Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tinchy-_-
    31. Kolovoz 2019. 08:54

Temp mi je 37.. sad ne znam jeli to trudnička ili je ipak prehlada i neka upala..ako ostane tako ponedjeljak idem dokt🙄🙄

31. Kolovoz 2019. 09:13

zvjezdica37

Mallla

zvjezdica37

Mallla

I tako 38dc na izmaku, 14 dpo M još nema. Na gaćama samo tragovi smeđe-žućkasto, jutros kad san se brisala rozo, kasnije ništa, večeras kad sam se brisala iscjedak prošaran smeđe, rozo, crvenkasto…. I tako ja čekam da poteče a ne teče. Možda stigne ujutro, vidit ćemo. Ako ništa očistila sam kuću a to bi mogao biti znak dolaska M 😂 Nije da čistim samo kad čekam M 😂😂😂

Bas cudno stanje,gle a da uradis test,ipak si ga radila dosta rano ovih dana a ako jesi onda je neki disbalans..mislim tako izgleda implatacijsko krvarenje kako ti opisujes…eventualno ako te neka cistica ne gnjavi…svakako ponovi test…

Nisam radila od prekjučer kineza neke druge vrste. Svakako ako se uskoro ne pojavi onda ću kupit i napravit još jedan a ako je i dalje negativan nema druge nego kod gin. Da vidimo što se događa. Što kažeš može bit i neka cista.

Jesu tebi svi kinezi bili pozitivni ono kad si testirala nedavno?Meni su 4pozitivna u dva dana..mislim sjene jel…

Daj zezas? Aj nam stavi ak ih imas jos da vidimo....

31. Kolovoz 2019. 09:20

zvjezdica37

Mallla

I tako 38dc na izmaku, 14 dpo M još nema. Na gaćama samo tragovi smeđe-žućkasto, jutros kad san se brisala rozo, kasnije ništa, večeras kad sam se brisala iscjedak prošaran smeđe, rozo, crvenkasto…. I tako ja čekam da poteče a ne teče. Možda stigne ujutro, vidit ćemo. Ako ništa očistila sam kuću a to bi mogao biti znak dolaska M 😂 Nije da čistim samo kad čekam M 😂😂😂

Bas cudno stanje,gle a da uradis test,ipak si ga radila dosta rano ovih dana a ako jesi onda je neki disbalans..mislim tako izgleda implatacijsko krvarenje kako ti opisujes…eventualno ako te neka cistica ne gnjavi…svakako ponovi test…

Slazem se...aj napravi i ti pa stavi da vidimo..drzim 🤞 da bude ipak T u pitanju...kod oba dvije 🤗

31. Kolovoz 2019. 09:20

tinchy-_-

Temp mi je 37.. sad ne znam jeli to trudnička ili je ipak prehlada i neka upala..ako ostane tako ponedjeljak idem dokt🙄🙄

Mislim da je od T a prehlada je uzrokovana T zbog pada imuniteta..oce to tako..ne brini....😘🤗

31. Kolovoz 2019. 09:22

anaid

Cure, sad kad se sve sleglo.. neznam, razmisljam da promjenim ginekologa.
    Nisam imala losa iskustva sa dosadasnjim,a ni previse iskustva, ali me muci sto u trudnoci radi uzv svaki drugi pregled dakle svakih 8 tj, sto meni zvuci koma,.jer kak znat jel sve ok ako se ne obavi uzv ? ? I to je jedino sto mi ne smeka kod njega a navodno ce kroz godinu,dvije u penziju.

Da i ja sam cula da zapravo idu samo 3 ultrazvuka u trudnoci. Ti najbolje znas. Moras imat povjerenje u svog doktora inace nis od toga. 

31. Kolovoz 2019. 09:25

V obrojavanje 2019
    Anastazija136 ➕
    Lady33  ➕
    Tinchy ➕
    Monalisa - 23.8.2019 - … dana☆
    Tera_ - 30.08.2019 -  dana ☆
    Malla - 30.08.2019 -  dana ☆
    Vuky - 30.8.2019 -  dana☆
    Fever ➕
    VI odbrojavanje
    Breskva - 2.9.2019 - 2 dana ♧➕
    Lady_e - 5.9.2019 - 5 dana♧
    Tockica - 9.9.2019 - 9 dana ♧
    Gea123 - 10.9.2019 - 10 dana♧
    Zvjezdica37 - 14.9.2019 - 14 dana ♧
    Justagirl2201 - 17.9.2019 - 17 dana
    Lala1982 - 22.09.2019 - 22 dana♧
    Suncica5 - 25.09.2019 - 25 dana♧
    Emilijal - 26.9.2019 - 26 dana♧

Breskva
    31. Kolovoz 2019. 09:42

Evo mene drage moje,jutros piskila kineza i jos sam se potrudila da ne piskim puno po noci , da bi test bio nevazec... znaci niti kontrolna,a testna da niti ne govorim... i bas sam se nasekirala i otisla do dm-a po clearblue i napravila test malo prije,
    Nisam bas optimisticna ☹️ ,mislim da bi trebala barem biti jaca linija,ovako vidim sjenku,ali ono doslovno moram zoomirat oci,to je ona sivkasta ja mislim... ☹️😓

https://ibb.co/nMDJj4j

vuky
    31. Kolovoz 2019. 09:47

Breskva ja ne vidim nista, ali znam po lh trakicama, ako je sjena, na fotki nista ne vidim... nadam se da ti je +

Meni jos nista od M, niti boke cice, trbuh nesto malo, jucer i jutros, valjda ce doci, ali sada ako kasni ce mi skroz poremetiti sve i tesko da cemo sljedecu O moci biti skupa m i ja.... ufffff... nek dode da je bar danas onda 1. dan...

vuky
    31. Kolovoz 2019. 09:49

zvjezdice Odi ti po jedan test u ljekarnu i napravi sa njim testic, da otklonis sumnje... i definitivno eliminirari tw kineze ako nije +....

Mallla
    31. Kolovoz 2019. 09:51

Breskva na žalost ne vidim crtu, kad se baš zagledam kao da vidim nešto al više mislim dansu to trenutno moje želje da je vidim. Držim fige da postane plus. 
    Tinchy temp. 37 - 37.3 je normalna u početku T tako da ne bi to spuštala ako je imaš. I ne brininproći će. Ako ti je nos začepljen možeš kupiti Trudi mast za prsa (inače za bebe) ja to namažem ispod nosa i pomogne mi, a možeš mazat koliko hoćeš. 30ak kn košta.
    Meni se čini da počinjem curkat malo bolje i počinju mi lagani grčići, nisam imala PMS pa mi čudno. Ugl. Martina stavi me na 30.9 za odbrojavanje pa ćemo vidjeti gdje ćemo stići idući ciklus. 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.