E da Vuky, Tera i Malla će ić skupa rodit, samo moramo dogovorit oćemo u Split ili Dubrovnik 😂😂E da Vuky, Tera i Malla će ić skupa rodit, samo moramo dogovorit oćemo u Split ili Dubrovnik 😂😂
Ja cu u Metkovic…za sada sam tog misljenja, ako ikad i budem trudna :D
Paaa ja sam do kraja T vikala Metković i onda na dan trudova u opuzenu me muž pita oćeš pravo ili desno.... Mene uhvatila prpa i ode ja u Dubrovnik i mpram priznat da mi je bilo odlično. Ali sam rekla drugi put ću u Metković al evo treba mi netko za motivaciju, možda si to ti Tera 😁
url=https://lilypie.com]
Evo drage moje da se javim nakon cijelog dana,
Kod mene situacija je cudna, 12 dpo cijeli dan nabrijana na poslu,ko tempirana bomba sam sa zivcima,cice i dalje ubijaju,bas su teske i bolne,jutros sam imala bijeli iscjedak,bez vodenkastog,ko da mi je netko korektorom prosao po gacicama…
bacila sam test sad malo prije ,onaj kineski pa sad neznam,znam da nisu bas nesto ekstra niti da im se puno treba vjerovat… nesto je,ALI …. uvijek postoji onaj ali…..,mozda je to ona lazno sivkasta ili ce biti jaca za koji dan vidjet cemo,sta kazete???https://ibb.co/vdRbmnr
Poslije mojih crta ja im ne vjerujem ni pola posto ali navijam da tvoja tamni i da bude To To... Navijamo
Breskva više vjerujem temperaturi 37 nego crti al to dvoje skupa miriše na dobro!
Mallla vec kad si tu jel ti znas razliku izmedju evaporacijske i prave crte.osim da je siva i tanka.
Ja sam jos jedan test kineza uradila i pojacana je crta a kad svjetlim kroz test lampom isto se vidi crta unutra.eto to mi je jedino cudno jer inace se ne desi tako s njima
Ja pik jako brzo ulovim, ali testovi na trudnocu bijeli ko snijeg…
Si ti zvjezdice rekla da ces sada kod gin ili si bila, zbog ciklusa? ili sam pobrkala…
A meni se cini da cu sutra dobiti M… bez ilakvog pms-a, sad malo poceo trbuh… tako da… to je to…
Ako treba doci nek dodje sto prije,najgore mi cekat kad osjetim da sam kao tempirana bomba pa nikako da krene…
Ja sam ti vec isla gin na dvije stimulacije i folikulometrije pa nista…heheh
Sad bih trebala opet od 9mj.uredni su mi ciklusi manje vise.ah…37 laganini…pa neide sve ko nekad🤭🤭😁😁
meni je rekla da dodem sad 11dc ako ne budem trudna, na folikulometrije, da cemo cekati O na desnom jajniki koji je bolji… a dal ce neku stimulaciju, ne znam… ja sam htjela ivf, pa me zaustavila u tom… i eto me.. na rubu da sve pustim 🤣 a onda se priblizi M i probudi se nada 😁
Ja sam recimo isla na folikulometrije od samog pocetka krvarenja -znaci 3.dan menge pa svaki drugi dan do sredine ..uz to sam pila femara lijekove za O i na kraju dobila dvije vruce injekcije u stomak te tempirali odnose.Zatim nastavila Dufastone i nije uspjelo.
Ali gle…to se ide par mjeseci…ja sam tek pocela
Ne znam zasto je meni rekla 11dc... pitati cu ju kad dodem, ali mislim da bi ona samo pratila kad mi je O... jer ko sve mi je ok, a ni njegov nalaz nije los toliko... ma mislim da se meni neda tim hormonima trpati mjesecima... i ovako muku mucim
sa kg... i sve to, ako ne ide idemo pvt na ivf, necu da me maltretiraju sa tim mjesecima...
slazem se, ako ce doci neka dode... ovako se samo nadam...
