Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mikixy
    05. Rujan 2019. 11:15

Martina budem napravila ali mislim da će doći, jer čim ja vidim krv nije to meni više ništa sigurno ahahhahha u prve dvije trudnoće nisam imala implantacijsko mada je to bilo prije 9 godina 😂

https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png

tera_
    05. Rujan 2019. 11:17

Lady_E

Tera bas mi je zao, danas se nagradi, pa ide novi mjesec i nova nada 😊
    Kod mene jos nista, danas bi kao trebala doci. Sise bole za poluditi, tu i tamo koji grc. Jutros sam zaspala i zakasnila na posao pa nisam mjerila temp 🤦🏻‍♀️

Danas samo izlezavanje uz filmove :D i da zaobilazim pse u jos vecem luku nego do sada, hahahah :D
    Drzim fige da ne dode :)

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

zvjezdica37
    05. Rujan 2019. 11:20

Mikixy

Martina budem napravila ali mislim da će doći, jer čim ja vidim krv nije to meni više ništa sigurno ahahhahha u prve dvije trudnoće nisam imala implantacijsko mada je to bilo prije 9 godina 😂

Mikixy evo vidis koliko vremena prodje od zadnje trudnoce,neznam koliko tocno pokusavate ali ovdje nas dosta ima problem da je prva trudnoca lako ostvarena a sad ova nikako nece...

Mikixy
    05. Rujan 2019. 11:26

zvjezdica37

Mikixy

Mikixy evo vidis koliko vremena prodje od zadnje trudnoce,neznam koliko tocno pokusavate ali ovdje nas dosta ima problem da je prva trudnoca lako ostvarena a sad ova nikako nece…

Meni bi ovo bila 3. 😬😂 Prve dvije sam bez problema jer sam bila u dvadesetima valjda... A sada imam 33 i novi partner koji je 10 god stariji pa je mozda i to problem... Pokušavamo 3 mjeseca... Zao mi je pogotovo zene koje prvi put pokušavaju pa nikako 😣😣

zvjezdica37
    05. Rujan 2019. 11:29

Mikixy

zvjezdica37

Mikixy

Mikixy evo vidis koliko vremena prodje od zadnje trudnoce,neznam koliko tocno pokusavate ali ovdje nas dosta ima problem da je prva trudnoca lako ostvarena a sad ova nikako nece…

Meni bi ovo bila 3. 😬😂 Prve dvije sam bez problema jer sam bila u dvadesetima valjda… A sada imam 33 i novi partner koji je 10 god stariji pa je mozda i to problem… Pokušavamo 3 mjeseca… Zao mi je pogotovo zene koje prvi put pokušavaju pa nikako 😣😣

Ti si jos dobra...ja sam 37 i nakon jedne zdrave trudnoce nisam uspjela godinama

Mikixy
    05. Rujan 2019. 11:35

zvjezdica37

Mikixy

zvjezdica37

Mikixy

Meni bi ovo bila 3. 😬😂 Prve dvije sam bez problema jer sam bila u dvadesetima valjda… A sada imam 33 i novi partner koji je 10 god stariji pa je mozda i to problem… Pokušavamo 3 mjeseca… Zao mi je pogotovo zene koje prvi put pokušavaju pa nikako 😣😣

Ti si jos dobra…ja sam 37 i nakon jedne zdrave trudnoce nisam uspjela godinama

😣😣 Nisam naletila na iskustva nas starijih jel to stvarno ide toliko teze?? 

05. Rujan 2019. 11:45

Ja cu ubrzo 36.
    i radim tek 2mj bebu.
    I zasad nista.
    sve ovisi od osobe do osobe.
    Moje sve prijateljice imaju 38 i evo sve tri su trudne .
    Trebalo im je oko 1 godinu da zatrudne.

Lady_E
    05. Rujan 2019. 11:51

Mikixy

Lady tako ti i mene stalno probada u trbuhu, sise bole, ledja, malo muka ali ne povraćam samo progutam slinu kad mi dodje, imala sam i neku sitnu zgaravicu prije par dana… I nadala se to je to… Kad ono šipak…dan prije M kao neki smedji trag pa se ponadala da nije mozda imlantacijsko i sad vidim 3. dan još traje ali kao malo jače… Drzim fige da ti vještica ne dodje 😊

Da, poznato mi je to sve. Tako je i kod mene vec 6 mj. Uvijek isti simptomi i dode M na kraju. Zato sad sve te simptome ne uzimam u obzir jer mogu biti i M i T. Pa kako bude bude 😊 postoji nada naravno, ali bit ce kad treba bito 😊 tebi zelim da ti onda iduci mjesec bude dobitan 😍🤞

Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖

Lady_E
    05. Rujan 2019. 11:53

tera_

Lady_E

Tera bas mi je zao, danas se nagradi, pa ide novi mjesec i nova nada 😊
    Kod mene jos nista, danas bi kao trebala doci. Sise bole za poluditi, tu i tamo koji grc. Jutros sam zaspala i zakasnila na posao pa nisam mjerila temp 🤦🏻‍♀️

Danas samo izlezavanje uz filmove :D i da zaobilazim pse u jos vecem luku nego do sada, hahahah :D
    Drzim fige da ne dode :)

Samo uzivaj zeno, zasluzila si 😊 hahaha nemoj pse nikada gledati u oci, okreni glavu. Oni nanjuske strah pa se samo opusti. 
    Hvala na figama 😊

Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖

Mikixy
    05. Rujan 2019. 12:00

MarinaI

Ja cu ubrzo 36.
    i radim tek 2mj bebu.
    I zasad nista.
    sve ovisi od osobe do osobe.
    Moje sve prijateljice imaju 38 i evo sve tri su trudne .
    Trebalo im je oko 1 godinu da zatrudne.

To je lijepo čuti... Nadam se da će nam se što prije primiti 😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.