Od ove moje vjestice nista, imam sluzav iscjedak ma "obozavam" ovaj ciklus
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
stvarno, u Metkovic? a ja cak razmisljala da idem u Ri ili Zg... U Ri jer radim u bolnici, a u Zg jer su ipak najbolji... mene strah tih malih rodilista... a opet, ako nekog znas, mozda je najsigurnije...
ma biti cemo trudne... samo da bude pravi trenutak...
Ja pik jako brzo ulovim, ali testovi na trudnocu bijeli ko snijeg…
Si ti zvjezdice rekla da ces sada kod gin ili si bila, zbog ciklusa? ili sam pobrkala…
A meni se cini da cu sutra dobiti M… bez ilakvog pms-a, sad malo poceo trbuh… tako da… to je to…
Ako treba doci nek dodje sto prije,najgore mi cekat kad osjetim da sam kao tempirana bomba pa nikako da krene…
Ja sam ti vec isla gin na dvije stimulacije i folikulometrije pa nista…heheh
Sad bih trebala opet od 9mj.uredni su mi ciklusi manje vise.ah…37 laganini…pa neide sve ko nekad🤭🤭😁😁
meni je rekla da dodem sad 11dc ako ne budem trudna, na folikulometrije, da cemo cekati O na desnom jajniki koji je bolji... a dal ce neku stimulaciju, ne znam... ja sam htjela ivf, pa me zaustavila u tom... i eto me.. na rubu da sve pustim 🤣 a onda se priblizi M i probudi se nada 😁
stvarno, u Metkovic? a ja cak razmisljala da idem u Ri ili Zg… U Ri jer radim u bolnici, a u Zg jer su ipak najbolji… mene strah tih malih rodilista… a opet, ako nekog znas, mozda je najsigurnije…
ma biti cemo trudne… samo da bude pravi trenutak…
Ja bi najradije doma, ali eto onda ipak malo rodiliste :D
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
a ja sam zdravstveni radnik, pa onda ubaprijed milion scenarija, i htjela bi za svaki slucaj da mi sve bude pri ruci ako bude komplikacija ... lakse bi bilo nista ne znati... ja bi i epiduralnu itd. Pa definitivno ne moze to sve doma :)
Hahha kako je svijet malen!cure ako mozete druzite se samo ,vise sam vremena provela sa vama nego nekim mojim-kad moram tako reci!
Cure evo kineza -znaci bas pusta drugu lajnu🤭
Jaca je lh trakica a plava test na Thttps://ibb.co/54Htyc1 https://ibb.co/mhWdDnz
Da bome pusta...pa ne znam sta covjek rec na to..ostaje ti cekat i testirat se i drzat 🤞 da pocne tamniti 😁
Evo drage moje da se javim nakon cijelog dana,
Kod mene situacija je cudna, 12 dpo cijeli dan nabrijana na poslu,ko tempirana bomba sam sa zivcima,cice i dalje ubijaju,bas su teske i bolne,jutros sam imala bijeli iscjedak,bez vodenkastog,ko da mi je netko korektorom prosao po gacicama...
bacila sam test sad malo prije ,onaj kineski pa sad neznam,znam da nisu bas nesto ekstra niti da im se puno treba vjerovat... nesto je,ALI .... uvijek postoji onaj ali.....,mozda je to ona lazno sivkasta ili ce biti jaca za koji dan vidjet cemo,sta kazete???https://ibb.co/vdRbmnr
Evo drage moje da se javim nakon cijelog dana,
Kod mene situacija je cudna, 12 dpo cijeli dan nabrijana na poslu,ko tempirana bomba sam sa zivcima,cice i dalje ubijaju,bas su teske i bolne,jutros sam imala bijeli iscjedak,bez vodenkastog,ko da mi je netko korektorom prosao po gacicama…
bacila sam test sad malo prije ,onaj kineski pa sad neznam,znam da nisu bas nesto ekstra niti da im se puno treba vjerovat… nesto je,ALI …. uvijek postoji onaj ali…..,mozda je to ona lazno sivkasta ili ce biti jaca za koji dan vidjet cemo,sta kazete???https://ibb.co/vdRbmnr
👍👍👍meni izgleda da ce ovo biti beba!!!!!🥰🥰🥰
Fever cestitam na plusicu, zelim ti urednu i mirnu trudnocu 😍😍😍 lijepa vijest za kraj mjeseca.
Cure, jel koju dolje sjeklo? Danas me par puta tokom dana dolje u gospodici presjeklo toliko da sam morala sjesti ili prekriziti noge. Do M jos 6 dana 😓
Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖
Ja pik jako brzo ulovim, ali testovi na trudnocu bijeli ko snijeg…
Si ti zvjezdice rekla da ces sada kod gin ili si bila, zbog ciklusa? ili sam pobrkala…
A meni se cini da cu sutra dobiti M… bez ilakvog pms-a, sad malo poceo trbuh… tako da… to je to…
Ako treba doci nek dodje sto prije,najgore mi cekat kad osjetim da sam kao tempirana bomba pa nikako da krene…
Ja sam ti vec isla gin na dvije stimulacije i folikulometrije pa nista…heheh
Sad bih trebala opet od 9mj.uredni su mi ciklusi manje vise.ah…37 laganini…pa neide sve ko nekad🤭🤭😁😁
meni je rekla da dodem sad 11dc ako ne budem trudna, na folikulometrije, da cemo cekati O na desnom jajniki koji je bolji… a dal ce neku stimulaciju, ne znam… ja sam htjela ivf, pa me zaustavila u tom… i eto me.. na rubu da sve pustim 🤣 a onda se priblizi M i probudi se nada 😁
Ja sam recimo isla na folikulometrije od samog pocetka krvarenja -znaci 3.dan menge pa svaki drugi dan do sredine ..uz to sam pila femara lijekove za O i na kraju dobila dvije vruce injekcije u stomak te tempirali odnose.Zatim nastavila Dufastone i nije uspjelo.
Ali gle...to se ide par mjeseci...ja sam tek pocela
Sortiraj odgovore
Najstariji