Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    31. Kolovoz 2019. 13:02

monalisa

Curke pozdrav svima, kod mene situacija sljedeca, ja i MM smo kupili kucu tad da trenutno T pada u drugi plan, ako se desi u meduvremenu super ako ne onda budemo pokusavali opet na godinu kad sve sredimo oko kuce, uglavnom za sada me mozete maknut sa liste odbrojavanja, necu platiti ni plodne dane ni zezat se sa trakicama, stavljam glavu na off kaj se toga tice, vama svima ostalima zelim pumo srece da cim prije ugledate svoje + redovno vas budem pratila i veselila se s vama ali ja za sad necu opce voditi brigu oko T, lijep pozdrav svima 😚😚😚😚❤❤❤❤

Drago mi je da si nam se javila. Zelim vam svu srecu dalje. Sretno sa uredenjem kuce i inace u zivotu dalje 👏😘

zvjezdica37
    31. Kolovoz 2019. 13:03

marinaulm

Cure pozdrav.
    Nova sam od danas .
    Planiram trudnocu.
    Jucer mi zavrsilla M i danas napravim prvu Lh trakicu i kontrolna crta mi je par nijansi svjetlija…
    sta je moguce da vec za dva ,tri dana ce skroz potamnit????
    Inace imam 27 dana ciklus.

Prati svaki dan ako ih imas...ne mora znaciti da ce odmah potamniti...to je normalno da je lh prisutan u organizmu u malim kolicinama

31. Kolovoz 2019. 13:04

točkicaa

A sad mi je dolje popodne znaci, 37.3 a u ustima opet 36.5, pre mala mi je temperatura u ustima 🙄

Hhhhhhh dobra si...znam da eksperimentiras sada...uvijek ce ti biti razlike u tempici u oralnom, pod pazuhom i vaginalnom mjerenjenu. Meni se dopalo oralno mjerenje i tako sam nastavila onda. Vise nisam ni probavala druge nacine. 

31. Kolovoz 2019. 13:06

zvjezdica37

Martina1982

zvjezdica37

Mallla

zvjezdica37

Mallla

I tako 38dc na izmaku, 14 dpo M još nema. Na gaćama samo tragovi smeđe-žućkasto, jutros kad san se brisala rozo, kasnije ništa, večeras kad sam se brisala iscjedak prošaran smeđe, rozo, crvenkasto…. I tako ja čekam da poteče a ne teče. Možda stigne ujutro, vidit ćemo. Ako ništa očistila sam kuću a to bi mogao biti znak dolaska M 😂 Nije da čistim samo kad čekam M 😂😂😂

Bas cudno stanje,gle a da uradis test,ipak si ga radila dosta rano ovih dana a ako jesi onda je neki disbalans..mislim tako izgleda implatacijsko krvarenje kako ti opisujes…eventualno ako te neka cistica ne gnjavi…svakako ponovi test…

Nisam radila od prekjučer kineza neke druge vrste. Svakako ako se uskoro ne pojavi onda ću kupit i napravit još jedan a ako je i dalje negativan nema druge nego kod gin. Da vidimo što se događa. Što kažeš može bit i neka cista.

Jesu tebi svi kinezi bili pozitivni ono kad si testirala nedavno?Meni su 4pozitivna u dva dana..mislim sjene jel…

Daj zezas? Aj nam stavi ak ih imas jos da vidimo….

Ma sranje su
    Test kinez od sinoc roza crta-koji vic!
    Danas negativni prima test i gravignost
    No ok…ne uzbudjujem se …samo sam pomislila da nije nesto zbrckano …idemo dalje https://ibb.co/YNVh21k

Da i aj vidim crticu. 🤦‍♀️....svasat...ne kuzim u cem je onda stvar sa tim testovima?

31. Kolovoz 2019. 13:29

Kad dodem doma postavim sliku.
    danas mi je 6 dan ciklusa.
    Hvala puno i nadam se ovdje da cete mi pomoc🙈🙈🙈

Breskva
    31. Kolovoz 2019. 13:39

Marinaulm,I ja ti imam cikluse 27/28 pa mi se pokazala 13 dc pozitivan. Sretno. 👍😁

coco
    31. Kolovoz 2019. 14:25

Cure jeste vi primjetile razlike u jacini testne crte na lh trakicama ako ih radite kasnije u danu? Ja sam ovaj ciklus ih radila dosta kasno, oko 22-23 h i bas su bile tamnije nego ako bi ih radila popodne
    Ako dode gospoda i ovaj mjesec bas cu se opskrbiti trakicama pa isprobavati jer mi je skroz cudno bilo

• justagirl2201
    31. Kolovoz 2019. 14:55

Dada...meni su isto tamnije navecer...evo ja sam radila prije sat vremena sto je relativno rano u danu...danas mi je 13dc i crtica je tamna al ne tamnija od kontrolne...mislim da ce bit ful tamna za par sati...imam takav feeling...po bolovima u jajniku i sve

Kak da učitam sliku?

Mallla
    31. Kolovoz 2019. 14:57

Coco da, npr. Meni je uvijek urin oko 15h i oko 22h puno koncetriraniji nego prvi jutarnji, tako se pokazalo i sa testom za trudnoću, kad sam imala pluseve imala sam s popodnevnim urinom a jutarnjim ne.
    Samo LH se ne preporuča testirati oza 23h pa imaj to na umu. 

url=https://lilypie.com]

• justagirl2201
    31. Kolovoz 2019. 15:08

Curke moze mi netko objasnit kak da ucitam sliku ovdje? Tnx :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.