Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • EmilijaJ
    15. Srpanj 2019. 17:24

Martina1982

EmilijaJ

Evo j druga trakica danas😊🙏

Super. Probaj jos danas. Ak blijedi to je to. Ak bude isto tamna nije cudno jer zna biti 2 dana tamna. Glavno da pokrite ove dane pa sta bude. Zelim ➕ na kraju i drzim ➕❤🤗

Sad sam napravila kad sam dosla doma i bljeda je... Super jucer smi imali akciju, danas cemo i sutra za svaki slucaj pa sta bude😘hvala na pomoci

15. Srpanj 2019. 18:06

zvjezdica37

Malo nesto listam tako po guglu…
    Moram komentirati da prije pokaze pozitivan rezultat na clear blue ili onaj americki first response -nego na ovim kineskim osjetljivim…ali evo napominjem ja sam prije 7godina ulovila dobru crticu 4dana prije ocekivane M i to je bio u pitanju nekadasnji baby check za 12kn ili tako nesto.Znam da se ponavljam ali mislim da ima i osjetljivijih testova nego ovi kineski pa eto mozete i vi reci svoje misljenje o testovima…
    Padam u napast -vec!!!!🤪🤪🤭

Hhahaha...moze biti da ulovi blijedu crticu prije menge i do 4 dana. Sve zavisi kad je O bila. Mozda danas napravis i ne bude je a napravis sutra i bude je.....al nemoj jos....🤭🤭🤭

15. Srpanj 2019. 18:12

Mallla

Martina aaa možda M ni ne dođe pa ne bude potrebe za toplomjerom

Hhhhhh Kome meni? E bolje joj je da dode do subote sad 🤣🤣🤣🤣..Gle prije 10 dana sam radila betu kod ginice za svaki slucaj iako je test bio negativan par dana prije, ali da mi moze prepise Progesteron. To ti je bio 49DC. Naravno beta bila 0 sa jos jednom velikom 0 🤣🤣 Danas je 59DC i imam jos 3 dana progica za popit.Onda bi ju trebala dobiti za dan dva. Nakon 2 mjeseca. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️A prije toga imala u 30 dana 3 krvarenja. Pa onda nek mi vele budi normalna 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️. 🤣🤣🤣🤣 Kak? A da ne kazem kak me soraju ovi progici. Pucam sve u 16. Al dobro ajd proc ce i to. Eto sam se malo iskukala 🤷‍♀️😉😎

15. Srpanj 2019. 18:13

EmilijaJ

Martina1982

EmilijaJ

Evo j druga trakica danas😊🙏

Super. Probaj jos danas. Ak blijedi to je to. Ak bude isto tamna nije cudno jer zna biti 2 dana tamna. Glavno da pokrite ove dane pa sta bude. Zelim ➕ na kraju i drzim ➕❤🤗

Sad sam napravila kad sam dosla doma i bljeda je… Super jucer smi imali akciju, danas cemo i sutra za svaki slucaj pa sta bude😘hvala na pomoci

Superiska 💪💪👍👍👍😎😎

15. Srpanj 2019. 18:15

IV ODBROJAVANJE 
    Lady_E - …dana - 15.7.2019♡
    MIKICA13 - … dana -15.7.2019♡
    Crnerupe - 0 dan -16.7.2019♡
    Monalisa - 2 dana -18.7.2019.♡
    LALLA - 2 dana -18.7.2019♡
    IVANA1810 - 3 dana -19.7.2019♡➕
    ZVJEZDICA37- 4 dana-20.07.2019♡
    Martina1982- 4 dana-20.07.2019♡
    Malla - 11 dana - 27.7.2019♡
    Tera_ - 12 dana - 28.7.2019♡
    EmilijaJ - 14 dana - 30.7.2019♡
    V obrojavanje 2019
    Vuky - 3.8.2019 - 18 dana ♡

