Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lady33
    03. Kolovoz 2019. 22:14

Curke ako mi je 14 dc pokazalo pik na lh trakici danas je 17 dc.
    Kad bi se moglo desiti koji dan ciklusa ono implatacijsko i koji dan ciklusa bih mogla raditi test haha znam luda sam al sta cy

url=https://lilypie.com]

Mallla
    04. Kolovoz 2019. 09:03

Lady ajmo pretpostaviti da ti je  O bila 15 ili 16 dc i da ti onda između 4 i 10 dana bude implatacija, obično kažu 7 do 10 dana da se odvija al ajmo staviti najranije 4. Bilo bi idealno oko 10 dpo radit test al ako si baš nestrpljiva 8 dpo je najranije što bi rekla ajde moguće je iako ako je tad - ne znači da je stvarni - 

Mallla
    04. Kolovoz 2019. 09:11

Sad za sad uspjevam MM uloviti svako 2 dan za akciju. I kako ne znam kako dišu trakice i kada je O baš uživam u akciji.
    Jučer iako sam odlučila ne kupiti trakice ipak odem u Milera kad tamo mi mama i ne kupim, odem u jednu ljekarnu ona zatvorila u 12h. Nakon par sati odem u drugu kažu nemamo testove jer su skupi a u Milera su povoljniji. I kasnije odlučim ići u Milera al sam se zafržala na plaži dugo i ništa od kupnje... Dakle jučer je sve pokazalo NE kupuj. 
    Navečer sam bila pod klimom i kasnije mjerim temp. A ona najednom 36.3 nakon što ke 3 dana bila 37.3. E dobro reko ok utvi u glavu da ti kroz ljeto temp nije znak ničega Ali ja od svog nauma u životu još odustala nisam 😊😊
    Uvijek zanimljivo samnom. Neznam kako će ovaj mj proći ali skoro svaki dan moram popiti normabel i brufen jer inače hodat ne mogu, ma ni ustat se ne mogu s te strane se nadam da neće loše utjecat na T ako do nje dođe. 
    Kako ste vi i kako vaše dubioze? 

04. Kolovoz 2019. 10:59

Mallla

Ma ja sam na G.O.AL ne mičem odavde 🤔 ovo je štivo za plažu, kavu i tako to.
    Odoljevam ne kupiti trakice 😊
    Martina tebe baš graf zeki, najbolje ne mjeri

Hhhh 👍..evo danas se popela opet pa ju je FF ipak odlucio vratiti na 9 DC. Iskreno ja se ne nadam ovaj C nicemu. Tak da mi je to smijesno. Samo vi voljela ulovit taj uzorak koja je tem prije i poslje O. 

04. Kolovoz 2019. 11:00

tinchy-_-

I ja na g.o😉😉😉 imam još 12 dana do M..ovaj mj nisam uz pomoć trakica ali sam radila često na bebi..i sad mi ide neki mlijecno bijeli iscjedak..a ne znam zašto. Jer mislim da je ovulacija već prošla..ali pokriti ću ja i još par dana😂😂

Sta je sigurno je sigurno 🤣🤣🤣..i ja znam imat tak mlijecni..ali dok nema miris i dok nista ne svrbi ili pece u redu je 👍

04. Kolovoz 2019. 11:02

Anastazija136

Žene samo uživajte i odmarajte. No stres pa će biti ➕ sigurno! Evo ja iščekujem ne dolazak M 😂 nemam pojma više što osjećam a što ne..stalno "osluškujem" simptome al ne znam što bi rekla 🤷 iskreno ne primjećujem ništa osobito..mislim da će mi M ako dođe biti kasnije jer mi je i O bila kasnije od predviđenog..

A ko ce ga vise znat sa tim svim simptomima...jadne mi zenice 🤦‍♀️...kad more biti i jedno i drugo..🙉

04. Kolovoz 2019. 11:03

Ivana1810

Martina1982

Mallla

Hej cure. Vidjela sam taj test na spermiće i pomislila Ma dajjj još jedna vadipara….al ako je točno pa ono zašto ne kao prvi korak, jer taj test ne može pokazati kap spermiogram koliko je morfološki defektnih spermija (ili tako nekako, neznam točan izraz).

Ova slika s trakicama je taman da se sve fino vidi 😂😂😂 al nije pik i tek bi trebao doći iako na puno pijenja vode ne znam koliko je pouzdano.

Vuky žao mi je za M, nadala sam se pozitivnom testu, treba nam malo pozitive ovdje.

