Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    16. Kolovoz 2019. 13:11

Mene zanima što te je nagnalo da ipak misliš da si T tj. Da i dalje radiš testove?

url=https://lilypie.com]

• tinchy-_-
    16. Kolovoz 2019. 13:16

Ja imam vodenkasto i bijelo koje se brzo posuši u kruto🤔🤔

• Nadalica11
    16. Kolovoz 2019. 13:30

Takav je i meni iscjedak i brzo se posuši..ja sam već nakon drugog negativnog testa otpisala trudnoću i naručila se kod gin na pregled da vidi što nije u redu sa ciklusom kad mi toliko kasni i onda nakon par dana što nije dolazila M ja sam iz gluposti i neke "nade" odlučila napraviti još jedan test al stvarno ne nadajući se jer kažem nisam osjećala neke posebne simptome i još sam se manje nadala jer mi je i clearblue pokazao negativno kad mi je kasnila, a on kao otkriva i ranije trudnoću..pratila sam i sa lh trakicama O i kao uhvatila sam neki pik 19-ti dc al nije ta testna crtica bila baš ful tamna ali ja sam smatrala da je to to iako sad mislim da nije ni tad bila O nego kasnije jer kažem tek nakon 8 dana kašnjenja sam vidjela crticu i to jako slabo vidljivu za taj dan kašnjenja

Mallla
    16. Kolovoz 2019. 13:44

Eh da ta "nada" nas zapravo svagdje tjera. Ja zapravo ispitivam jer mi je zapravo fascinantno kako nas naš organizam može iznenaditi.
    Kao i ovaj moj navodni pik na 23dc 🙄 s čudnim simptomima i čudnim iscjetkom. Al danas ću kupiti još trakica da vidim što se zbiva. I nastojat zaskočiti MM pa ako ako

url=https://lilypie.com]

• tinchy-_-
    16. Kolovoz 2019. 14:02

Uf uf uljevaš mi malo nade ipak🤣🤣🤣🤣🤣

zvjezdica37
    16. Kolovoz 2019. 14:35

Danas sam maravno bacila u vjetar 75kn za digitalni clearblue koji je naravno pokazao minus..a cemu se vise nadat...nego novim pobjedama.
    Kad mslim da sam sišla s uma svratim vamo...haha pa mi bude lakše🙃

16. Kolovoz 2019. 15:50

V obrojavanje 2019
    Anastazija136 ➕
    Martina1982 - 12.8.2019 - …☆
    Lalla - 12.8.2019 - …☆
    Crnerupe ➕
    Lady33  ➕
    Tinchy ➕
    Zvjezdica37 - 17.8.2019 - 1 dan ☆
    Monalisa - 23.8.2019 - 7 dana☆
    Justagirl2201 - 23.8.2019 - 7 dana☆
    Malla - 24.8.2019 - 9 dana☆
    Arwen87 - 26.8.2019 - 10 dana☆
    EmilijaJ - 27.8.2019 - 11 dana ☆
    Lala1982 - 28.8.2019 - 12 dana☆
    Tera_ - 30.08.2019 - 14 dana ☆
    VI odbrojavanje
    Tockica - 9.9.2019 - 24 dana ♧

16. Kolovoz 2019. 15:50

zvjezdica37

Danas sam maravno bacila u vjetar 75kn za digitalni clearblue koji je naravno pokazao minus..a cemu se vise nadat…nego novim pobjedama.
    Kad mslim da sam sišla s uma svratim vamo…haha pa mi bude lakše🙃

A misa mu....hhhh pridruzujem ti se...ja mislim da sam odavno sisla s uma 🤣🤣🤣🤣 i povratila se jedno 100 puta i tako u krug 🤣🤣🤣

16. Kolovoz 2019. 15:51

Mallla

Eh da ta "nada" nas zapravo svagdje tjera. Ja zapravo ispitivam jer mi je zapravo fascinantno kako nas naš organizam može iznenaditi.
    Kao i ovaj moj navodni pik na 23dc 🙄 s čudnim simptomima i čudnim iscjetkom. Al danas ću kupiti još trakica da vidim što se zbiva. I nastojat zaskočiti MM pa ako ako

Ajde bas i mene zanima sad kod tebe kakva ce biti situacija dalje 😎😘

16. Kolovoz 2019. 15:52

Anastazija136

Takav je i meni iscjedak i brzo se posuši..ja sam već nakon drugog negativnog testa otpisala trudnoću i naručila se kod gin na pregled da vidi što nije u redu sa ciklusom kad mi toliko kasni i onda nakon par dana što nije dolazila M ja sam iz gluposti i neke "nade" odlučila napraviti još jedan test al stvarno ne nadajući se jer kažem nisam osjećala neke posebne simptome i još sam se manje nadala jer mi je i clearblue pokazao negativno kad mi je kasnila, a on kao otkriva i ranije trudnoću..pratila sam i sa lh trakicama O i kao uhvatila sam neki pik 19-ti dc al nije ta testna crtica bila baš ful tamna ali ja sam smatrala da je to to iako sad mislim da nije ni tad bila O nego kasnije jer kažem tek nakon 8 dana kašnjenja sam vidjela crticu i to jako slabo vidljivu za taj dan kašnjenja

Stvarno ti je situacija boli glava..ali desava se da..sretno dalje i nek bude skolska 🤗🤗🤗🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.