Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Kolovoz 2019. 12:07

Mallla

Martina mogu se pojavit simptomi trudnoće 😊 ti peičaj o M ja ću o T, 😘
    Vuky ma nek si lajava i trebaš bitj to je dobro za vlastiti mir. Ja često kažem nije da mogu pritisnit dugme i bit trudna 🙄
    Točkice vidim sad tu bijelu crtu i nikad to do sad nisam vidjela. Očito je neka greška.

Ma kod mene se ne mogu pojaviti 🤣🤣🤣🤣. Salim se...da malo mi cudno. Reko da nije mozda O ili sta vec. Nekak mi prerano...a opet kad skontam koliko su mi ciklusi zeznuti i nije neko cudo...🤣🤣🤣

06. Kolovoz 2019. 12:08

Mallla

Hahah eto godište smo… Pa taman sam se počela pitati što smo ja i moj muž anti sex par 🙄😂 malo šale za dobro jutro.
    Evo meni danad 14dc, nisam mjerila temp. Čini mi se poprilično nepouzdana u ovo vrijeme godine, pa čak i kad vaginalno mjerim… A i zaboravljam izmjerit šta je je.
    Odolila sam do sada ne kupiti trakice za ovaj ciklus i moram priznati da mi je akcijanje opuštenije bez znanja kad je pik, a s druge strane me pojede ne znanje kad je O i kad će očekivani dan M koji je kod mene u poslijednje vrijeme 13 dana nakon O. Nije isključeno da ću do Millera prošetati 😂

E nemrem vjerovat da jos nisi kupila trakice 🤭🤭🤭🤭...dobra si 👏👍

06. Kolovoz 2019. 12:10

Anastazija136

Ja se još nisam usudila napraviti test 😔 pricakati cu joj dan dva ako ne dobijem iako imam neki osjećaj cudan u trbuhu, nije baš klasično pred menstruaciju al slično..jel to može biti kakav znak trudnoće? Sad se već hvatam za slamku 🙁

Moze biti da. Dosta zena ima simptome identicne ako ne i jace od M i bile trudne i bilo sve ok. Ako kasni uradi test pa ces vidit. Ishod ne mozes promijeniti. Ja drzim 🤞🤞🤞🤞 da je razlog tome ➕😘

06. Kolovoz 2019. 12:14

Lady33

Meni temperatura danas 36.8
    A 20 dc.
    Pa vidjet cemo dodusw nisam mjerila u krevetu nego sad hahah

E ovo je dobra tempica za ovaj dio ciklusa 👍 ako i dalje bude takva ili visa to bi bio super znak za ➕🤞

06. Kolovoz 2019. 12:15

V obrojavanje 2019
    Anastazija136 - 6.8.2019 - .. dana☆
    Tockicaa - 11.08.2019 - 4 dana☆
    Martina1982 - 12.8.2019 - 5 dana☆
    Lalla - 12.8.2019 - 5 dana☆
    Lady33 - 16.8.2019 - 9 dana ☆
    Zvjezdica37 - 17.8.2019 - 10 dana ☆
    Monalisa - 23.8.2019 - 17 dana☆
    Malla - 24.8.2019 - 18 dana☆
    EmilijaJ - 27.8.2019. - 20 dana ☆
    Tera_ - 30.08.2019 - 24 dana ☆

• Nadalica11
    06. Kolovoz 2019. 12:36

Lady33

Anastazija136

Ja se još nisam usudila napraviti test 😔 pricakati cu joj dan dva ako ne dobijem iako imam neki osjećaj cudan u trbuhu, nije baš klasično pred menstruaciju al slično..jel to može biti kakav znak trudnoće? Sad se već hvatam za slamku 🙁

Mene je u obje trudnoce bolilo kao ds cu dobiti a ustvari sam bila trudna i to je normalna pojava .je li ti kasni ?

Ajde ima nade onda za mene 😁 točno danas bi trebala dobiti al ovulacija mi je kasnila koji dan u odnosu od predviđenog pa cu pricekati još sutra da se ne bi onda grizla da sam prerano napravila

• Nadalica11
    06. Kolovoz 2019. 12:38

Martina1982

Anastazija136

Moze biti da. Dosta zena ima simptome identicne ako ne i jace od M i bile trudne i bilo sve ok. Ako kasni uradi test pa ces vidit. Ishod ne mozes promijeniti. Ja drzim 🤞🤞🤞🤞 da je razlog tome ➕😘

Baš ste me oraspoložile 🤗🤗 već sam bila otpisala trudnoću..daj Bože. Pričekati ću još do sutra pa što bude 

• Lady33
    06. Kolovoz 2019. 14:58

Martina1982

Lady33

A 20 dc.

E ovo je dobra tempica za ovaj dio ciklusa 👍 ako i dalje bude takva ili visa to bi bio super znak za ➕🤞

E bas si mi ulila nadu nesto nadam se da ce ostati takva  curke moje ionako me ubi ova opekotina od ulja idem svaki dan na previjanje ne smjem nista uzeti za bolove jer imam strah da nisam trudna

url=https://lilypie.com]

06. Kolovoz 2019. 16:19

Lady33

Martina1982

Lady33

A 20 dc.

E bas si mi ulila nadu nesto nadam se da ce ostati takva curke moje ionako me ubi ova opekotina od ulja idem svaki dan na previjanje ne smjem nista uzeti za bolove jer imam strah da nisam trudna

O joj misa mu i opekotini. Mozes jedino paracetamol ali ne znam koliko bi ti on pomogao....zelim ti da se brzo oporavis 😘

06. Kolovoz 2019. 16:20

Anastazija136

Martina1982

Anastazija136

Baš ste me oraspoložile 🤗🤗 već sam bila otpisala trudnoću..daj Bože. Pričekati ću još do sutra pa što bude

Pa najbolje ti je tako. Gle dok ne dode M sve je moguce tako da...😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.