Pozdrav drage curke, oprostite što upadam ovako kao padobranac, htjela sam pitati ima li netko iskustva sa duphaston tabletama? Ovaj mjesec sam napokon uhvatila lh pik sa trakicama i ovulacija je bila 17. dc, zbog dvaju cista od prošlog mjeseca i kašnjenja menge, dobila sam duphaston i pila od 15.-25. dc dvije na dan i doktorica mi je rekla da će mi one regulirati ciklus opet na 28 dana, kako mi je i bilo prije, odnosno da ću mengu dobiti 3 dana nakon zadnje tablete. Eto danas već 5ti dan nakon zadnje tablete, a menge još nema, test radila danas negativan popodne bio, 30. dc mi je sad, pa da li je ikoja imala kakvo slično iskustvo, nakon koliko vam je došla menga poslije tableta. Još jednom sori što ovako upadam, svim trudilicama želim da što prije ugledaju svoj plusić 🙏🙏🤞🤞😘😘
Pozdrav drage curke, oprostite što upadam ovako kao padobranac, htjela sam pitati ima li netko iskustva sa duphaston tabletama? Ovaj mjesec sam napokon uhvatila lh pik sa trakicama i ovulacija je bila 17. dc, zbog dvaju cista od prošlog mjeseca i kašnjenja menge, dobila sam duphaston i pila od 15.-25. dc dvije na dan i doktorica mi je rekla da će mi one regulirati ciklus opet na 28 dana, kako mi je i bilo prije, odnosno da ću mengu dobiti 3 dana nakon zadnje tablete. Eto danas već 5ti dan nakon zadnje tablete, a menge još nema, test radila danas negativan popodne bio, 30. dc mi je sad, pa da li je ikoja imala kakvo slično iskustvo, nakon koliko vam je došla menga poslije tableta. Još jednom sori što ovako upadam, svim trudilicama želim da što prije ugledaju svoj plusić 🙏🙏🤞🤞😘😘
Ja pijem progesteron radi iste stvari. A mislim da je to isto. Ja sam u Njemackoj pa se moje zovu Femita. Pijem 10 dana u ciklusu. Od 16DC do 26DC. Meni je ginica rekla ako M ne dode 7 dana nakon popijene zadnje tablete a test je negativan da joj se javim.
Famenita 200mg
Joj hvala ti na brzom odgovoru, prošli mjesec sam prošla kroz pakao sa cistama i bolovima, ne bih htjela opet sve to, a trudnoća izgleda opet nije 😢 je li ti to prvi ciklus kako uzimaš?
Cure pet ja kao padobranac upadam. Čitam vas kako stignem, opet mini godišnji pao u igru pa nisam ni bila online. Na veliku žalost godišnji je prošao u apstinenciji zbog upale, tako da ovaj ciklus je pauza.
Zvjezdice držim fige, baš mi je drago da si dobro reagirala, nadam se da vam uskoro dolazi nagrada za svu tu borbu
Hvala Vam cure moje. Ma idemo u novi mjesec i kad tad ce doci to na svoje. Nesto se lijepo u bolje sprema za sve nas❤️
Tera nadam se da ce zaobici💪
Martina sretno mici😘
Hvala, doci ce nase vrijeme kad tad
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Ja pijem progesteron radi iste stvari. A mislim da je to isto. Ja sam u Njemackoj pa se moje zovu Femita. Pijem 10 dana u ciklusu. Od 16DC do 26DC. Meni je ginica rekla ako M ne dode 7 dana nakon popijene zadnje tablete a test je negativan da joj se javim.
Ja kad sam imala cistu pila sam duphaston 10dana i tek sam nakon 4dnaa otprilike dobila M koja je bila puna ugrusaka i obilna.Prije toga slican scenarij kao i ti-uh kad se sjetim ali evo -imas fore 7dana da dobijes od Duphastona otprilike
Zvjezdi kakva je situacija?
Na 10.dan ciklusa najveci folikul 15mm.Ostali su manji.Sutra ponovo folikulometrija.Pa cu vidjet dali cu dobit injekciju konacno...osim ako nije ćorak😂
Nadam se da ce nastavit rasti
Evo link za sliku mog grafa
http://i66.tinypic.com/2nbbtxh.jpg
Evo link za sliku mog grafa
http://i66.tinypic.com/2nbbtxh.jpg
Bas lijepo djeluje progesteron,ipak za tako kratkvrijeme se vidi pomak.Inace mu treba par mjeseci da poslozi stvari na svoje mjesto
Navijam da ti bude plus 🤞🤞🤞😘
Sortiraj odgovore
Najstariji