Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Kolovoz 2019. 08:23

Ovo morate vidit.Pogledajte sta kaze graf kad je premjestio O..a tocno sam znala da ce tako biti jer mi se nije akcijalo u te dane zbog bolova i iscjedka...javljam se kasnije jos
    http://i64.tinypic.com/k2l3c9.jpg

17. Kolovoz 2019. 08:25

A sjecate se da sam pisala da imam bolove i iscjedak taj dan i drugi i odmah poslje sve nestalo.🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️..a ja necu akcijati...buahahahha...

17. Kolovoz 2019. 08:26

Mallla

Dakle večeras je zapravo moj PIK, ne PIK nego PIKČINA, mislim da sam baš uhvatila vrhunac LH, stavit ću sliku. Danas me bolilo po trbuhu toliko da mi je otežavalo hodanje, intenzivirani simptomi očito ovulacije. Cerviks je ko po teoriji dakle u idealnoj poziciji, sluz je neka sklizava prozirno mliječna ali nije rastezljiva. Išla sam u Milera u kojeg je nestalo trakica kad dođem doma i čeka me paketić. M mi je obećao akciju pa lad dođe kući gotov je. Sad. Sam svašta napisala s brda s dola. Ugl. Ovo znači da će moja O biti 25dc, bome je otišla puno daleko ali bilo kako bilo prilika je tu. Po nekom pravilu moja M bi trebala ne doć za plus 13 dana, znači 38dc a to bi bio 30.8. Molim te Martina promjeni datum u odbrojavanju na 30.8. A ja svečano obećajem da neću ništa testirati do tada. Mjerit ću bazalnu temp. I to je to. Pretjerala sam s testiranjima van svake logike. I da ovdje ću vas davit "simptomima".

Pikcina na najjace...glavno da ste izakcijali pa sad cekanje...wuhuuu....samo ti nas davi simptomima zato smo tu 😘😘🤗🤗🤗😎😎

17. Kolovoz 2019. 08:27

justagirl2201

Meni je temp pala s 37 na 36,7..nisam mjerila bazalnu u O pa pojma nemam jel to znači da nije doslo do T il je jos moguce….cicke bole…24dc….bojim se da ce doc vjestica al nada zivi dok god ne dode 💪💪

Dok ne dode znas kako mi mislimo...ako imas graf postavi ga 😎🤗😘

17. Kolovoz 2019. 08:34

V obrojavanje 2019
    Anastazija136 ➕
    Lalla - 12.8.2019 - …☆
    Crnerupe ➕
    Lady33  ➕
    Tinchy ➕
    Zvjezdica37 - 17.8.2019 - 0 dana ☆
    Monalisa - 23.8.2019 - 6 dana☆
    Justagirl2201 - 23.8.2019 - 6 dana☆
    Arwen87 - 26.8.2019 - 9 dana☆
    Martina1982 - 27.8.2019 - 10 dana☆
    EmilijaJ - 27.8.2019 - 10 dana ☆
    Lala1982 - 28.8.2019 - 11 dana☆
    Tera_ - 30.08.2019 - 13 dana ☆
    Malla - 30.08.2019 - 13 dana ☆
    VI odbrojavanje
    Tockica - 9.9.2019 - 23 dana ♧

17. Kolovoz 2019. 08:35

Evo i sebe sam stavila na popis pa da vidim. Zrtvovat cu jedan mjesec jos. Al cu ipak nazvat ginicu. 

Mallla
    17. Kolovoz 2019. 08:49

Biokemijska - moja u 1om mj. Šorali me simptomi T kojima sam na pola vjerovala i test pokazao +, nakon 4 dana kašnjenja dobila M. Dan prije me bolila leđa i trbuh kao da već imam ali intenzivnije. To je bilo to. Dr. Rekla da često žene ni ne znaju da je bila biokemijska ali pošto ja kao pratim svoj ciklus znala san za to, eto to je bilo objašnjenje. 
    .
    Moj PIK ode za ludu... Moj M je baš odlučio da on ne može završit jer mu je malo muka i umoran je itd. Nisam mu rekla da je O jer mislim da bi samo bilo gore i ne želim da nam se sex pretvori u posao. Ja sam se iza osjećala razočarano ito baš zato što mislim da su šanse bile jako velike. Al dobro šta je tu je. U našem funkcioniranju je nužno da se moja O premjesti kada smo najaktivniji a to je odmah nakon M. Nekad se nosim baš teško s tim njegovim "ne mogu" ili "ne da mi se".

url=https://lilypie.com]

zvjezdica37
    17. Kolovoz 2019. 08:53

Martina1982

Ovo morate vidit.Pogledajte sta kaze graf kad je premjestio O..a tocno sam znala da ce tako biti jer mi se nije akcijalo u te dane zbog bolova i iscjedka…javljam se kasnije jos
    http://i64.tinypic.com/k2l3c9.jpg

Kakav preokret!kontam da uzmem jednu vecu zalihu lh trakica pa svaki dan mocim...kad vidim sve ove situacije kuzim koliko je nase tijelo ustvari tajnovito i varljivo...ah jos samo da si imala hopsanje u te dane bilo bi super!

zvjezdica37
    17. Kolovoz 2019. 08:57

Mallla

Biokemijska - moja u 1om mj. Šorali me simptomi T kojima sam na pola vjerovala i test pokazao +, nakon 4 dana kašnjenja dobila M. Dan prije me bolila leđa i trbuh kao da već imam ali intenzivnije. To je bilo to. Dr. Rekla da često žene ni ne znaju da je bila biokemijska ali pošto ja kao pratim svoj ciklus znala san za to, eto to je bilo objašnjenje.
    .
    Moj PIK ode za ludu… Moj M je baš odlučio da on ne može završit jer mu je malo muka i umoran je itd. Nisam mu rekla da je O jer mislim da bi samo bilo gore i ne želim da nam se sex pretvori u posao. Ja sam se iza osjećala razočarano ito baš zato što mislim da su šanse bile jako velike. Al dobro šta je tu je. U našem funkcioniranju je nužno da se moja O premjesti kada smo najaktivniji a to je odmah nakon M. Nekad se nosim baš teško s tim njegovim "ne mogu" ili "ne da mi se".

I opet vidim svoje situacije...opet se uvjeravam da nisam jedina koja ima slicne sitiuacije i dogadjaje...al to je valjda zivot.Vjerovatno su i oni puno puta ljuti na nas i onda se tako osjecaju ali zato je nekad bolje presutiti sitiaciju kao sto si ti napravila...vjerujem da si u sebi vristala !Ali nisi mogla nista...i ja sam svog muza isforsirala milion puta da odradjujemo to kad je pik i onda on ludi...pokusaj danas!Tebi je jos uvijek ovulacija u tijeku a to bi trebao potvrdiit pad tempice-javi nam

zvjezdica37
    17. Kolovoz 2019. 09:01

tinchy-_-

Curke ja mjerila temp jutros 36,5🙄 tako da očekujem vješticu😤😤😤😤

Zao mi je ako se ispostavi negativan ishod...ali to smo mi zene...guramo i kad mozemo i kad ne mozemo...bit ce jos prilika kad dodjes sebi,znam kako ti je

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.