Da li koja zna ako se vrkuta smije piti u trudnoći? Čitala sam po forumima da smije a na čaju piše da se ne preporuča trudnicama i dojiljama?? 🙄🙄🙄
https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png
Mikixy- o temi godina moje iskustvo je da je nakon 35 teze, zaista to nisu prazne price. Sa 34 god sam iz prvog pokusaja, sad cu napuniti 37 i vec godinu dana ne uspijevamo.
Je je..istina ziva
Nego da pitam dali se progesteron moze ikako drugacije nadomiriti osim lijekovima…onako gledajuci ove moje kilave temperature cisto razmisljam dali bi mogli malo kopati po guglu za nekakvim preparatima progica da si pomognemo…eto…
Ako ste za da istrazujemo👀👀👀
Evo naisla sam na ovaj tekst:
Postoje raznioblici uzimanja progesterona kao dodatka organizmu , u obliku tableta,kremaili čak prekoprehrambenih namirnica.
Ako tražite brži način unosa velikih količina progesterona, posegnite zakremama.Tijelo ih odmah apsorbira pa hormoni brzo stignu u krvotok.
No, ukoliko niste pobornice tableta, a ni krema, razinu progesterona možete povisiti čak i konzumiranjem namirnica kojepotiču njegovo izlučivanje, kao što subrokule,špinat,kupus,cvjetača,bundevine sjemenketeorašasto voće.
Da to sam citala i ja😀no inace stvarno imam kremastog iscjetka pred mengu i taj drugi dio ciklusa...moje laicko misljenje je da bioloski sat nosi svoje ,koliko god se mi osjecali mlado i spremno...priroda zna svoje
Da li koja zna ako se vrkuta smije piti u trudnoći? Čitala sam po forumima da smije a na čaju piše da se ne preporuča trudnicama i dojiljama?? 🙄🙄🙄
Ja nebih eksperimentirala sa cajevima takvm.Drz se ginekologa i provjerenih stvari ako je trudnoca u pitanju
E cure, posto se mislim naruciti kod gin nakon m, dali bi mi bilo pametnije sacekati malo jos pa se naruciti pred ovulaciju pa da vidim sta kaze? I dal da imam i odnos prije pregleda?
Ja bi ti rekla da da. Oba dvoje 🤭. Mislim da je Zvjezdica37 rekla da je ona prije pregleda imala odnos. 🤔
Da ja sam tempirala u vrijeme ovulacije pregled a sad dali ce ti ginekolog uzeti analizu sluzi kao u mom slucaju-nezz
Ja sam isla privatniku koji ima u ordinaciji mikroskop i kako te vec ide...platila pregled...dok kod socijalnog doktora samo uzv i pregled
E cure, posto se mislim naruciti kod gin nakon m, dali bi mi bilo pametnije sacekati malo jos pa se naruciti pred ovulaciju pa da vidim sta kaze? I dal da imam i odnos prije pregleda?
Ja bi ti rekla da da. Oba dvoje 🤭. Mislim da je Zvjezdica37 rekla da je ona prije pregleda imala odnos. 🤔
Da ja sam tempirala u vrijeme ovulacije pregled a sad dali ce ti ginekolog uzeti analizu sluzi kao u mom slucaju-nezz
Ja sam isla privatniku koji ima u ordinaciji mikroskop i kako te vec ide…platila pregled…dok kod socijalnog doktora samo uzv i pregled
Ici cu privatno.. pitat cu pa sta bude :D jer zadnji put mi je tako nesto gin spominjala da tako dodem..
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Šta mislite oće mi naštetiti ako popijem jedan faking brufen u prahu od 600..glava me rastura..popila sam ujutro lekadol ali ne popušta🤕🤕🤕🤕
Nemoj baš od 600, ako imaš neofen ili brufen neki s manje mg. Mislim neće to sad izravno naštetit ni da popiješ od 600 al se ne preporuča. Ako imaš magnezija popij njega svakako.
url=https://lilypie.com]
Ja sam danas bila kod doktorice da mi ocita nalaz krvi i hormona štitnjače, sve je uredu i super, samo su mi leukociti povišeni u krvi i u urinu. Dala mi je neki urifos da ga popijem, da smanjimo leukocite. Kaže da je to povezano sa nekim upalama, većinom mokraćnih puteva. E sad jel ima to kakve veze sto ne ostajem trudna ne znam..
A hormoni su mi uredni, sve super, nisam se nadala ali mi je drago 😁
Ooo baš super da su hormončići uredu. Što se leukocita tiče to da oni su znak upale e sad ovisi koga čega upala. Ne mislim da bi utjecalo a začeće.
Ne u prva 3 mj, a da nakon toga!
Mikica13 čestitam tiii! ♥️ Koliko si dugo pokušavala ostati trudna? Jel prvo ili?
Hvala točkicaa ali ja jos ne vjerujem, ujutro piskim novi testic. Od 4.mj smo bas u akciji, u 5.mj sam pocela sa lh trakicama, sad prosli mjesec nismo bas ni akcijali, ja mislim 1 ili 2 puta u dane kada je lh trakica bila pozitivna, nemam trenutno biljeznicu sa sobom sa trakicama i biljeskama. Prvo je da
Sortiraj odgovore
Najstariji