Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • justagirl2201
    06. Kolovoz 2019. 17:05

Ja sam ZA odbrojavanje :) dakle, meni po kalendaru piše da trebam (ne) dobit 23.08. :) sto mi je cudno jer mi je jučer bio 13DC i lh testic pozitivan...evo danas 14DC ga napravila i negativan....jel sad ovulacija bila il će bit...ko zna :D I svima želim što prije + !!!

• justagirl2201
    06. Kolovoz 2019. 17:38

Ovo mi je tak super, što se možemo međusobno jedna drugoj jadat, govorit sve simptome, rezultatiće itd. Mislim da sam svom mužeku već malo dosadna, on kaže opušteno, kad bude bit će, al ne mogu ja tak, ja moram pratit  :) al to iščekivanje najgore...hoće bit neće bit...kolko dugo vi svi pokušavate? Očekujete prvu trudnoću, drugu, treću?

Mallla
    06. Kolovoz 2019. 17:44

justagirl2201

Mallla generacijo :) niste anti sex par nego se mi opustili zbog produzenog vikenda hehe…koliko dugo radite na bebi ak smijem pitat? Jesu uredni ciklusi? Ja samo koristim ove lh evo drugi mjesec…temp ne mjerim…

Imamo djevojčicu od 2,5god. E od kad sam nju rodila prvu godinu smo se pazili s rikvercom. E onda idućih pola godine izbjegavali plodne dane pa krenuli gađat i plodne daane. U sječnju je bila biokemijska.... Tako da aktivnog truda je 8mj. Ciklusi su relativno uredni, prosjek 32 dana s tim da ovulacija šeta. Eto koliko god uredna toliko sam i zbrkana, tko bi znao.

Martina, moje misli: idem kupit trakice..  Hmmm a šta će mi pa imat ćemo akciju svakako šta će mi sad trakice.... Uđem u Miler i idem prema trakicama i usput stanem kraj parfemskih sprejeva i lakova za nokte uzmem po jedan i odoh. Dakle nisam kupila 😂😂 Imam sad 5 potencijalnih dana, obzirom da moje O šetaju od 15 do 20dc....tako da još malo hopsanja i onda slijepo čekanje. 
    Lady i ja čekam poštara i zato odoljevam kupiti trakice u Milera, računam brzo će poštar. 

url=https://lilypie.com]

• justagirl2201
    06. Kolovoz 2019. 17:51

Bit će uskoro seka ili braco maloj djevojčici...vidjet ćeš...samo što nije :) a i svaka čast sto nisi trakice uzela!! Moja seka je jedan jedini mjesec kad nije pratila ovulaciju zatrudnila, a radili su godinu dana. Ima nešto i u tome...opustiš tijelo i um valjda..nisi opterećen...ne znam... u svakom slučaju želim ti veliki, debeli + !!! ;)

Mallla
    06. Kolovoz 2019. 17:58

Pa da imam i ja slično iskustvo, prvu T smo pokušavali 10mj aktivnog truda, da bi zatrudnila onda kad sam se okrenula poslu i kao reda radi popratila taj ciklus kad ono T. Ma ne sumnjam ja da će bit, spadam u klasu optimist. Tu i tamo me operu neke loše misli ali to brzo prođe. Zapravo sam tek sad 100% sigurna da je T baš ono što želim, do sad sam bila nekih 70% iako smo se trudili. Super mi je tu dijeliti misli i iskustva i imati iskrenu podršku, to su čari ovog iščekivanja.
    Uz to moja gin. Je na godišnjem do 20.8 i sad se mislim čekati je ili otići privatno... Mislim da ću čekati al evo uvik moj mozak turbo radi. 

url=https://lilypie.com]

06. Kolovoz 2019. 18:18

justagirl2201

Ovo mi je tak super, što se možemo međusobno jedna drugoj jadat, govorit sve simptome, rezultatiće itd. Mislim da sam svom mužeku već malo dosadna, on kaže opušteno, kad bude bit će, al ne mogu ja tak, ja moram pratit :) al to iščekivanje najgore…hoće bit neće bit…kolko dugo vi svi pokušavate? Očekujete prvu trudnoću, drugu, treću?

