Da definitivno kinezi ce bit out u mom zivotu, 😑
imam jos jedan clearblue za sutra ujutro, pa cemo vidit...
Da definitivno kinezi ce bit out u mom zivotu, 😑
imam jos jedan clearblue za sutra ujutro, pa cemo vidit…
A misa mu..ja kao da vidim sjenu sjene...al ajd sutra probaj jos jedan....joj zelim da bude to to...nemoj se bedirat za ovaj danas. Znalo se desiti da bude na dan M ili ranije minus a par dana poslje bude plus...drzimo 🤞🤞🤞😘😘😘
Breskva na žalost ne vidim crtu, kad se baš zagledam kao da vidim nešto al više mislim dansu to trenutno moje želje da je vidim. Držim fige da postane plus.
Tinchy temp. 37 - 37.3 je normalna u početku T tako da ne bi to spuštala ako je imaš. I ne brininproći će. Ako ti je nos začepljen možeš kupiti Trudi mast za prsa (inače za bebe) ja to namažem ispod nosa i pomogne mi, a možeš mazat koliko hoćeš. 30ak kn košta.
Meni se čini da počinjem curkat malo bolje i počinju mi lagani grčići, nisam imala PMS pa mi čudno. Ugl. Martina stavi me na 30.9 za odbrojavanje pa ćemo vidjeti gdje ćemo stići idući ciklus.
Uf...bas mi krivo....ok stavim...
V obrojavanje 2019
Anastazija136 ➕
Lady33 ➕
Tinchy ➕
Monalisa - 23.8.2019 - … dana☆
Tera_ - 30.08.2019 - dana ☆
Vuky - 30.8.2019 - dana☆
Fever ➕
VI odbrojavanje
Breskva - 2.9.2019 - 2 dana ♧➕
Lady_e - 5.9.2019 - 5 dana♧
Tockica - 9.9.2019 - 9 dana ♧
Gea123 - 10.9.2019 - 10 dana♧
Zvjezdica37 - 14.9.2019 - 14 dana ♧
Justagirl2201 - 17.9.2019 - 17 dana
Lala1982 - 22.09.2019 - 22 dana♧
Suncica5 - 25.09.2019 - 25 dana♧
Emilijal - 26.9.2019 - 26 dana♧
Mallla - 30.9.2019 - 30 dana♧
Što ćeš tako je kako je, barem me više ne muči čekanje. Možda je ovo gynpsitol malo čisto stanje, vidit ćemo što će biti ovaj ciklus.
url=https://lilypie.com]
Kod mene jos nista, sise nole i malo stomak poceo, nek sad kad vec zeza priceka do navever daa mogu iskoristit dan na plazi :D
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Fever-cestitaaam🥳🥳🥳jako mi je drago, uzivaj sad i pomalo😃
Breskva- nadam se da ce na kraju ipak biti ➕drzim🤞
Mallla-zao mi je😔 doci ce i nase vrijeme.
Ja sam ovaj mjesec bas pala nekako voljom i nadom. Inace sam jako pozitivna ali ovaj mjesec kad se iskreno no nisam nesto nadala me M ubila. Dosla sam u fazu kad mi netko kaze:"smiri se, moras se opustit, doci ce..." da bi ga tako pljusnula. Znam sve i sama kazem da ce doci nase vrijeme sigurno jze na kraju ovoliko➕ meni srce veliko 🏠.ali covijek valjda dode u tu neku svoju fazu pa eto.
Fever-cestitaaam🥳🥳🥳jako mi je drago, uzivaj sad i pomalo😃
Breskva- nadam se da ce na kraju ipak biti ➕drzim🤞
Mallla-zao mi je😔 doci ce i nase vrijeme.
Ja sam ovaj mjesec bas pala nekako voljom i nadom. Inace sam jako pozitivna ali ovaj mjesec kad se iskreno no nisam nesto nadala me M ubila. Dosla sam u fazu kad mi netko kaze:"smiri se, moras se opustit, doci ce…" da bi ga tako pljusnula. Znam sve i sama kazem da ce doci nase vrijeme sigurno jze na kraju ovoliko➕ meni srce veliko 🏠.ali covijek valjda dode u tu neku svoju fazu pa eto.
Naravno da covjek ima nekoliko faza kroz kojih prolazi. Ima dobrih i losih dana. Bitno je da i ti to znas i da ne odustajes kada dodu losi dani. Nego jednostavno nekako ih prozivih. Jer iza svake kise dolazi sunce. Takoder je bitno da ne drzis nista u sebi. Imas nas ovdje pa mozes napisati sto zelis. Mi te razumijemo. Da opusti se - to kad cujem nabila bih ih u njihovu vlastitu guzicu naopako....🤭....naravno da se neces opustiti skroz dok ne dobis plus na testu...ali samo nemoj da to postane opsesija. Bit ce sve to dobro 😘😘😎😎😉😉
Što ćeš tako je kako je, barem me više ne muči čekanje. Možda je ovo gynpsitol malo čisto stanje, vidit ćemo što će biti ovaj ciklus.
Da bas tak...aj drzimo 🤞 da bude onda ovaj sljedeci ciklus "the" ciklus 🤭😎😘😉
Kod mene jos nista, sise nole i malo stomak poceo, nek sad kad vec zeza priceka do navever daa mogu iskoristit dan na plazi :D
Hhhhh uuuu blago tebi...kupanac...iskoristi to malog sunca i lijepo vremena sta je ostalo i uzivaj 😘😘😘😎😎😎
Sortiraj odgovore
Najstariji