Ja pik jako brzo ulovim, ali testovi na trudnocu bijeli ko snijeg…
Si ti zvjezdice rekla da ces sada kod gin ili si bila, zbog ciklusa? ili sam pobrkala…
A meni se cini da cu sutra dobiti M… bez ilakvog pms-a, sad malo poceo trbuh… tako da… to je to…
Ako treba doci nek dodje sto prije,najgore mi cekat kad osjetim da sam kao tempirana bomba pa nikako da krene…
Ja sam ti vec isla gin na dvije stimulacije i folikulometrije pa nista…heheh
Sad bih trebala opet od 9mj.uredni su mi ciklusi manje vise.ah…37 laganini…pa neide sve ko nekad🤭🤭😁😁
meni je rekla da dodem sad 11dc ako ne budem trudna, na folikulometrije, da cemo cekati O na desnom jajniki koji je bolji… a dal ce neku stimulaciju, ne znam… ja sam htjela ivf, pa me zaustavila u tom… i eto me.. na rubu da sve pustim 🤣 a onda se priblizi M i probudi se nada 😁
Ja sam recimo isla na folikulometrije od samog pocetka krvarenja -znaci 3.dan menge pa svaki drugi dan do sredine ..uz to sam pila femara lijekove za O i na kraju dobila dvije vruce injekcije u stomak te tempirali odnose.Zatim nastavila Dufastone i nije uspjelo.
Ali gle…to se ide par mjeseci…ja sam tek pocela
Ne znam zasto je meni rekla 11dc… pitati cu ju kad dodem, ali mislim da bi ona samo pratila kad mi je O… jer ko sve mi je ok, a ni njegov nalaz nije los toliko… ma mislim da se meni neda tim hormonima trpati mjesecima… i ovako muku mucim
sa kg… i sve to, ako ne ide idemo pvt na ivf, necu da me maltretiraju sa tim mjesecima…
slazem se, ako ce doci neka dode… ovako se samo nadam…
Meni je objasnio da trebamo od pocetka pratiti vodeci folikul tako da smo sigurni da raste i koliko raste...prema tome izracuna kada ce biti vrijeme pucanja i da mi injekciju koja ce aktivirati ovulaciju za 36sati i tempira odnos.Razumijem za kile ako ti je problem...ali to je onako individualno...sve ima svoje za i protiv..slazem se da je bolje prirodno nego umjetno..
Bas prava kisa pluseva 😊 divnoo. Sretno cure 💕
Nama ostalima zelim da ih pratimo u stopu 🙏🏻
Martina mene piši za NE dobiti 25.9!
“Nebo strpljive voli.”
Ne znam zasto moja ne tako... ne znam ni ako ce mi naplacivati svaki taj uzv... a sad cu ovaj mjesec po njenom, a vec imamo sve nalaze za ivf... pa.. spremna sam i za to 😁
a problem mi je sa kg da,i dok jako jako pazim sto jedem plus treninzi nisam mrsava, neka malo se opustim, dobijem u roku par dana 2-3kg.. brijem da bi me ti hormoni dokrajcili...
Ne znam zasto moja ne tako… ne znam ni ako ce mi naplacivati svaki taj uzv… a sad cu ovaj mjesec po njenom, a vec imamo sve nalaze za ivf… pa.. spremna sam i za to 😁
a problem mi je sa kg da,i dok jako jako pazim sto jedem plus treninzi nisam mrsava, neka malo se opustim, dobijem u roku par dana 2-3kg.. brijem da bi me ti hormoni dokrajcili…
Hehe pa moras se malo udebljat ako ces ostat trudna...ma danasnje generacije lijekova su nove i nisu vise tako strasne kao sto smo o njima citali.
Polako,nisi jos pocela-nemoj si odmah blokirati opcije..pocekaj savjete i preglede
skoro bi zbog tog debljanja surogat mamu 🤣🤣🤣 salim se, potrpiti cu debljanje, pa lako poslje dijeta... samo nebi bas da me maltretiraju procedurama mjesecima, ako ne ide, ne ide ... ne trebamo 100 mjeseci na folikulometrije, jos ako koji mjesec ne mozemo fizicki tada biti zajedno, koliko vremena tako pokusavati? :/ i onda u sustavu ako si prestar isto vise ne mozes...
Sortiraj odgovore
Najstariji