Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vuky
    04. Kolovoz 2019. 11:09

Ivana hvala sto si nam javila, trebamo te dobre i pozitivne energije! Želim da ti na pregledu sve bude super i cijela trudnoća uredna ❤️

04. Kolovoz 2019. 11:11

vuky

je neka od vas cure pričala sa nekim o osjećajima vezano uz sve ovo oko nemogućnosti začeća? Je mislim da to užasno utječe na sve nas… ja nisam sa nikim pričala jer ne želim nikog opterećivati… ali onda Tak se rasplacem radi nekih bzvz sitnica…. ispasti ću luda skroz…

Ja pricam sa prijateljicom intenzivno. Ali strucnu pomoc nisam potrazila. Al desava mi se da da sam ok i onda bezveze iz nekog xy razloga se rasplacem. Mislim da treba o tom pricat jer je to veliki stres za zenu i ne treba emocije zadrzavati u sebi. Mozea nama ovdje pisati kako se osjecas. Mi te razumijemo i necemo misliti da si luda ❤❤❤🤗🤗🤗🤗

vuky
    04. Kolovoz 2019. 11:12

Martina1982

Mallla

Sad za sad uspjevam MM uloviti svako 2 dan za akciju. I kako ne znam kako dišu trakice i kada je O baš uživam u akciji.
    Jučer iako sam odlučila ne kupiti trakice ipak odem u Milera kad tamo mi mama i ne kupim, odem u jednu ljekarnu ona zatvorila u 12h. Nakon par sati odem u drugu kažu nemamo testove jer su skupi a u Milera su povoljniji. I kasnije odlučim ići u Milera al sam se zafržala na plaži dugo i ništa od kupnje… Dakle jučer je sve pokazalo NE kupuj.
    Navečer sam bila pod klimom i kasnije mjerim temp. A ona najednom 36.3 nakon što ke 3 dana bila 37.3. E dobro reko ok utvi u glavu da ti kroz ljeto temp nije znak ničega Ali ja od svog nauma u životu još odustala nisam 😊😊
    Uvijek zanimljivo samnom. Neznam kako će ovaj mj proći ali skoro svaki dan moram popiti normabel i brufen jer inače hodat ne mogu, ma ni ustat se ne mogu s te strane se nadam da neće loše utjecat na T ako do nje dođe.
    Kako ste vi i kako vaše dubioze?

E bome ti je stvarno dan bi za NE kupiti trakice…🤭🤭🤭🤭..ma klima utjecala na tem sto posto. Ja onda kad sam zaspala sa otvorenim prozoro ujutro tem 35.9. A osjetila sam da mi bilo hladno. Ja sam ti ne znajuci da sam trudna popila u jednom danu 4 ibruprofena jer me glava nije prestajala boljet. Rekla ginica nece to utjecati osim ako ga ne uzimas svakodnevno neko vrijeme a i da u ranoj trudnoci ne smeta toliko koliko bi u visim tjednima. Al i dalje se ne preporuca.

I ja mislim da u prva dva tjedna lijekovi imaju najmanji utjecaj, dok se ne ugnijezdi... tako nešto sam pročitala...
    Joj, ne znam za vas, ali ja sam postala totalno ukočena otkad na bebi radimo, nebi ovo, nebi ono... sve mislim da može štetiti i tako...  mislim da će me muž ostaviti ako tako nastavim 🤣🤣🤣 postati ću dosadna baba 🤣

04. Kolovoz 2019. 11:12

V obrojavanje 2019
    Anastazija136 - 6.8.2019 - 1 dan☆
    Tockicaa - 11.08.2019 - 6 dana☆
    Martina1982 - 12.8.2019 - 7 dana☆
    Lalla - 12.8.2019 - 7 dana☆
    Lady33 - 16.8.2019 - 11 dana ☆
    Zvjezdica37 - 17.8.2019 - 12 dana ☆
    Monalisa - 23.8.2019 - 19 dana☆
    Malla - 24.8.2019 - 20 dana☆
    EmilijaJ - 27.8.2019. - 22 dana ☆
    Tera_ - 30.08.2019 - 26 dana ☆

