Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Kolovoz 2019. 09:35

V obrojavanje 2019
    Anastazija136 - 6.8.2019 - 0 dana☆
    Tockicaa - 11.08.2019 - 5 dana☆
    Martina1982 - 12.8.2019 - 6 dana☆
    Lalla - 12.8.2019 - 6 dana☆
    Lady33 - 16.8.2019 - 10 dana ☆
    Zvjezdica37 - 17.8.2019 - 11 dana ☆
    Monalisa - 23.8.2019 - 18 dana☆
    Malla - 24.8.2019 - 19 dana☆
    EmilijaJ - 27.8.2019. - 21 dana ☆
    Tera_ - 30.08.2019 - 25 dana ☆

05. Kolovoz 2019. 09:37

Curke koje ste na godisnjem uzivajte i odmorite glavu i tijelo od svih stresova kroz koje ste prosle,one koje su tek na rasporedu neka izdrze jos malo,brzo ce to. Ja imam osjecaj ko da nisam ni bila na go,u nekom trenutku sam i pozalila sto sam uzela uopce dva tjedna tbog svega sto se izdogadalo,ali dobro sto je tu je.. Neki dan sam vam tu stavljala LH trakice,i odonda nisam vise ni jednu radila jer sam odlucila da nije samo do mene,mora se x faktora poklopiti za sve to,a i suprug mi je NAPOKON,nakon jako stresnog i teskog proslog tjedna kada smo ostali sasvim sami rekao da to sto smo pokusavali ne znaci da necemo opet,nego bi htio da koji mjesec malo pricekamo bar da financijski stanemo na noge jer nam je taj auto izbio novaca i novaca iz dzepa i da je jedan dan samo razmisljao sto bi u ovoj situaciji napravio da jos imamo i malu bebu kojoj trebaju i pelene i formula i sve,a mi jedva uspijevamo spojiti kraj s krajem za nas dvoje do njegove place, tako da..Jedno dva,tri mjeseca necemo pokusavati,pa se nadam da ce taman onako pred Bozic biti lijepe vijesti i da ce iduca godina biti puno ljepsa od ove 😊
    Ivana1810 nadam se da ce se vidjeti i cuti otkucaji srceka i da ce trudnoca biti skolska 🤞🏻😀🙈

Lalla
    05. Kolovoz 2019. 10:30

Martina, potpuno se slazem s tobom vezano uz mpo. Takodjer, svim onim dusebriznicima koji se protive mpo postupcima bih zabranila da se korise svim dostignucima suvremene medicine: od andola do operacije srca, umjetnih kukova i slicno.

Lalla
    05. Kolovoz 2019. 10:39

Jer sve je to.onda grije i Bog zeli da oni umru/ne hodaju/...

Mallla
    05. Kolovoz 2019. 12:09

Hahah Lalla ova zadnja rečenica je TOP tako ja uvijek uspoređujem pa i za protivnike cjepiva. Uvijek pitam a zašto piješ tabletu kad te boli to je "otrov", namazala si bebu kremom alooo to je kemija 😂😂 naravno sprdam.
    A medicinski potpomognuto ne razumiju oni koji su toliko slijepi da ne žele razumjeti. Tako da to mene ne mori. A nisam nitko da sudim abortuse ili bilo što drugo. Ljudi što rade rade iz svojih tegoba ne mojih i nemam što upirati prstom niukoga jer u ničijim cipelama nisam. 
    Kinezi svašta s njima doživjela., ali bjelu crtu ne!
    Tko zna možda crta postane roza a još je rano ili šta već. Ugl.strpljivo (govorim ti ja koja nije strpljiva) 

url=https://lilypie.com]

• Lady33
    05. Kolovoz 2019. 12:44

Joj cure jel vam se kad dogodilo sad sma pravila lepinice i da pomjerim tavu oklizne mi se u ulje se prospe na nogu dobila sam uzasne opekotine zavrsila na intevenciji i evo noga mi je zamotana boli ko sam vrag smelo mi je uopste paznju o trudnoci koliko me.boli  znal ko kad ce proci haha moram na previjanja svaki dan

Mallla
    05. Kolovoz 2019. 13:08

Aaaa Lady čovječe.... Užass.... Ma proć će uz previjanja al mogu mislit lakl je peklo i peče

05. Kolovoz 2019. 13:40

Lady33

Joj cure jel vam se kad dogodilo sad sma pravila lepinice i da pomjerim tavu oklizne mi se u ulje se prospe na nogu dobila sam uzasne opekotine zavrsila na intevenciji i evo noga mi je zamotana boli ko sam vrag smelo mi je uopste paznju o trudnoci koliko me.boli znal ko kad ce proci haha moram na previjanja svaki dan

A joj....ne znam kad ce proc...nadam se i zelim ti da sto prije prode...😘😘😘

05. Kolovoz 2019. 18:12

crnerupe

Curke koje ste na godisnjem uzivajte i odmorite glavu i tijelo od svih stresova kroz koje ste prosle,one koje su tek na rasporedu neka izdrze jos malo,brzo ce to. Ja imam osjecaj ko da nisam ni bila na go,u nekom trenutku sam i pozalila sto sam uzela uopce dva tjedna tbog svega sto se izdogadalo,ali dobro sto je tu je.. Neki dan sam vam tu stavljala LH trakice,i odonda nisam vise ni jednu radila jer sam odlucila da nije samo do mene,mora se x faktora poklopiti za sve to,a i suprug mi je NAPOKON,nakon jako stresnog i teskog proslog tjedna kada smo ostali sasvim sami rekao da to sto smo pokusavali ne znaci da necemo opet,nego bi htio da koji mjesec malo pricekamo bar da financijski stanemo na noge jer nam je taj auto izbio novaca i novaca iz dzepa i da je jedan dan samo razmisljao sto bi u ovoj situaciji napravio da jos imamo i malu bebu kojoj trebaju i pelene i formula i sve,a mi jedva uspijevamo spojiti kraj s krajem za nas dvoje do njegove place, tako da..Jedno dva,tri mjeseca necemo pokusavati,pa se nadam da ce taman onako pred Bozic biti lijepe vijesti i da ce iduca godina biti puno ljepsa od ove 😊
    Ivana1810 nadam se da ce se vidjeti i cuti otkucaji srceka i da ce trudnoca biti skolska 🤞🏻😀🙈

Podrzavam. Lijepo je imat dijete i svi mi tezimo ka tome. Ali nije samo potrebno htjet i imat dijete. Mnoge stvari ovise o tome i svemu. Tako da podrzavam vas i kad vi osjetite da je to to i da je pravo vrijeme desit ce se. I taman da vam bude poklom za Bozic 😘❤

05. Kolovoz 2019. 18:18

E a sta kazete na ovo. Znaci 19 DC mi je. Imam jos 7 dana da pijem progic. To ce biti 25 DC kad je zadnja tableta. Nakon zadnje jedno dan dva bi M trebala stici. Maksimalno nakon 7 dana od zadnje popijene.Dakle poznato je da je nepoznato kad sam imala O. Danas osjecam dolje onako lagane grceve kao pred samu M. Nadutost. Osjetim neki pritisak dolje takoder. "Mala" mi je ful stisnuta. Nemam nikakav iscjedak. Grudi su napuhnute dosta ali nisu bolne. 🤷‍♀️🤦‍♀️ Da li bi ja vec sada mogla osjetiti simptome M ako bi ona npr dosla dan nakon zadnje popijene tablete. ( to mi se desilo prosli ciklus da je dosla odmah nakon zadnjeg progica) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.