Ja ovih dana imam pojačanu želju za akcijom ito baš izraženu, sama se sebi čudim ali koristim situaciju. Možda su se hormončići posložili 😂😂

Da eto ide novo odbrojavanje. Za sad je na svakom bio bar po jedan plus. E a kad smo vec kod trudnica….

NASE TRUDNICE AKO OVO VIDITE JAVITE NAM SE MALO

Nista onda se primite akcijanja i sretno 🤞

Hej veliki pozdrav svima 😍😍😍 koliko sam pohvatala poruke čini se da sam ja sa zadnjeg odbrojavanja imala jedina plus( ispravite me ako griješim) pa samo malo da se javim iako vas redovno čitam 😊. Trudnoća je potvrdena prije nekih 10ak dana a idući tj bi trebala po nalaz pape i rekla je doktorica da ćemo pogledati dali je sve ok, trebali bi tada čuti srce( nadam se da hoćemo i jedva čekam). Meni je ovo prva trudnoća pa nemam šta posebno reći jer mi je sve novo, od simptoma bolne grudi,ali baš bolne i skroz drugačije bole za razliku od PMS-a koji me svaki mjesec pošteno izmuči, sitna probadanja jajnika, malo više sam umorna nego inače i to je to. Jedino šta sam skužila u svemu ovome je da kad sam do sada čekala neke simptome i mislila to je to- e znači nije ni blizu 😂😂😂 Al ipak ovo je tek početak pa sam čas zabrinuta,čas sretna i tako u krug, očito nisam od onih koje su bezbrižne u trudnoći. Sad dosta o meni😆
    Nadam se da ste sve dobro i da negdje guštate na moru…želim vam puno sreće s pikovima a nakon toga s plusićima na slijedećem odbrojavanju😘😘😘😘😘

Aj hvala sta si se ti nama javila..sam se opusti i bit ce to sve u redu. ❤😘🤗

04. Kolovoz 2019. 11:05

Lady33

Curke ako mi je 14 dc pokazalo pik na lh trakici danas je 17 dc.
    Kad bi se moglo desiti koji dan ciklusa ono implatacijsko i koji dan ciklusa bih mogla raditi test haha znam luda sam al sta cy

Najranije izmedu 8 i 10 dana nakon O ukoliko tocno znas kad je bila. 

vuky
    04. Kolovoz 2019. 11:07

je neka od vas cure pričala sa nekim o osjećajima vezano uz sve ovo oko nemogućnosti začeća? Je mislim da to užasno utječe na sve nas... ja nisam sa nikim pričala jer ne želim nikog opterećivati... ali onda Tak se rasplacem radi nekih bzvz sitnica.... ispasti ću luda skroz... 

04. Kolovoz 2019. 11:08

Mallla

Sad za sad uspjevam MM uloviti svako 2 dan za akciju. I kako ne znam kako dišu trakice i kada je O baš uživam u akciji.
    Jučer iako sam odlučila ne kupiti trakice ipak odem u Milera kad tamo mi mama i ne kupim, odem u jednu ljekarnu ona zatvorila u 12h. Nakon par sati odem u drugu kažu nemamo testove jer su skupi a u Milera su povoljniji. I kasnije odlučim ići u Milera al sam se zafržala na plaži dugo i ništa od kupnje… Dakle jučer je sve pokazalo NE kupuj.
    Navečer sam bila pod klimom i kasnije mjerim temp. A ona najednom 36.3 nakon što ke 3 dana bila 37.3. E dobro reko ok utvi u glavu da ti kroz ljeto temp nije znak ničega Ali ja od svog nauma u životu još odustala nisam 😊😊
    Uvijek zanimljivo samnom. Neznam kako će ovaj mj proći ali skoro svaki dan moram popiti normabel i brufen jer inače hodat ne mogu, ma ni ustat se ne mogu s te strane se nadam da neće loše utjecat na T ako do nje dođe.
    Kako ste vi i kako vaše dubioze?

E bome ti je stvarno dan bi za NE kupiti trakice...🤭🤭🤭🤭..ma klima utjecala na tem sto posto. Ja onda kad sam zaspala sa otvorenim prozoro ujutro tem 35.9. A osjetila sam da mi bilo hladno. Ja sam ti ne znajuci da sam trudna popila u jednom danu 4 ibruprofena jer me glava nije prestajala boljet. Rekla ginica nece to utjecati osim ako ga ne uzimas svakodnevno neko vrijeme a i da u ranoj trudnoci ne smeta toliko koliko bi u visim tjednima. Al i dalje se ne preporuca. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.