Meni neda otvoriti sliku. Ja zaboravljam izmjeriti temp ujutro pa ovako izmjerim random kad s posla dođem. Trakica nemam i borim se da ne kupim dok ne dođe nova pošiljka onih s ebaya. Iako po ovoj random temp. O je bila…. Valjda.
Danas mi je bio zadnji radni dan prije G.O. Iako imam jop nešto posla za od doma radit to ću lad budem imala praznog hoda. Ugl. Veselim se odmaranju i nadam se NO STRES vremenu.
Mallla, i za tebe idu iste želje kao za Zvjezdicu ☺ Da max iskoristiš GO, odmoriš se, opustiš, uživaš i onda nas obraduješ plusićem 😘💗💗😘💗😘
Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
👩🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
10/2020 biohemijska
12/2020 dugo čekani drugi plus
V obrojavanje 2019
Anastazija136 - 6.8.2019 - 2 dana☆
Tockicaa - 11.08.2019 - 7 dana☆
Martina1982 - 12.8.2019 - 8 dana☆
Lalla - 12.8.2019 - 8 dana☆
Lady33 - 16.8.2019 - 12 dana ☆
Zvjezdica37 - 17.8.2019 - 13 dana ☆
Monalisa - 23.8.2019 - 20 dana☆
Malla - 24.8.2019 - 21 dana☆
EmilijaJ - 27.8.2019. - 23 dana ☆
Tera_ - 30.08.2019 - 27 dana ☆
Curke ja cu vas pratit ,zvanicno se pocinjem spremati za morei jedno 10tak dana cu biti off.
Puse svima i sto vise plusica ovaj mjesec da ugledamo🥰🤐🥰
Wuhuuuu dobro odmori...lijep provod..uzivajjjj ❤❤😘😘😘
Meni neda otvoriti sliku. Ja zaboravljam izmjeriti temp ujutro pa ovako izmjerim random kad s posla dođem. Trakica nemam i borim se da ne kupim dok ne dođe nova pošiljka onih s ebaya. Iako po ovoj random temp. O je bila…. Valjda.
Danas mi je bio zadnji radni dan prije G.O. Iako imam jop nešto posla za od doma radit to ću lad budem imala praznog hoda. Ugl. Veselim se odmaranju i nadam se NO STRES vremenu.
I ti se lijepo i dobro odmori....uzivaj...❤❤❤...ma meni ti je danas tem na 36.3 dosla i FF je odlucio da sam mu prekomplicirana i makanuo mi je navodnu O koja je bila po tempici...🤣🤣🤣🤣
Zenice vidim da nas je dosta na Godisnjem. Pa eto zelim vam svima da se dobro odmoriti. Da uzivate u slobodnim danima sa svojim obiteljima. Da vas vrijeme posluzi ako idete na more ili ste vec na moru. Te isto tako da se vratite i da nas obradujete svojim plusicima. I naravno puno akcije 🤭😉😎💗
Ma ja sam na G.O.AL ne mičem odavde 🤔 ovo je štivo za plažu, kavu i tako to.
Odoljevam ne kupiti trakice 😊
Martina tebe baš graf zeki, najbolje ne mjerit
url=https://lilypie.com]
I ja na g.o😉😉😉 imam još 12 dana do M..ovaj mj nisam uz pomoć trakica ali sam radila često na bebi..i sad mi ide neki mlijecno bijeli iscjedak..a ne znam zašto. Jer mislim da je ovulacija već prošla..ali pokriti ću ja i još par dana😂😂
Žene samo uživajte i odmarajte. No stres pa će biti ➕ sigurno! Evo ja iščekujem ne dolazak M 😂 nemam pojma više što osjećam a što ne..stalno "osluškujem" simptome al ne znam što bi rekla 🤷 iskreno ne primjećujem ništa osobito..mislim da će mi M ako dođe biti kasnije jer mi je i O bila kasnije od predviđenog..
Ja iden od utorka bas na more bez civilizacije do nedilje, odmorit mozak samo steta sto tada jos nece bit O..ali bit ce akcije sto je bitno..
Valjda ce prestat vjestica do tada jer jos nema naznake da je kraj a 5dc...sve mi se poremetilo.
Zaboravila sam i danas izmjerit temp jezi ga bas mi se ne da pratit nista
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Hej cure. Vidjela sam taj test na spermiće i pomislila Ma dajjj još jedna vadipara….al ako je točno pa ono zašto ne kao prvi korak, jer taj test ne može pokazati kap spermiogram koliko je morfološki defektnih spermija (ili tako nekako, neznam točan izraz).
Ova slika s trakicama je taman da se sve fino vidi 😂😂😂 al nije pik i tek bi trebao doći iako na puno pijenja vode ne znam koliko je pouzdano.
Vuky žao mi je za M, nadala sam se pozitivnom testu, treba nam malo pozitive ovdje.
Ja ovih dana imam pojačanu želju za akcijom ito baš izraženu, sama se sebi čudim ali koristim situaciju. Možda su se hormončići posložili 😂😂
Da eto ide novo odbrojavanje. Za sad je na svakom bio bar po jedan plus. E a kad smo vec kod trudnica….
NASE TRUDNICE AKO OVO VIDITE JAVITE NAM SE MALO❤
Nista onda se primite akcijanja i sretno 🤞
Hej veliki pozdrav svima 😍😍😍 koliko sam pohvatala poruke čini se da sam ja sa zadnjeg odbrojavanja imala jedina plus( ispravite me ako griješim) pa samo malo da se javim iako vas redovno čitam 😊. Trudnoća je potvrdena prije nekih 10ak dana a idući tj bi trebala po nalaz pape i rekla je doktorica da ćemo pogledati dali je sve ok, trebali bi tada čuti srce( nadam se da hoćemo i jedva čekam). Meni je ovo prva trudnoća pa nemam šta posebno reći jer mi je sve novo, od simptoma bolne grudi,ali baš bolne i skroz drugačije bole za razliku od PMS-a koji me svaki mjesec pošteno izmuči, sitna probadanja jajnika, malo više sam umorna nego inače i to je to. Jedino šta sam skužila u svemu ovome je da kad sam do sada čekala neke simptome i mislila to je to- e znači nije ni blizu 😂😂😂 Al ipak ovo je tek početak pa sam čas zabrinuta,čas sretna i tako u krug, očito nisam od onih koje su bezbrižne u trudnoći. Sad dosta o meni😆
Nadam se da ste sve dobro i da negdje guštate na moru...želim vam puno sreće s pikovima a nakon toga s plusićima na slijedećem odbrojavanju😘😘😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji