Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zvjezdica37
    30. Kolovoz 2019. 18:44

Lady_E

Fever cestitam na plusicu, zelim ti urednu i mirnu trudnocu 😍😍😍 lijepa vijest za kraj mjeseca.
    Cure, jel koju dolje sjeklo? Danas me par puta tokom dana dolje u gospodici presjeklo toliko da sam morala sjesti ili prekriziti noge. Do M jos 6 dana 😓

Mene jako sjece kad imam...samo se savijem i to me uhvati i u guzici i napred...nemogu mrdnut par trenutaka tad🤦‍♀️😁

Lady_E
    30. Kolovoz 2019. 18:57

zvjezdica37

Lady_E

Fever cestitam na plusicu, zelim ti urednu i mirnu trudnocu 😍😍😍 lijepa vijest za kraj mjeseca.
    Cure, jel koju dolje sjeklo? Danas me par puta tokom dana dolje u gospodici presjeklo toliko da sam morala sjesti ili prekriziti noge. Do M jos 6 dana 😓

Mene jako sjece kad imam…samo se savijem i to me uhvati i u guzici i napred…nemogu mrdnut par trenutaka tad🤦‍♀️😁

I mene isto ponekad sjece kad imam, ako je bas jaka M. A sad je nema ni na vidiku. Nadam se samo da nece uraniti 😯

Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖

Lady_E
    30. Kolovoz 2019. 18:58

Breskva

Evo drage moje da se javim nakon cijelog dana,
    Kod mene situacija je cudna, 12 dpo cijeli dan nabrijana na poslu,ko tempirana bomba sam sa zivcima,cice i dalje ubijaju,bas su teske i bolne,jutros sam imala bijeli iscjedak,bez vodenkastog,ko da mi je netko korektorom prosao po gacicama…
    bacila sam test sad malo prije ,onaj kineski pa sad neznam,znam da nisu bas nesto ekstra niti da im se puno treba vjerovat… nesto je,ALI …. uvijek postoji onaj ali…..,mozda je to ona lazno sivkasta ili ce biti jaca za koji dan vidjet cemo,sta kazete???https://ibb.co/vdRbmnr

Da, da nazire se 😊 ja mislim da ce to biti pravi plus kroz par dana 🤞🙏

Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖

Breskva
    30. Kolovoz 2019. 19:02

Ne zelim se nadat previse,al opet zelim 😌😍... strah me da ne bude lazna crtica,jedva cekam sutra....
    Hvala cure,pusa 💋💋💋

30. Kolovoz 2019. 19:04

Breskva

Ne zelim se nadat previse,al opet zelim 😌😍… strah me da ne bude lazna crtica,jedva cekam sutra….
    Hvala cure,pusa 💋💋💋

Meni isto zgleda kao da je beba tu 🤗🤗🤗🤗🤗🤗😘😘😘😘..kad ces ponoviti? 

Breskva
    30. Kolovoz 2019. 19:10

Pa nemam pojma,posto se meni non stop piski po noci kao sto sam rekla 😑😂,mozda bi mogla oko 8 prije posla,pa da vidimo kakav ce biti ujutro posto je sad ovaj popodnevni.. mislim da je tad ok,sta ne?

zvjezdica37
    30. Kolovoz 2019. 19:13

Breskva da ok je svakako da i sutra piskas ujutro😉
    Ovo nije kisa pluseva vec pravi pljusak👍👍👍🤩🤩🥳🥳🥳

Breskva
    30. Kolovoz 2019. 19:13

I zaboravila sam vam reci,temp je skocila na 37.00 ,napokon ovaj ciklus 🤩🤩🤩.... hahahah nikad nisam mislila da cu se veselit temperaturi,svasta 😂😂😂

zvjezdica37
    30. Kolovoz 2019. 19:16

Breskva

I zaboravila sam vam reci,temp je skocila na 37.00 ,napokon ovaj ciklus 🤩🤩🤩…. hahahah nikad nisam mislila da cu se veselit temperaturi,svasta 😂😂😂

🤞🤞🤞🤞🥰

30. Kolovoz 2019. 19:58

Breskva

I zaboravila sam vam reci,temp je skocila na 37.00 ,napokon ovaj ciklus 🤩🤩🤩…. hahahah nikad nisam mislila da cu se veselit temperaturi,svasta 😂😂😂

🤗🤗🤗🤗😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.