Danas je treću dan da sam trebala curiti već..po kalendaru kasni dva dana🤔🤗
Jesam clear Blue dan ranije..vidjela se jedna sitna sitna sjenica..onda jedan iz dm..tamo neg..kupila sam još jedan clear Blue..pa razmišljam da ga napravim ujutro ako ne procurim😜
Pa iskreno ja ti rijetko kada mjerim temp..jutros mi je bila 36,5..oko 5 i 30 ujutro. Kad sam s posla došla oko 2 ista stvar..i sat vremena kasnije sam opet..i 37,1..mjerim ju normalno..nikada oralno..
Supeeer...drzim figee da je + !!! Imas neke druge simptomcice? Bole grudi? Grcevi? Iscjedak?
Hvala tiiii i ja se nadam..pa ne znam..i nemam baš..jedino malo sjeckanja u jajniku..bol kao da već imam vješticu.isjedak iskreno ne vidim jer sam stavila uložak 😂😂😂 ali osjetim nešto da curi a M nije..hahaha..kako sam to slikovno opisala😜😜 a grudi me opće ne bole..jedino nešto novo šta sam primjetila jesu krvave hrastice u nosu..sad dali to šta znači ili ne tko zna😬😬
Danas je treću dan da sam trebala curiti već..po kalendaru kasni dva dana🤔🤗
Ja sam po kalendaru jucer trebala procuriti i danas vec biti pri kraju,sutra bi taman bilo gotovo,a ovako samo cekam cekam 🤦♀️ Drzim fige da test pokaze jacu crticuuuu 🤞🏻😁😁
Hvala ti i ja isto..uf blago tebi meni ne staju po 7-8 dana😧😧
Ja sam to prosla prije nekih 7 godina i bas sam sretna,inace sam sigurno imala ulozak po 7 dana 3,4 dnevno,a o bolovima da i ne pricam 😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji