A joj i meni je tako bilo prije 2 mj..ludilaaaa sam jer nije završio ali nisam mu rekla da je to taj dan😏😏
Curke ja mjerila temp jutros 36,5🙄 tako da očekujem vješticu😤😤😤😤
Zao mi je ako se ispostavi negativan ishod…ali to smo mi zene…guramo i kad mozemo i kad ne mozemo…bit ce jos prilika kad dodjes sebi,znam kako ti je
Da ali ajde još je nema..pa...nekako se još uvijek nadam..jer meni se temp skoro pa nikad ne dize iznad 36😂😂
Malla i Zvjezdice- moram se ukljuciti u ovo s muzevima 😊 Isto i kod mene, prosli mjesec ja bila 100% sigurna da je to pravi cas za akciju i njemu nije do toga bilo. Na kraju odradili drugi dan, ali evo dobila sam jucer 😔 Vise mu necu apsolutno nosta govoriti, jednostavno se moramo cesce pa nece posumnjati kad ga napadam u te dane 😊 I tako prodje skoro godina dana naseg pokusavanja..
Gea123
Tinchy to je taj stav, navijamo da ni ne dođe i da je T u pitanju. Dok nema M ima nade.
E da vrištala u sebi pa bila bi ga pojela za večeru od bijesa a druge strane svijest mi govori neee se svađati oko toga, polako doći će druga prilika i tako.
Ugl. Mene i dalje bole jajnici, sad više desna strana a jučer je rasturala lijeva. Grudi su mi još veće, pretpostavljam da to radi gynositol, jer nisam nikada ovakve simptome imala bila sam pomislila da je T u pitanju.
Temp. Sad 36.5 (pad), iscjetka nema unutra je sticky. Cerviks toliko visoko da ga ne mogu dobaviti.
A htjela sam podjeliti s vama o cervix nešto. Dakle on je ajmo reć kao vulkan koji je naopako i ja do sada nisam uspijevala dirat njegov vrh taj krug što je opipom kao donut (krofna). Uvijek bude nekako kao zabačen. Sinoć je baš bio ravno i otvoren ravno da sam ga bez greške takla, tako je bilo stanje možda sat do dva vremena i onda ponovno zakrenut. Mislim da je to bilo idealno vrijeme za akciju da spermići slobodno uđu gdje trebaju raditi sačekušu.
Ako ništa naučila sam nešto novo i iako razočarana sinoćnjim zbivanjima nadam se da će mi Lutealna faza trajat 13 dana ili bar 10.
url=https://lilypie.com]
Držim ti fige draga..mene isto već treći dan boli kao da imam a nemam😅
Malla i Zvjezdice- moram se ukljuciti u ovo s muzevima 😊 Isto i kod mene, prosli mjesec ja bila 100% sigurna da je to pravi cas za akciju i njemu nije do toga bilo. Na kraju odradili drugi dan, ali evo dobila sam jucer 😔 Vise mu necu apsolutno nosta govoriti, jednostavno se moramo cesce pa nece posumnjati kad ga napadam u te dane 😊 I tako prodje skoro godina dana naseg pokusavanja..
Eto vidis...svugdje isto😁
Zene ko zene muski isto...
Generalno sve je to ista prica samo drugacije nijanse...jednom cete i ubost bas kad treba moment i doci ce malo cudo zvano beba🥰
Zvjezdice- mislim da me u 9 mjesecu ceka Klomifen, ali i tu odnosi moraju biti tempirani tako da vidjet cemo kako ce to ici.. imamo jedno dijete al evo drugo nikako 😔
Gea123
Biokemijska - moja u 1om mj. Šorali me simptomi T kojima sam na pola vjerovala i test pokazao +, nakon 4 dana kašnjenja dobila M. Dan prije me bolila leđa i trbuh kao da već imam ali intenzivnije. To je bilo to. Dr. Rekla da često žene ni ne znaju da je bila biokemijska ali pošto ja kao pratim svoj ciklus znala san za to, eto to je bilo objašnjenje.
.
Moj PIK ode za ludu… Moj M je baš odlučio da on ne može završit jer mu je malo muka i umoran je itd. Nisam mu rekla da je O jer mislim da bi samo bilo gore i ne želim da nam se sex pretvori u posao. Ja sam se iza osjećala razočarano ito baš zato što mislim da su šanse bile jako velike. Al dobro šta je tu je. U našem funkcioniranju je nužno da se moja O premjesti kada smo najaktivniji a to je odmah nakon M. Nekad se nosim baš teško s tim njegovim "ne mogu" ili "ne da mi se".
Ufff moj nema takve dane. On bi svaki dan osim ako mu ja kazem da je O onda nekak nemre zavrsiti. Valjda pritisak. Zato mu vise ne govorim. Al buduci se meni bas nece svaki dan al ajd poslje M zbig O valjda radi psiha pa mi se oce..ali onda tam negdje vec nakon 20 dana mi se nece. I sad vidim da mi O bude kasnije nego ja mislim da je.
Tinchy to je taj stav, navijamo da ni ne dođe i da je T u pitanju. Dok nema M ima nade.
E da vrištala u sebi pa bila bi ga pojela za večeru od bijesa a druge strane svijest mi govori neee se svađati oko toga, polako doći će druga prilika i tako.
Ugl. Mene i dalje bole jajnici, sad više desna strana a jučer je rasturala lijeva. Grudi su mi još veće, pretpostavljam da to radi gynositol, jer nisam nikada ovakve simptome imala bila sam pomislila da je T u pitanju.
Temp. Sad 36.5 (pad), iscjetka nema unutra je sticky. Cerviks toliko visoko da ga ne mogu dobaviti.
A htjela sam podjeliti s vama o cervix nešto. Dakle on je ajmo reć kao vulkan koji je naopako i ja do sada nisam uspijevala dirat njegov vrh taj krug što je opipom kao donut (krofna). Uvijek bude nekako kao zabačen. Sinoć je baš bio ravno i otvoren ravno da sam ga bez greške takla, tako je bilo stanje možda sat do dva vremena i onda ponovno zakrenut. Mislim da je to bilo idealno vrijeme za akciju da spermići slobodno uđu gdje trebaju raditi sačekušu.
Ako ništa naučila sam nešto novo i iako razočarana sinoćnjim zbivanjima nadam se da će mi Lutealna faza trajat 13 dana ili bar 10.
E to to za cerviks je super da si napisala iskustvo👍. Hahaha fora mi je ovo sa sacekusom 🤣🤣🤣👍
Ovo morate vidit.Pogledajte sta kaze graf kad je premjestio O..a tocno sam znala da ce tako biti jer mi se nije akcijalo u te dane zbog bolova i iscjedka…javljam se kasnije jos
http://i64.tinypic.com/k2l3c9.jpg
Kakav preokret!kontam da uzmem jednu vecu zalihu lh trakica pa svaki dan mocim…kad vidim sve ove situacije kuzim koliko je nase tijelo ustvari tajnovito i varljivo…ah jos samo da si imala hopsanje u te dane bilo bi super!
E pa to to. Ja od sljedeceg ciklusa krecem svaki dan sa trakicama i svaki dan sa odnosom. Pa kud puklo puklo. Jer sad moze biti ovak a drugi ciklus vec drugacije....🤦♀️🙉..e pa da jesam bilo bi super. Al uvijek me ta bil spurava... Al jeziga.🤣🤣🤣 bit ce iduci mjesece prilika...
Sortiraj odgovore
Najstariji