Ženice nisam napomenula da sam radila testove za trudnoću maloprije i ostala pomalo zbunjena, stoga sam odmah potrčala vamo u grupu pitati. Kad kliknem da mi učita sliku ništa se ne dogodi, dali postoji neki novi način za upload slika?
Ibb.co stranuca. Kopiraj link kad ucitas sliku i stavi ovdje
Evo draga Martina, prva trakica od nekih 15:50, druga trakica sat vremena kasnije
Ibb.co stranuca. Kopiraj link kad ucitas sliku i stavi ovdje
Evo draga Martina, prva trakica od nekih 15:50, druga trakica sat vremena kasnije
Ma to je plus iz aviona. Vjerojatno zbog koncentracije urina. Koliko ti kasni?
Danas 4.dan. Dali da kupim nove pa sutra ujutro ponovim?
Da. Vjetojatno ti je ova prva kad nisi duze bila na wcu a ova druga je odmah poslje dakle mala koncentracija u urinu da budr kao ova prva trakuca. Mozes da ako zelis da si potvrdis. Ali po meni to je plusssss...Cestitammmmmm 😘😘😘🤗🤗🤗🤗
Danas 4.dan. Dali da kupim nove pa sutra ujutro ponovim?
Da. Vjetojatno ti je ova prva kad nisi duze bila na wcu a ova druga je odmah poslje dakle mala koncentracija u urinu da budr kao ova prva trakuca. Mozes da ako zelis da si potvrdis. Ali po meni to je plusssss…Cestitammmmmm 😘😘😘🤗🤗🤗🤗
2ipo sata nisam bila na wcu kada sam napravila prvu trakicu. Trcim kupiti nove testove za sutra. Koliko sam cekala taj plus sada sam toliko pogubljena i zbunjena da ni sama ne znam sto misliti u ovom trenutku.
Mikixy- o temi godina moje iskustvo je da je nakon 35 teze, zaista to nisu prazne price. Sa 34 god sam iz prvog pokusaja, sad cu napuniti 37 i vec godinu dana ne uspijevamo.
Gea123
Sortiraj odgovore
Najstariji