15. Srpanj 2019. 18:21

coco

zvjezdica37

Malo nesto listam tako po guglu…
    Moram komentirati da prije pokaze pozitivan rezultat na clear blue ili onaj americki first response -nego na ovim kineskim osjetljivim…ali evo napominjem ja sam prije 7godina ulovila dobru crticu 4dana prije ocekivane M i to je bio u pitanju nekadasnji baby check za 12kn ili tako nesto.Znam da se ponavljam ali mislim da ima i osjetljivijih testova nego ovi kineski pa eto mozete i vi reci svoje misljenje o testovima…
    Padam u napast -vec!!!!🤪🤪🤭

Ja sam kupila prije nekih 9 mjeseci taj clearblue 4 dana prije šta možeš radit i još ga nisam iskoristila, stvarno imam previše strpljenjaima li to neki rok trajanja, izgleda mi kao da će propast
    Meni je danas 9 dc, mislite li da bi sutra mogla vidjeti kada ce biti ovulacija po ultrazvuku? čini mi se malo prerano, ali nisam uspjela dobiti drugi termin.. imam i lh, ali imam osjećaj kao da se time još više opterećujem..

Hm mislim da imaju rok trajanja. Daj si pogledaj na kutiji. Mora stajat datum. Pa ne znam dal bi uspjela vidit. Mozda ak su ti ciklusi kraci. A mozda i moze. Aj bas me zanima. Javi nam sta kaze. Pa onak malo i je al dobro prode nakon sto se ulovi pik. Jer kontam da ih moram kuptiti. Pa ak nekamo idem, kak cu ju baciti negdje. Npr. odemo svekrvi i ja si ju spiskim i bacim u kanticu a zaboravim zamotat u wc papit i onda ona vidi u kantici trakicu LH. Pa si pomisli da joj nije mozda test od kcerke. ( jer sumnjam da zna za trakice LH) 🤭🤭🤭Jos bu ju jadnu strefilo. 

mikica13
    15. Srpanj 2019. 21:11

Prijavljujem dolazak vjestice. Toliko sam lose da sam kupila 3 kutije sladoleda, neskvik preljev i 2 slaga na spricanje, takodjer nemam snage ni ici na posao pa cu 3 dana odmarat... nakon toga opet u nove pobjede. Baby cestitam od srca 😊

15. Srpanj 2019. 21:35

mikica13

Prijavljujem dolazak vjestice. Toliko sam lose da sam kupila 3 kutije sladoleda, neskvik preljev i 2 slaga na spricanje, takodjer nemam snage ni ici na posao pa cu 3 dana odmarat… nakon toga opet u nove pobjede. Baby cestitam od srca 😊

Ooo bas steta 🤨. Al kao sto si rekla sad malo odmora pa u nove pobjede. Hhhhh dobra si sa sladoledom i slagom i preljevo.....sve po mom cefu 🤤🤤🤤🤤

15. Srpanj 2019. 22:16

mikica13

Prijavljujem dolazak vjestice. Toliko sam lose da sam kupila 3 kutije sladoleda, neskvik preljev i 2 slaga na spricanje, takodjer nemam snage ni ici na posao pa cu 3 dana odmarat… nakon toga opet u nove pobjede. Baby cestitam od srca 😊

A misa mu ☹️ Ja taman pomislila da ce se klub friskih trudnica popuniti 😁 ja sutra trebam (NE)dobiti i sve je upucivalo na dobro dok jucer i danas nisam vidala po mozda ukupno dvije kapi krvi u cijelom danu,leda mi se hoce razdvojit,vrat me poceo boliti,nemam grceve ko inace kad trebam dobiti ali bojim se da ce se ponoviti scenarij biokemijske otprije 2 mjeseca...cekam da vidim 🥺

Mallla
    15. Srpanj 2019. 22:56

A Martina možda kod tebe O bude 69dc 😂😂 malo se zafrkavam.... Doc ce M, mora a vise nek prestane zafrkavat.
    Ja mislim da sam T dok se ne dokaže drugačije.... Idem probat ovim stavom 😊

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.