Curkee užasno sam se prehladilaaa😰😰 nos koma..grlo..a ne znam šta smijem šta ne..luda sam..nos kapam jer nemogu izdržati..mislim da me pere i temp..a razbila sam toplomjer😂😂😂 dali mogu šta cucat za grlo šta popit..dali koja zna🤗
Curkee užasno sam se prehladilaaa😰😰 nos koma..grlo..a ne znam šta smijem šta ne..luda sam..nos kapam jer nemogu izdržati..mislim da me pere i temp..a razbila sam toplomjer😂😂😂 dali mogu šta cucat za grlo šta popit..dali koja zna🤗
Lupocet 500mg tableta...cuclaj mentol bombome i ispiri kaduljom ali ju nemoj piti
Meni su ti rekli da su Lekadoli ok u trudnoci. Za grlo znas i sama, cuclaj nesto i puno tekucine
Mallla vec kad si tu jel ti znas razliku izmedju evaporacijske i prave crte.osim da je siva i tanka.
Ja sam jos jedan test kineza uradila i pojacana je crta a kad svjetlim kroz test lampom isto se vidi crta unutra.eto to mi je jedino cudno jer inace se ne desi tako s njima
Isto ti je bilo meni s crtama. Nego čitala sam da evaporacijska nakon nekog vremena nestane, jako oslabi i uglavnom bude bez boje znači baš sjena. E sad ti kinezi su jako čudni i neznam zašto pokazuju tako. Prije nisu jer koristila sam ih prije al evo očito su ili jako osjetljivi ili s greškom
url=https://lilypie.com]
Sve paracetamole smiješ znači panadol, lupocet, lekadol i slično.
Kako cure kažu cucaj mentol bombone, u nos štrcaj samo tipa aqua maris ili sterimar ništa baš jako osim ako ti je dr. Dala. Ne plaši se, proći će samo odmaraj i spuštaj temp. Ako imaš.
Cure, sad kad se sve sleglo.. neznam, razmisljam da promjenim ginekologa.
Nisam imala losa iskustva sa dosadasnjim,a ni previse iskustva, ali me muci sto u trudnoci radi uzv svaki drugi pregled dakle svakih 8 tj, sto meni zvuci koma,.jer kak znat jel sve ok ako se ne obavi uzv ? ? I to je jedino sto mi ne smeka kod njega a navodno ce kroz godinu,dvije u penziju.
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Cure, sad kad se sve sleglo.. neznam, razmisljam da promjenim ginekologa.
Nisam imala losa iskustva sa dosadasnjim,a ni previse iskustva, ali me muci sto u trudnoci radi uzv svaki drugi pregled dakle svakih 8 tj, sto meni zvuci koma,.jer kak znat jel sve ok ako se ne obavi uzv ? ? I to je jedino sto mi ne smeka kod njega a navodno ce kroz godinu,dvije u penziju.
Najvažnije je da imaš povjerenje i onoga tko ti ke je doktor, ako i malo neugode osjećaš to je razlog za mjenjanje po meni. Iako po zakonu se rade samo 3 uzv kroz trudnoću, možda on samo nastoji biti što bliži zakonu 😂
I tako 38dc na izmaku, 14 dpo M još nema. Na gaćama samo tragovi smeđe-žućkasto, jutros kad san se brisala rozo, kasnije ništa, večeras kad sam se brisala iscjedak prošaran smeđe, rozo, crvenkasto.... I tako ja čekam da poteče a ne teče. Možda stigne ujutro, vidit ćemo. Ako ništa očistila sam kuću a to bi mogao biti znak dolaska M 😂 Nije da čistim samo kad čekam M 😂😂😂
E da Vuky, Tera i Malla će ić skupa rodit, samo moramo dogovorit oćemo u Split ili Dubrovnik 😂😂E da Vuky, Tera i Malla će ić skupa rodit, samo moramo dogovorit oćemo u Split ili Dubrovnik 😂😂
Ja cu u Metkovic…za sada sam tog misljenja, ako ikad i budem trudna :D
Paaa ja sam do kraja T vikala Metković i onda na dan trudova u opuzenu me muž pita oćeš pravo ili desno…. Mene uhvatila prpa i ode ja u Dubrovnik i mpram priznat da mi je bilo odlično. Ali sam rekla drugi put ću u Metković al evo treba mi netko za motivaciju, možda si to ti Tera 😁
Idemo skupa u Metkovic :D
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji