Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tera_
    31. Kolovoz 2019. 10:44

Martina1982

tera_

Kod mene jos nista, sise nole i malo stomak poceo, nek sad kad vec zeza priceka do navever daa mogu iskoristit dan na plazi :D

Hhhhh uuuu blago tebi…kupanac…iskoristi to malog sunca i lijepo vremena sta je ostalo i uzivaj 😘😘😘😎😎😎

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

zvjezdica37
    31. Kolovoz 2019. 10:57

Breskva

Da definitivno kinezi ce bit out u mom zivotu, 😑
    imam jos jedan clearblue za sutra ujutro, pa cemo vidit…

Kinezi pozitivni a ostali testovi moji negativni...bas su sranje...nadam se da ce ti biti plus ipak🤞

zvjezdica37
    31. Kolovoz 2019. 11:01

Martina1982

zvjezdica37

Mallla

zvjezdica37

Mallla

I tako 38dc na izmaku, 14 dpo M još nema. Na gaćama samo tragovi smeđe-žućkasto, jutros kad san se brisala rozo, kasnije ništa, večeras kad sam se brisala iscjedak prošaran smeđe, rozo, crvenkasto…. I tako ja čekam da poteče a ne teče. Možda stigne ujutro, vidit ćemo. Ako ništa očistila sam kuću a to bi mogao biti znak dolaska M 😂 Nije da čistim samo kad čekam M 😂😂😂

Bas cudno stanje,gle a da uradis test,ipak si ga radila dosta rano ovih dana a ako jesi onda je neki disbalans..mislim tako izgleda implatacijsko krvarenje kako ti opisujes…eventualno ako te neka cistica ne gnjavi…svakako ponovi test…

Nisam radila od prekjučer kineza neke druge vrste. Svakako ako se uskoro ne pojavi onda ću kupit i napravit još jedan a ako je i dalje negativan nema druge nego kod gin. Da vidimo što se događa. Što kažeš može bit i neka cista.

Jesu tebi svi kinezi bili pozitivni ono kad si testirala nedavno?Meni su 4pozitivna u dva dana..mislim sjene jel…

Daj zezas? Aj nam stavi ak ih imas jos da vidimo….

Ma sranje su
    Test kinez od sinoc roza crta-koji vic!
    Danas negativni prima test i gravignost
    No ok...ne uzbudjujem se ...samo sam pomislila da nije nesto zbrckano ...idemo dalje https://ibb.co/YNVh21k

zvjezdica37
    31. Kolovoz 2019. 11:24

točkicaa

Cure kako vi mjerite bz temperaturu? Ja sam cijelo vrijeme u ustima i bila je 35.5 zadnjih četiri dana, i jutros je bila 36.5 i reko idem dolje izmjeriti a dolje je 37. Zar tolika razlika može biti?

Vaginalno ti bude veca temperatira.to je normalno.da -vidis plus ali to je kineski test na kojem je izgleda praksa imati pozitivan rezultat a ostali testovi negativni
    Kineska glupost

• monalisa
    31. Kolovoz 2019. 11:54

Curke pozdrav svima, kod mene situacija sljedeca, ja i MM smo kupili kucu tad da trenutno T pada u drugi plan, ako se desi u meduvremenu super ako ne onda budemo pokusavali opet na godinu kad sve sredimo oko kuce, uglavnom za sada me mozete maknut sa liste odbrojavanja, necu platiti ni plodne dane ni zezat se sa trakicama, stavljam glavu na off kaj se toga tice, vama svima ostalima zelim pumo srece da cim prije ugledate svoje + redovno vas budem pratila i veselila se s vama ali ja za sad necu opce voditi brigu oko T, lijep pozdrav svima 😚😚😚😚❤❤❤❤

Mallla
    31. Kolovoz 2019. 12:08

Monalisa čestitam na kupnji kuće, neka vam uređenje bude gušt a ne stres. Uživajte i polako, doć će T ja se nadam da ćeš nam u međuvremenu javiti! 

url=https://lilypie.com]

zvjezdica37
    31. Kolovoz 2019. 12:14

monalisa

Curke pozdrav svima, kod mene situacija sljedeca, ja i MM smo kupili kucu tad da trenutno T pada u drugi plan, ako se desi u meduvremenu super ako ne onda budemo pokusavali opet na godinu kad sve sredimo oko kuce, uglavnom za sada me mozete maknut sa liste odbrojavanja, necu platiti ni plodne dane ni zezat se sa trakicama, stavljam glavu na off kaj se toga tice, vama svima ostalima zelim pumo srece da cim prije ugledate svoje + redovno vas budem pratila i veselila se s vama ali ja za sad necu opce voditi brigu oko T, lijep pozdrav svima 😚😚😚😚❤❤❤❤

Puno srece i pozitivnog stresa 👍🤩🤩🤞🤞🤞
    Jer bit ce ga sigurno!Neka vam sve tece kako ste si htjeli-bye

• monalisa
    31. Kolovoz 2019. 12:14

Mallla

Monalisa čestitam na kupnji kuće, neka vam uređenje bude gušt a ne stres. Uživajte i polako, doć će T ja se nadam da ćeš nam u međuvremenu javiti!

Hvala, ako ostanem T naravno da budem javila.

31. Kolovoz 2019. 12:53

Cure pozdrav.
    Nova sam od danas  .
    Planiram trudnocu.
    Jucer mi zavrsilla M i danas napravim prvu Lh trakicu i kontrolna crta mi je par nijansi svjetlija...
    sta je moguce da vec za dva ,tri dana ce skroz potamnit????
    Inace imam 27 dana ciklus.

31. Kolovoz 2019. 13:01

marinaulm

Cure pozdrav.
    Nova sam od danas .
    Planiram trudnocu.
    Jucer mi zavrsilla M i danas napravim prvu Lh trakicu i kontrolna crta mi je par nijansi svjetlija…
    sta je moguce da vec za dva ,tri dana ce skroz potamnit????
    Inace imam 27 dana ciklus.

Pozdrav...koji ti je danas dan ciklusa? Ako su ti ciklusi redoviti onda bi ti mogla biti na sredini ciklusa..znaci oko 13 dana. Inace na LH trakici budu uvijek dvije crte i jedna bude slabija skroz do pika tj.dok druga crta ne bude tamna ili tamnija od kontrolne. Tako da ti ta druga crta moze biti dugi dana prisutna i svijetla. Mozes staviti skliku?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.