Uf uf uljevaš mi malo nade ipak🤣🤣🤣🤣🤣
Sam ti za koji dan ponovi. Ja vjerujem da je to kod tebe T samo rana pa je zato tako...😘😘
Uf želudac me ulovio sad..i proljev
.užas
A jadna...misa mu...od nervoze i stresa i uzbudenja sigurno...a cini mi se da je nedavno neko sa plusom isto piso da je dobio proljev...nista pazi da ne dehidriras..pij tekucine..
Eh da ta "nada" nas zapravo svagdje tjera. Ja zapravo ispitivam jer mi je zapravo fascinantno kako nas naš organizam može iznenaditi.
Kao i ovaj moj navodni pik na 23dc 🙄 s čudnim simptomima i čudnim iscjetkom. Al danas ću kupiti još trakica da vidim što se zbiva. I nastojat zaskočiti MM pa ako ako
Daaa, naš organizam je čudo! Zaskoči ti MM neće škoditi, naprotiv, možda bude dobitno 😃
.užas
A jadna…misa mu…od nervoze i stresa i uzbudenja sigurno…a cini mi se da je nedavno neko sa plusom isto piso da je dobio proljev…nista pazi da ne dehidriras..pij tekucine..
Da vjerovatno..hvala ti draga😘😘 kupila sam još jedan test..pa ako se ne pojavi kroz dan dva probat ću opet🙃
.užas
Tinchy,ja jucer vodila bitku sa mucninom velikom i jednom proljev imala pa ne znam.
Elem,update...Danas trebala dobit,naravno nema je..Cijelo vrijeme neki vodenasto bijeli iscjedak sluzavi,nemam pojma sto se dogada i neka cudna bol u ledima i ko da osjetim tu i tamo probadanje jajnika. Nemam pojma sto raditi i misliti 😁🙈
A joj znam kako ti je😅😅 ali proći će i to..ja sam jučer trebala ali nema je.. primjetila da su mi se pojavile i krvave ranice u nosu.. hmmm..
Ma zbunjujuce je sve to. Svaki mjesec su bili simptomi slabog ili jakog PMS-a kad sam trebala dobiti pa cak i onaj mjesec kada je bila biokemijska,a sad nista osim tog iscjetka,cesti odlasci na wc,malo visa temperatura i prozdrljivost. Mozda se dogada borba unutra 😂😂 ne znam,zbunjujuce je sve to zajedno,barem meni 🤔☹️
Čekaj nisam uhvatila..ti si radila test ili
Prije par dana i bila je crtica,slaba al bila je tu,medutim zbog biokemijske prije 3mj se ne zelim previse nadati pa uvijek iscekujem da cu procuriti,samo sto sada nemam simptome pms-a kao i inace nego pritisak neki u trbuhu,tu i tamo neki laksi grcic i to je to,plus naravno iscjedak tako da...zbunjena sam 😬🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji