Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Rujan 2019. 17:30

mikica13

Martina1982

mikica13

Danas 4.dan. Dali da kupim nove pa sutra ujutro ponovim?

Da. Vjetojatno ti je ova prva kad nisi duze bila na wcu a ova druga je odmah poslje dakle mala koncentracija u urinu da budr kao ova prva trakuca. Mozes da ako zelis da si potvrdis. Ali po meni to je plusssss…Cestitammmmmm 😘😘😘🤗🤗🤗🤗

2ipo sata nisam bila na wcu kada sam napravila prvu trakicu. Trcim kupiti nove testove za sutra. Koliko sam cekala taj plus sada sam toliko pogubljena i zbunjena da ni sama ne znam sto misliti u ovom trenutku.

Hahahaha dobra si. Da da to je plusic 🤗🤗🤗..ajde i javi onda kakvi su ti ispali ali en sumnjam i rezultat 😎😉

mikica13
    05. Rujan 2019. 18:01

Martina1982

mikica13

Martina1982

mikica13

Da. Vjetojatno ti je ova prva kad nisi duze bila na wcu a ova druga je odmah poslje dakle mala koncentracija u urinu da budr kao ova prva trakuca. Mozes da ako zelis da si potvrdis. Ali po meni to je plusssss…Cestitammmmmm 😘😘😘🤗🤗🤗🤗

2ipo sata nisam bila na wcu kada sam napravila prvu trakicu. Trcim kupiti nove testove za sutra. Koliko sam cekala taj plus sada sam toliko pogubljena i zbunjena da ni sama ne znam sto misliti u ovom trenutku.

Hahahaha dobra si. Da da to je plusic 🤗🤗🤗..ajde i javi onda kakvi su ti ispali ali en sumnjam i rezultat 😎😉

Martina napravila sam cak i lh testic i obje crtice su jednako tamne, dali to ista znaci?

Breskva
    05. Rujan 2019. 18:01

Pozdrav drage moje,evo cisto da se nasmijemo zajedno o tome koliko su kinezi “ispred nas”😂😂😂... taman sam jedno 10ak testova bacila prije neki dan,da bi mi danas stigli s wisha ostatak 😅
    Danas mi je 4 dan ciklusa, znaci jos imam mengu,barem jos 2 dana sigurno.
    I ja eto iz dosade se testirala sad malo prije i pojavi se tanka crtica hahahahha neznam dali da placem ili da se smijem 🤪

https://ibb.co/xhVb18d

05. Rujan 2019. 18:06

mikica13

Martina1982

mikica13

Martina1982

mikica13

Martina napravila sam cak i lh testic i obje crtice su jednako tamne, dali to ista znaci?

Kazu da bi kao bila pozitivna i LH trakica u trudnoci ali nije mjerodavno i ne priznaje se. 

05. Rujan 2019. 18:07

Breskva

Pozdrav drage moje,evo cisto da se nasmijemo zajedno o tome koliko su kinezi “ispred nas”😂😂😂… taman sam jedno 10ak testova bacila prije neki dan,da bi mi danas stigli s wisha ostatak 😅
    I ja eto iz dosade se testirala sad malo prije i pojavi se tanka crtica hahahahha neznam dali da placem ili da se smijem 🤪

Ahahha ja cu vriskat 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

05. Rujan 2019. 18:25

točkicaa

Ja sam danas bila kod doktorice da mi ocita nalaz krvi i hormona štitnjače, sve je uredu i super, samo su mi leukociti povišeni u krvi i u urinu. Dala mi je neki urifos da ga popijem, da smanjimo leukocite. Kaže da je to povezano sa nekim upalama, većinom mokraćnih puteva. E sad jel ima to kakve veze sto ne ostajem trudna ne znam..
    A hormoni su mi uredni, sve super, nisam se nadala ali mi je drago 😁

Bas mi je drago da je sve u redu 👍👍👍. Sta kaze ona jel bi moglo imat veze? Znam da bakterije mogu utjecati al za ovo ne znam. Svakako pijes terapiju pa ce biti jos bolje. Sad nesmetamo akcijanje. 😁🤭🥰

Mallla
    05. Rujan 2019. 19:06

Mikica čestitam to je 5 ti plus ovaj ciklus. Bravooo vidiš kad se najmanje nadaš. Pa mužu umjesto uzimam reci trudna sam 😊😁

url=https://lilypie.com]

Mallla
    05. Rujan 2019. 19:07

Breskva

Pozdrav drage moje,evo cisto da se nasmijemo zajedno o tome koliko su kinezi “ispred nas”😂😂😂… taman sam jedno 10ak testova bacila prije neki dan,da bi mi danas stigli s wisha ostatak 😅

Ja mislim da su nas kinezi namjerno uhvatili u đir 😁😁😂😂😂 krepat ću od smjeha. Pa da ne povjerujemo. Ko je tu lud. 

url=https://lilypie.com]

• tinchy-_-
    05. Rujan 2019. 19:24

Šta mislite oće mi naštetiti ako popijem jedan faking brufen u prahu od 600..glava me rastura..popila sam ujutro lekadol ali ne popušta🤕🤕🤕🤕

ribi1234
    05. Rujan 2019. 19:26

tinchy-_-

Šta mislite oće mi naštetiti ako popijem jedan faking brufen u prahu od 600..glava me rastura..popila sam ujutro lekadol ali ne popušta🤕🤕🤕🤕

Nemoj...jedino ako bas ne mozes izdrziti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.