Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Kolovoz 2019. 15:53

tinchy-_-

Uf uf uljevaš mi malo nade ipak🤣🤣🤣🤣🤣

Sam ti za koji dan ponovi. Ja vjerujem da je to kod tebe T samo rana pa je zato tako...😘😘

• tinchy-_-
    16. Kolovoz 2019. 16:22

Uf želudac me ulovio sad..i proljev
     .užas

16. Kolovoz 2019. 16:23

tinchy-_-

.užas

A jadna...misa mu...od nervoze i stresa i uzbudenja sigurno...a cini mi se da je nedavno neko sa plusom isto piso da je dobio proljev...nista pazi da ne dehidriras..pij tekucine..

• Nadalica11
    16. Kolovoz 2019. 16:24

Mallla

Eh da ta "nada" nas zapravo svagdje tjera. Ja zapravo ispitivam jer mi je zapravo fascinantno kako nas naš organizam može iznenaditi.
    Kao i ovaj moj navodni pik na 23dc 🙄 s čudnim simptomima i čudnim iscjetkom. Al danas ću kupiti još trakica da vidim što se zbiva. I nastojat zaskočiti MM pa ako ako

Daaa, naš organizam je čudo! Zaskoči ti MM neće škoditi, naprotiv, možda bude dobitno 😃

• tinchy-_-
    16. Kolovoz 2019. 16:31

Martina1982

tinchy-_-

.užas

A jadna…misa mu…od nervoze i stresa i uzbudenja sigurno…a cini mi se da je nedavno neko sa plusom isto piso da je dobio proljev…nista pazi da ne dehidriras..pij tekucine..

Da vjerovatno..hvala ti draga😘😘 kupila sam još jedan test..pa ako se ne pojavi kroz dan dva probat ću opet🙃

16. Kolovoz 2019. 17:24

tinchy-_-

.užas

Tinchy,ja jucer vodila bitku sa mucninom velikom i jednom proljev imala pa ne znam.

Elem,update...Danas trebala dobit,naravno nema je..Cijelo vrijeme neki vodenasto bijeli iscjedak sluzavi,nemam pojma sto se dogada i neka cudna bol u ledima i ko da osjetim tu i tamo probadanje jajnika. Nemam pojma sto raditi i misliti 😁🙈

• tinchy-_-
    16. Kolovoz 2019. 17:29

A joj znam kako ti je😅😅 ali proći će i to..ja  sam jučer trebala ali nema je.. primjetila da su mi se pojavile i krvave ranice u nosu.. hmmm..

16. Kolovoz 2019. 17:42

Ma zbunjujuce je sve to. Svaki mjesec su bili simptomi slabog ili jakog PMS-a kad sam trebala dobiti pa cak i onaj mjesec kada je bila biokemijska,a sad nista osim tog iscjetka,cesti odlasci na wc,malo visa temperatura i prozdrljivost. Mozda se dogada borba unutra 😂😂 ne znam,zbunjujuce je sve to zajedno,barem meni 🤔☹️

• tinchy-_-
    16. Kolovoz 2019. 18:00

Čekaj nisam uhvatila..ti si radila test ili

16. Kolovoz 2019. 18:30

tinchy-_-

Čekaj nisam uhvatila..ti si radila test ili

Prije par dana i bila je crtica,slaba al bila je tu,medutim zbog biokemijske prije 3mj se ne zelim previse nadati pa uvijek iscekujem da cu procuriti,samo sto sada nemam simptome pms-a kao i inace nego pritisak neki u trbuhu,tu i tamo neki laksi grcic i to je to,plus naravno iscjedak tako da...zbunjena sam 😬🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.