Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tera_
    31. Kolovoz 2019. 00:34

Ni kod mene ni traga m... sad u hopsanje da je pokrenemo :D

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• tinchy-_-
    31. Kolovoz 2019. 05:32

Ok..hvala..a dali bi se smjela inhalirati..samo voda i sol recimo 

zvjezdica37
    31. Kolovoz 2019. 07:03

Mallla

I tako 38dc na izmaku, 14 dpo M još nema. Na gaćama samo tragovi smeđe-žućkasto, jutros kad san se brisala rozo, kasnije ništa, večeras kad sam se brisala iscjedak prošaran smeđe, rozo, crvenkasto…. I tako ja čekam da poteče a ne teče. Možda stigne ujutro, vidit ćemo. Ako ništa očistila sam kuću a to bi mogao biti znak dolaska M 😂 Nije da čistim samo kad čekam M 😂😂😂

Bas cudno stanje,gle a da uradis test,ipak si ga radila dosta rano ovih dana a ako jesi onda je neki disbalans..mislim tako izgleda implatacijsko krvarenje kako ti opisujes...eventualno ako te neka cistica ne gnjavi...svakako ponovi test...

zvjezdica37
    31. Kolovoz 2019. 07:14

vuky

skoro bi zbog tog debljanja surogat mamu 🤣🤣🤣 salim se, potrpiti cu debljanje, pa lako poslje dijeta… samo nebi bas da me maltretiraju procedurama mjesecima, ako ne ide, ne ide … ne trebamo 100 mjeseci na folikulometrije, jos ako koji mjesec ne mozemo fizicki tada biti zajedno, koliko vremena tako pokusavati? :/ i onda u sustavu ako si prestar isto vise ne mozes…

A gle...oni idu po nekoj sabloni kako vec je...vadis nalaze bla bla i krece se uzv-om i izazivanjem ovulacije...meni je to jos super nasparm ivf procedure jer uvijek je bolje bez medicine sto priroda uradi ali ako ne ide -ovo je zenama spas

Mallla
    31. Kolovoz 2019. 07:37

tera_

Ni kod mene ni traga m… sad u hopsanje da je pokrenemo :D

Eto dogovoreno! 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    31. Kolovoz 2019. 07:38

tinchy-_-

Ok..hvala..a dali bi se smjela inhalirati..samo voda i sol recimo

Možeš se inhalirati slobodno, to ti neće ništa odmoć može samo pomoć. 

Mallla
    31. Kolovoz 2019. 07:39

zvjezdica37

Mallla

I tako 38dc na izmaku, 14 dpo M još nema. Na gaćama samo tragovi smeđe-žućkasto, jutros kad san se brisala rozo, kasnije ništa, večeras kad sam se brisala iscjedak prošaran smeđe, rozo, crvenkasto…. I tako ja čekam da poteče a ne teče. Možda stigne ujutro, vidit ćemo. Ako ništa očistila sam kuću a to bi mogao biti znak dolaska M 😂 Nije da čistim samo kad čekam M 😂😂😂

Bas cudno stanje,gle a da uradis test,ipak si ga radila dosta rano ovih dana a ako jesi onda je neki disbalans..mislim tako izgleda implatacijsko krvarenje kako ti opisujes…eventualno ako te neka cistica ne gnjavi…svakako ponovi test…

Nisam radila od prekjučer kineza neke druge vrste. Svakako ako se uskoro ne pojavi onda ću kupit i napravit još jedan a ako je i dalje negativan nema druge nego kod gin. Da vidimo što se događa. Što kažeš može bit i neka cista. 

zvjezdica37
    31. Kolovoz 2019. 07:44

Mallla

zvjezdica37

Mallla

Bas cudno stanje,gle a da uradis test,ipak si ga radila dosta rano ovih dana a ako jesi onda je neki disbalans..mislim tako izgleda implatacijsko krvarenje kako ti opisujes…eventualno ako te neka cistica ne gnjavi…svakako ponovi test…

Nisam radila od prekjučer kineza neke druge vrste. Svakako ako se uskoro ne pojavi onda ću kupit i napravit još jedan a ako je i dalje negativan nema druge nego kod gin. Da vidimo što se događa. Što kažeš može bit i neka cista.

Jesu tebi svi kinezi bili pozitivni ono kad si testirala nedavno?Meni su 4pozitivna u dva dana..mislim sjene jel...

Mallla
    31. Kolovoz 2019. 08:09

Da da svi pozitivni s tim da je jedan bio baš fina debela roza crta, slabija od kontrolne al vidljiva iz aviona... Ostale su bile svjetlije. Pokazale bi se odmah. Neke su bile svjetlije neke tamnije al svaka s dvije crte. To mi i je bilo čudno, događalo mi se da 1 pd 3 bide pozitivan (prije) al da su svi s crtom a da nisam T e to nisam mislila da ću doživit. 
    Ako te to muči mislim da su u ljekarnoj Bcheck 10ml/u pa provjeri s njim ovako ćeš do dana očekivane M izludit. Ja ti navijam da je ipak T u pitanju a ne magični kinezi

zvjezdica37
    31. Kolovoz 2019. 08:23

Mallla

Da da svi pozitivni s tim da je jedan bio baš fina debela roza crta, slabija od kontrolne al vidljiva iz aviona… Ostale su bile svjetlije. Pokazale bi se odmah. Neke su bile svjetlije neke tamnije al svaka s dvije crte. To mi i je bilo čudno, događalo mi se da 1 pd 3 bide pozitivan (prije) al da su svi s crtom a da nisam T e to nisam mislila da ću doživit.
    Ako te to muči mislim da su u ljekarnoj Bcheck 10ml/u pa provjeri s njim ovako ćeš do dana očekivane M izludit. Ja ti navijam da je ipak T u pitanju a ne magični kinezi

Hm sve mislim da cu proci kao i ti-pokusavam dokuciti sto se zbilo jer zasad cak i na 15dan ciklusa nema pozitivne trakice-znaci one su stalno iste boje,nisu niti negativne niti pozitivne.Vjerujem da je anovulacijski u pitanju jedino dosta imam vodenkast plus kremast iscjedak...onako mi malo drugacije.Hahha ma nevjerujem da je T-probam se razuvjerit a kineze vise nikad!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.