Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mikica13
    05. Rujan 2019. 17:01

mikica13

Ne zeli mi ucitati slikicu 😏

mikica13
    05. Rujan 2019. 17:06

Ženice nisam napomenula da sam radila testove za trudnoću maloprije i ostala pomalo zbunjena, stoga sam odmah potrčala vamo u grupu pitati. Kad kliknem da mi učita sliku ništa se ne dogodi, dali postoji neki novi način za upload slika?

05. Rujan 2019. 17:09

Ibb.co stranuca. Kopiraj link kad ucitas sliku i stavi ovdje

mikica13
    05. Rujan 2019. 17:10

https://ibb.co/vhKcbsf 

mikica13
    05. Rujan 2019. 17:11

Martina1982

Evo draga Martina, prva trakica od nekih 15:50, druga trakica sat vremena kasnije

05. Rujan 2019. 17:12

mikica13

Martina1982

Evo draga Martina, prva trakica od nekih 15:50, druga trakica sat vremena kasnije

Ma to je plus iz aviona. Vjerojatno zbog koncentracije urina. Koliko ti kasni? 

mikica13
    05. Rujan 2019. 17:14

Danas 4.dan. Dali da kupim nove pa sutra ujutro ponovim?

05. Rujan 2019. 17:17

mikica13

Da. Vjetojatno ti je ova prva kad nisi duze bila na wcu a ova druga je odmah poslje dakle mala koncentracija u urinu da budr kao ova prva trakuca. Mozes da ako zelis da si potvrdis. Ali po meni to je plusssss...Cestitammmmmm 😘😘😘🤗🤗🤗🤗

mikica13
    05. Rujan 2019. 17:23

Martina1982

mikica13

Da. Vjetojatno ti je ova prva kad nisi duze bila na wcu a ova druga je odmah poslje dakle mala koncentracija u urinu da budr kao ova prva trakuca. Mozes da ako zelis da si potvrdis. Ali po meni to je plusssss…Cestitammmmmm 😘😘😘🤗🤗🤗🤗

2ipo sata nisam bila na wcu kada sam napravila prvu trakicu. Trcim kupiti nove testove za sutra. Koliko sam cekala taj plus sada sam toliko pogubljena i zbunjena da ni sama ne znam sto misliti u ovom trenutku. 

• Gea123
    05. Rujan 2019. 17:26

Mikixy- o temi godina moje iskustvo je da je nakon 35 teze, zaista to nisu prazne price. Sa 34 god sam iz prvog pokusaja, sad cu napuniti 37 i vec godinu dana ne uspijevamo.

Gea123

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.