Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tinchy-_-
    16. Kolovoz 2019. 19:07

Držim ti fige ali vjerujem da je to to🤗🤗🤗🤗🤗🤗

Arwen87
    16. Kolovoz 2019. 19:41

Pratim vas sve ,samo ne stignem komentirati! 

Drzim fige svim curama koje su do sad imale drugu crticu da im samo nastavi tamniti,pa da nas uskoro iznenade vijestima sa uzv-a🥰

Ja do M imam jos 10 dana,ne osjecam nista posebno,tu i tamo neki blagi grcevi i kao tupa bol ili pritisak u donjem dijelu trbuha i to je to!
    Temperaturu mjerila jutros na poslu,bila 37,1 ali ostalo mi je jos dosta do M pa tome ne pridajem nikakvu vaznost!
    Inace me u ovim danima vec dosta pocinju boliti cicke,a sad nista posebno!
    I kao da me hvata neka groznica,umirem od hladnoce, uopce se ne mogu ugrijati!
    Ocito cu se razboliti🤦🤦
    Uglavnom,kupila sam danas Gynositol pa ga pocinjem piti jer mi ne moze naskoditi ,pa cu vidjeti da li ce mi on bolje odgovarati od Solgarove folne!

Mallla
    16. Kolovoz 2019. 22:52

Dakle večeras je zapravo moj PIK, ne PIK nego PIKČINA, mislim da sam baš uhvatila vrhunac LH, stavit ću sliku. Danas me bolilo po trbuhu toliko da mi je otežavalo hodanje, intenzivirani simptomi očito ovulacije. Cerviks je ko po teoriji dakle u idealnoj poziciji, sluz je neka sklizava prozirno mliječna ali nije rastezljiva. Išla sam u Milera u kojeg je nestalo trakica kad dođem doma i čeka me paketić. M mi je obećao akciju pa lad dođe kući gotov je. Sad. Sam svašta napisala s brda s dola. Ugl. Ovo znači da će moja O biti 25dc, bome je otišla puno daleko ali bilo kako bilo prilika je tu. Po nekom pravilu moja M bi trebala ne doć za plus 13 dana, znači 38dc a to bi bio 30.8. Molim te Martina promjeni datum u odbrojavanju na 30.8. A ja svečano obećajem da neću ništa testirati do tada. Mjerit ću bazalnu temp. I to je to. Pretjerala sam s testiranjima van svake logike. I da ovdje ću vas davit "simptomima". 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    16. Kolovoz 2019. 22:55

http://i65.tinypic.com/25k3rxw.jpg

url=https://lilypie.com]

• justagirl2201
    17. Kolovoz 2019. 00:20

Uuuuuu ovo je stvarno PIKČINAAA!!! I očito jaka O zbog bolova...u akciju sto prije...i sutra i prekosutra jos za svaki slucaj!!! SRETNOOO!!! 💪💪

• justagirl2201
    17. Kolovoz 2019. 00:24

Meni je temp pala s 37 na 36,7..nisam mjerila bazalnu u O pa pojma nemam jel to znači da nije doslo do T il je jos moguce....cicke bole...24dc....bojim se da ce doc vjestica al nada zivi dok god ne dode 💪💪

• Nadalica11
    17. Kolovoz 2019. 03:19

crnerupe

tinchy-_-

Čekaj nisam uhvatila..ti si radila test ili

Prije par dana i bila je crtica,slaba al bila je tu,medutim zbog biokemijske prije 3mj se ne zelim previse nadati pa uvijek iscekujem da cu procuriti,samo sto sada nemam simptome pms-a kao i inace nego pritisak neki u trbuhu,tu i tamo neki laksi grcic i to je to,plus naravno iscjedak tako da…zbunjena sam 😬🙈

Kako se dogodi ta biokemijska, što joj je uzročnik? Jesi li ti osjetila to?

• tinchy-_-
    17. Kolovoz 2019. 06:32

Curke ja mjerila temp jutros 36,5🙄 tako da očekujem vješticu😤😤😤😤

zvjezdica37
    17. Kolovoz 2019. 07:00

Mallla

http://i65.tinypic.com/25k3rxw.jpg

Koji piiiik!!!!!Zivo me zanima kako ce se ovo zavrsiti kod tebe i mozda je bas ovo dobitna kombinacija...
    A to cemo znati za jedno desetak dana a do tad budi nasmijana i aktivna 🤞🤞😁😁😁

17. Kolovoz 2019. 07:44

Anastazija136

crnerupe

tinchy-_-

Čekaj nisam uhvatila..ti si radila test ili

Prije par dana i bila je crtica,slaba al bila je tu,medutim zbog biokemijske prije 3mj se ne zelim previse nadati pa uvijek iscekujem da cu procuriti,samo sto sada nemam simptome pms-a kao i inace nego pritisak neki u trbuhu,tu i tamo neki laksi grcic i to je to,plus naravno iscjedak tako da…zbunjena sam 😬🙈

Kako se dogodi ta biokemijska, što joj je uzročnik? Jesi li ti osjetila to?

Kako mije doktor objasnio,u biti se priroda pobrine sama za to i odbaci plod jer nesto ne bi bilo u redu,sad je li zbilja tako ili je to bila sam utjeha ne znam. Rekao je da kod zena koje imaju cikluse tocne u dan ako kasni jedan jedini dan moze znaciti da je T u pitanju iako rijetko koja napravi test jer smatra da kasni a ustvari dode do trudnoce. E sad,ja sam taj mjesec bila napravila test na dan kad sam trebala dobiti i pokazala se crtice to je bio 07.05...2 dana kasnije kada sam imala ispit voznje prije nego sam bila na redu me jako presjeklo nesto u trbuhu,otisla sam na wc i samo jako procurila. Prije toga ni kap ni nista,samo odjednom izljev i vidjela sam kao neku nakupina tkiva,ne znam kako to objasniti,uglavnom bilo mi je potresno taj dan pa sam zvala doktora,rekao je odmah preko telefona da je biokemijska ali da dodem k njemu da napravi uzv i pogleda jel sve ok. Taj mjesec nisam isto imala neke simptome da cu dobiti osim sto sam imala lagane bolove u ledima i tu i tamo je bilo grceva,al nista strasno,znam da sam uzasno puno Ananansa jela nisam mu mogla odoliti i bila sam jako dobre volje,nisam bila nesto emotivno preosjetljiva ili nesto kao u vrijeme PMS-a..eto,to je ono sto ja znam po sebi i sto je doktor rekao 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.