Upravo tako..prvih 4 dana gutam samo brufene😂😂
Nadam se da neću više 😜😜😜😜😜
Znaš šta nekako mi se i čini kao da mi je bol u trbuhu drugačija i osjećam full toplinu dole..sad dali umišljam ili ne ko zna😂😂
Znaš šta nekako mi se i čini kao da mi je bol u trbuhu drugačija i osjećam full toplinu dole..sad dali umišljam ili ne ko zna😂😂
Pa hajde napravi danas test. Ako se danas pojavi crtica onda je to sto posto T u pitanju. I onda si sigurna da se crtica podebljala ako se pojavi u popodnevnim satima. Uljepsaj sebi i svima nama vikend 😬😬🤞🏻👏🏻🙈
A strah me da nije prerano pa da se ne razočaram znaš..ako ne dodje još do ujutro probat ću onda🤔🤔😉😉😉
A strah me da nije prerano pa da se ne razočaram znaš..ako ne dodje još do ujutro probat ću onda🤔🤔😉😉😉
Vjerujem ti,ali ako je bila crtica tu prije nego si trebala dobiti, nema razloga da je nema i sada 😂 plus ja sam jako nestrpljiva pa ono hahahaha
Jesam i ja hahaha..a čuj crticaaaaa..bila je jako jako slaba sjenica pa me strah da nije evaporacijska.. barem do sutra ujutro bi pričekala..već me sad hvata panika ako pokaze negativno😧😦😦😦
Jesam i ja hahaha..a čuj crticaaaaa..bila je jako jako slaba sjenica pa me strah da nije evaporacijska.. barem do sutra ujutro bi pričekala..već me sad hvata panika ako pokaze negativno😧😦😦😦
Ma ne treba,ako te tjesi meni se nakon one crtice na drugom nije nista pojavilo jucer tako da...zato i cekam da dode prije iduce subote jer cu biti jako ljuta ako dode iduci vikend ☹️🙈
Ja vjerujem da ti neće ni doći držim ti fige 💪👍🤞❤️
Ja isto drzim fige da ti se pokaze debela crtica ujutro mada bi ja da ju ugledamo jos veceras,ali ipak ti odlucujes na kraju 😘😘🤞🏻
Hahaha i ja bi večeras aliiiiiiii....vidjet ćemo..u svakom slučaju javim se ujutro😏😏😏
Sortiraj odgovore
Najstariji