Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vuky
    05. Kolovoz 2019. 19:07

Meni svi idu na živce, pa i muž... :/ svi ko, desiti će se... i ko da sam ja luda jer u O vozim 500km jer on Nije tu... nego trebam cekati da se desi... jer neće to kad ja hoću... pa sad vise fino ni neću... i biti ću madrkana baba😂😂🤣 bas su me izludili... ali očito se ja previše trudim oko svega....

05. Kolovoz 2019. 19:10

vuky

Meni svi idu na živce, pa i muž… :/ svi ko, desiti će se… i ko da sam ja luda jer u O vozim 500km jer on Nije tu… nego trebam cekati da se desi… jer neće to kad ja hoću… pa sad vise fino ni neću… i biti ću madrkana baba😂😂🤣 bas su me izludili… ali očito se ja previše trudim oko svega….

Ahahah dobra si...tvoj zivot..vasa stvar..pa taman da je 1000 km...vasa stvar...uf sta ne volim to tako kad rade drugi...ma...😡

vuky
    05. Kolovoz 2019. 19:17

Točkice možda je evaporacijska ili će poroziti, ja sam imala takve testove, ali nikad nije bilo takve linije... samo testna .... koliko ti je do stvari?

vuky
    05. Kolovoz 2019. 19:23

Martina1982

vuky

Meni svi idu na živce, pa i muž… :/ svi ko, desiti će se… i ko da sam ja luda jer u O vozim 500km jer on Nije tu… nego trebam cekati da se desi… jer neće to kad ja hoću… pa sad vise fino ni neću… i biti ću madrkana baba😂😂🤣 bas su me izludili… ali očito se ja previše trudim oko svega….

Ahahah dobra si…tvoj zivot..vasa stvar..pa taman da je 1000 km…vasa stvar…uf sta ne volim to tako kad rade drugi…ma…😡

I ovi koji su jednom - dva put se sexali i eto djeteta... allergicna....  ali onda stvarno i pomislim da sam luda :) pa jesi ti i budi sretan sto je tako... imali ste hebene sreće.... inače sam mirna i tiha poprilično, ali i zadnje vrijeme svašta kažem ljudima.... :/

• justagirl2201
    05. Kolovoz 2019. 22:48

Haaaj curke!! :) Nova sam tu, sad se registrirala. Radimo mm i ja na bebici. Kupila sam lh trakice. Danas mi 13 dc i rezultat danas oko 18h je bio sljedeći (saljem sliku). Zna li netko po iskustvu kad bi mogla bit ovulacija? Jesmo se zeznuli sto je jucer i danas bilo hopsanje? :)

• justagirl2201
    05. Kolovoz 2019. 22:49

justagirl2201

Haaaj curke!! :) Nova sam tu, sad se registrirala. Radimo mm i ja na bebici. Kupila sam lh trakice. Danas mi 13 dc i rezultat danas oko 18h je bio sljedeći (saljem sliku). Zna li netko po iskustvu kad bi mogla bit ovulacija? Jesmo se zeznuli sto je jucer i danas bilo hopsanje? :)

• justagirl2201
    05. Kolovoz 2019. 22:52

Uglavnom...ne vidim fotku koju sam vam poslala...ne znam vidite li vi? :)

• justagirl2201
    05. Kolovoz 2019. 23:00

Uglavnom test za O je pozitivan. Testna crtica je tamnija od kontrolne. Imam tupu bol u desnom jajniku i danas smo imali 2 puta odnose. Jucer isto 2 puta. Zanima jel moguce da je danas O ili bas mora biti u razdoblju od 28 do 48 sati nakon pozitivnog lh testa?

Mallla
    06. Kolovoz 2019. 00:43

Martina mogu se pojavit simptomi trudnoće 😊 ti peičaj o M ja ću o T, 😘
    Vuky ma nek si lajava i trebaš bitj to je dobro za vlastiti mir. Ja često kažem nije da mogu pritisnit dugme i bit trudna 🙄
    Točkice vidim sad tu bijelu crtu i nikad to do sad nisam vidjela. Očito je neka greška. 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    06. Kolovoz 2019. 00:46

Justagirl dobro došla i još brže otišla. Može O biti i na dan lh pika ali je najčešće 12 - 36h nakon pika. Imajte alciju i sutra i ptekosutra onda ste sve pokrili. I majke mi malo zavidim vama što se po 2 puta dnevno prašite 😊 koliko imate godina? 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.