04. Kolovoz 2019. 11:16

http://i66.tinypic.com/24gls3d.jpg

Moj graf 😊

vuky
    04. Kolovoz 2019. 11:24

Svi oko mene imaju djecu, brat, bratići, sestrične, prijateljice ( osim par mladih sa kojima se onda vise i družim) i bude mi užasno dok pričaju o klincima ( a nekad mislim da 80% pričaju o njima) Suprug ima curicu iz prvog braka i predivna je i imam i sa njom super odnos... no nisam joj mama... i onda šetamo ulicom i male bebe često idu prema meni, evo jučer parkicem hodamo i curica prema meni za za nogu me i govori mama, i mene to presječe... cijeli dan budem onda tužna i mislim da ludim pomalo... a bude mi blesavo svima pričati koliko me tako svašta pogodi... jer će reci da sam stvarno prošla k vragu! A suprug kad vidi da sam nikakva, bude isto tužan i onda pokušavam pred njim to sve sto manje pokazivati... eto... malo sam se izjadala... izvinite na dugom postu ☺️

• tinchy-_-
    04. Kolovoz 2019. 11:40

Martina1982

tinchy-_-

I ja na g.o😉😉😉 imam još 12 dana do M..ovaj mj nisam uz pomoć trakica ali sam radila često na bebi..i sad mi ide neki mlijecno bijeli iscjedak..a ne znam zašto. Jer mislim da je ovulacija već prošla..ali pokriti ću ja i još par dana😂

Sta je sigurno je sigurno 🤣🤣🤣..i ja znam imat tak mlijecni..ali dok nema miris i dok nista ne svrbi ili pece u redu je 👍

Pokrila sam naravno..jajnici me rasturaju bit će da je tek sad ovulacija😊😊😊

tera_
    04. Kolovoz 2019. 12:29

Martina1982

http://i66.tinypic.com/24gls3d.jpg

Moj graf 😊

Po meni je 15dc bila O, pa sad nek si taj ff misli

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

tera_
    04. Kolovoz 2019. 12:35

vuky

Svi oko mene imaju djecu, brat, bratići, sestrične, prijateljice ( osim par mladih sa kojima se onda vise i družim) i bude mi užasno dok pričaju o klincima ( a nekad mislim da 80% pričaju o njima) Suprug ima curicu iz prvog braka i predivna je i imam i sa njom super odnos… no nisam joj mama… i onda šetamo ulicom i male bebe često idu prema meni, evo jučer parkicem hodamo i curica prema meni za za nogu me i govori mama, i mene to presječe… cijeli dan budem onda tužna i mislim da ludim pomalo… a bude mi blesavo svima pričati koliko me tako svašta pogodi… jer će reci da sam stvarno prošla k vragu! A suprug kad vidi da sam nikakva, bude isto tužan i onda pokušavam pred njim to sve sto manje pokazivati… eto… malo sam se izjadala… izvinite na dugom postu ☺️

KAD god ti je tesko slovodno se nama pojadaj, mi te razumjemo... ja sam isto takva bila i slozila sam sebi u glavi, bit ce jednog dana, a do tada zivi punim plucima :) stres je najgora stvar, kad sam primjetila da to vec vise nije zdravo za mene odustala sam od tog proucavanja, osluskivanja, pitanja zasto ja nemam itd...i osjecam se puno bolje :)

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

Mallla
    04. Kolovoz 2019. 13:50

Da Martina i meni se čini 15dc kao dan O. Al ko bi to više znao.
    Neka si se Vuky izjadala zato smo tu. Ja se tu vama istresem zato sam tu, kad me neka prija pita onda i njoj kažem sve.... To su moje emocije i želim ih podjeliti a tada se miče i taj tabu s poteškoća sa zatrudnjivanjem. Ni ne znaju koliko su sretne one koje odmah ostanu T. I još sjeti se da ja ovdje uvijek neke dubioze pucam oko trakica i testova i temperatura i sličnih gluposti pa sam i dalje tu i dalje me ne smatrate ludom. 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.