Ma zato smo tu 👍👍👍....mi pokusavamo 9 mj. Imamo jednu T izgubljenu u 23 TT..drugu u 7TT i  od tada nikako da se primi bebica...ali bit ce ne gubimo nadu...imam problema sa ciklusima...izdesavalo se svasta...dobivala M 3x u 30 dana. Pa je nije bili 62 dana i tak..svas nes..trenutno sam na Progesteronu od 16 do 15 dana ciklusa. Prvi put nam je pomoglo da zatrudnim..pa cemo vidit kako ce biti sada...

06. Kolovoz 2019. 18:19

Mallla

justagirl2201

Mallla generacijo :) niste anti sex par nego se mi opustili zbog produzenog vikenda hehe…koliko dugo radite na bebi ak smijem pitat? Jesu uredni ciklusi? Ja samo koristim ove lh evo drugi mjesec…temp ne mjerim…

Imamo djevojčicu od 2,5god. E od kad sam nju rodila prvu godinu smo se pazili s rikvercom. E onda idućih pola godine izbjegavali plodne dane pa krenuli gađat i plodne daane. U sječnju je bila biokemijska…. Tako da aktivnog truda je 8mj. Ciklusi su relativno uredni, prosjek 32 dana s tim da ovulacija šeta. Eto koliko god uredna toliko sam i zbrkana, tko bi znao.

Martina, moje misli: idem kupit trakice.. Hmmm a šta će mi pa imat ćemo akciju svakako šta će mi sad trakice…. Uđem u Miler i idem prema trakicama i usput stanem kraj parfemskih sprejeva i lakova za nokte uzmem po jedan i odoh. Dakle nisam kupila 😂😂 Imam sad 5 potencijalnih dana, obzirom da moje O šetaju od 15 do 20dc….tako da još malo hopsanja i onda slijepo čekanje.
    Lady i ja čekam poštara i zato odoljevam kupiti trakice u Milera, računam brzo će poštar.

Bahahah neka ih nisi ni kupila..sta ce ti sad...imate akcijanje uredno..nek bude malo zabavnije do iscekivanja 🤗😎😉

06. Kolovoz 2019. 18:22

V obrojavanje 2019
    Anastazija136 - 6.8.2019 - .. dana☆
    Tockicaa - 11.08.2019 - 4 dana☆
    Martina1982 - 12.8.2019 - 5 dana☆
    Lalla - 12.8.2019 - 5 dana☆
    Lady33 - 16.8.2019 - 9 dana ☆
    Zvjezdica37 - 17.8.2019 - 10 dana ☆
    Monalisa - 23.8.2019 - 17 dana☆
    Justagirl2201 - 23.8.2019 - 17 dana☆
    Malla - 24.8.2019 - 18 dana☆
    EmilijaJ - 27.8.2019. - 20 dana ☆
    Tera_ - 30.08.2019 - 24 dana ☆

• justagirl2201
    06. Kolovoz 2019. 18:47

Martina 1982 nemoj ni gubit nadu jer će se primiti bebica...mora :) kao sto si rekla, bile su dvije izgubljene T, to znači da možete, sad ćeš dovest cikluse u red i bit će dobro. Moja seka je izgubila bebu u 6.mj T...šok i nevjerica...imala je razne bakterije, policisticne jajnike i jos svasta nesto.ne zna se jos razlog tome..al evo nisu gubili nadu, sad je opet T i kaze doktorica da za sad sve ide prema dobrome..tako da uvijek samo pozitivno...čuda se događaju svaki dan i unatoč svim izazovima. Moja kolegica s posla zatrudnila u 45.oj...potrosila milijune na umjetne...odustali prije 5-6 godina i onda...spontano i neočekivano...malo čudo...zdrava curica...evo već 3 godine ima :)

• justagirl2201
    06. Kolovoz 2019. 18:49

Malla, pametan savjet bi bio da pričekaš svoju dr.s go al budući da smo mi zene tak nestrpljive i 100 na sat, ja bih otisla kod privatnika vjerovatno...to sama odluci...sto god odlucis je dobro! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.