zvjezdica37,nisam nijedan test ponijela sa sobom na go,a kako nam je jucer auto putem krepao,sad nemogu ni do najblize ljekarne koja je udaljena min 15km 🤦♀️😞
Beta 810 😀
Ajme super vidiš da se dupla.zbilja je rana trudnoća izgleda🤞😉
Martina, ah danas sam se te narucila al mi stvarno dala brzo termin .
Vec ovaj cetvrtak ujutro... sva sam uzbudena i jedva cekam 😁
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
zvjezdica37,nisam nijedan test ponijela sa sobom na go,a kako nam je jucer auto putem krepao,sad nemogu ni do najblize ljekarne koja je udaljena min 15km 🤦♀️😞
Pa zar se tako sve poslagalo-ajme....onda napravi test cim budes mogla pa nam javi!
Cure koje ste dobile ,zelim da vam sto prije prodje M i stignu oni slatki plodni dani,pa u nove pobjede,drago mi je da smo sad vec i nekoliko cura docekali i ispratili u trudnočice,i da cemo tako i nastaviti-sto se tice mene ja isto ocekujem M u subotu,jako sam prehladjena i zaista mi je tesko pratiti simptome,nista ne pijem dodatno za pms,malo me grudi bole i ponekad se najezim,grlo me otkida i kasalj,nadam se da ce krenuti na bolje.Temp.nekako uspjevam mjeriti.
Za sada nema najave vjestice jer me ne boli trbuh kao inace.No kao sto vec znamo -u sat vrwmena se simptomi promjene.Evo za sada toliko od mene.
Martina kako je na dufiću
Beta 810 😀
Eto vidis. Wuhuuuuuuu...☺️☺️🤗🤗🤗❤❤❤😘😘🙏🙏🙏...neka bude skolska 👌
Martina, ah danas sam se te narucila al mi stvarno dala brzo termin .
Vec ovaj cetvrtak ujutro… sva sam uzbudena i jedva cekam 😁
Hhhhh no dobro to je samo par dana. Izdrzivo 🤣🤭❤😉😘
Cure koje ste dobile ,zelim da vam sto prije prodje M i stignu oni slatki plodni dani,pa u nove pobjede,drago mi je da smo sad vec i nekoliko cura docekali i ispratili u trudnočice,i da cemo tako i nastaviti-sto se tice mene ja isto ocekujem M u subotu,jako sam prehladjena i zaista mi je tesko pratiti simptome,nista ne pijem dodatno za pms,malo me grudi bole i ponekad se najezim,grlo me otkida i kasalj,nadam se da ce krenuti na bolje.Temp.nekako uspjevam mjeriti.
Za sada nema najave vjestice jer me ne boli trbuh kao inace.No kao sto vec znamo -u sat vrwmena se simptomi promjene.Evo za sada toliko od mene.
Martina kako je na dufiću
Misa mu...a da to nije neka T u pitanju? ☺️...aj vidit cemo do subote...drzim duplo 🤞🤞😘😘....e ma vrtovito...stavit cu graf da vidite sta je sa tem...ali ne mjerim u isto vrijeme...jezi ga...bilo je fino u porastu i onda danas pad....mislim da bi moglo imat veze s vremenom..jer nekad mi bude vruce kad se probudim a nekad zima....ugl. popim ga bas prije nego legnem u krevet tako da zaspim ubrzo....😎
Sortiraj odgovore
Najstariji