoljna jer tocno znam kad je i sta. Pa cak i anoovulacijski ciklus. I temperatura je to jako dobro pokazala.
Da naruciti cu se iduci tjedan da vidimo sta je ovo bilo :)
Super super 👍👍👍
Pa inače su niske, 36,5 cca... A ovih 37 sam izmjerila odmah ujutro pod pazuhom... Sad me malo zeza ta M jer je sva u tragovima a jučer je trebala doć i test je negativan pa ni sama ne znam
Pa inače su niske, 36,5 cca… A ovih 37 sam izmjerila odmah ujutro pod pazuhom… Sad me malo zeza ta M jer je sva u tragovima a jučer je trebala doć i test je negativan pa ni sama ne znam
Hmmm da nista pricekaj jos koji dan pa mozes ponoviti test ako ne dode.
Tera bas mi je zao, danas se nagradi, pa ide novi mjesec i nova nada 😊
Kod mene jos nista, danas bi kao trebala doci. Sise bole za poluditi, tu i tamo koji grc. Jutros sam zaspala i zakasnila na posao pa nisam mjerila temp 🤦🏻♀️
Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖
Lady tako ti i mene stalno probada u trbuhu, sise bole, ledja, malo muka ali ne povraćam samo progutam slinu kad mi dodje, imala sam i neku sitnu zgaravicu prije par dana... I nadala se to je to... Kad ono šipak...dan prije M kao neki smedji trag pa se ponadala da nije mozda imlantacijsko i sad vidim 3. dan još traje ali kao malo jače... Drzim fige da ti vještica ne dodje 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji