Mene zivcira ta temperatura :/ bolje da ju nisam mjerila...bez nje bi se jos nekak i nadala...a sad kad znam da mi je pala znam da sigurno nije T :(((((
Da da sačekuša hahah 😂 čitala sam da je bolje imat odnose prije O tj. Da spermići čekaju jaje i onda ga napadnu. Čitala sam da od odnosa njima treba 3h otprilike da stignu na odredište. Tako da tu ispada neka živa matematika.
Ma najbolje bi bilo mozak na pašu a noge u zrak 😀😀😂😮
url=https://lilypie.com]
Da da sačekuša hahah 😂 čitala sam da je bolje imat odnose prije O tj. Da spermići čekaju jaje i onda ga napadnu. Čitala sam da od odnosa njima treba 3h otprilike da stignu na odredište. Tako da tu ispada neka živa matematika.
Ma najbolje bi bilo mozak na pašu a noge u zrak 😀😀😂😮
Da? A recimo kolike bi bile sanse da je odnos bio 3 dana prije O ☺️🤭🤪. Pitam zato kaj mi je Moj kalendar reko da mi je O bila 30 DC a FF je prebacio na 28...pa reko mozda da se nadam 🤣🤣🤣🤣🤣🤣...a jezi ga...luda glava mora misliti 🤪
Mene zivcira ta temperatura :/ bolje da ju nisam mjerila…bez nje bi se jos nekak i nadala…a sad kad znam da mi je pala znam da sigurno nije T :(((((
Ima jos 6 dana. Znas da pad tem moze biti kod implantacije. Mislim ne zelim stvarat laznu nadu ali to je moguce.. a onda nakon toga ako se poveca i ostane visoka i dalje moguca je T...tako da dok ne dode M...nadamo se ❤❤😘😘
Martina ak je bio odnos 3 dana prije O isto je velika šansa...spermići mogu preživjet i do 5 dana u jajovodu a nekima i duze treba da dodu do odredista...dugo putuju...tako da svakako ima šanse...sve to spada u plodne dane!! Kazu da je uvijek bolje imat odnose prije O nego na sam dan ili dan poslije....drzim figeee 😍😍😍
Martina ak je bio odnos 3 dana prije O isto je velika šansa…spermići mogu preživjet i do 5 dana u jajovodu a nekima i duze treba da dodu do odredista…dugo putuju…tako da svakako ima šanse…sve to spada u plodne dane!! Kazu da je uvijek bolje imat odnose prije O nego na sam dan ili dan poslije….drzim figeee 😍😍😍
Hhhh aj dobro onda..ak nis drugo mogu se nadat bar 🤣🤣🤣🤭🤭🤭
Baš je lijepo vratiti se i vidjeti ovu kišu plusića, držim fige svima u neizvjesnosti da je to to i da uskoro čujete srčeko.
Prema kalendaru bi mi trebala O uskoro, a trakice nikako da počnu tamniti, nema baš nikakve crtice. Pokušati ću navečer još jednu pa da vidim ima li napretka. Nadam se da će barem kasniti O, bolje nego da je nema nikako.
Martina joj to za akcijanje svaki dan sam i ja rekla, neću ni trakice pratiti ni ništa, samo akcija svaki dan. I tako je i bilo dok nismo došli do sredine ciklusa poludit ću.
A za biokemijsku je istina što je doktor rekao, nažalost to se događa, priroda je tako odredila, valjda s nekim razlogom.
Sad mjerila oralno...37,1...inace uvijek klasicno ispod ruke...sta mislit o tome?
Curke evo temp mi se popela na 37,1.. nadam se o dalje😊😊
Tinchy koliko ti kasni? Jesi radila test?
Sortiraj odgovore
Najstariji