Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Srpanj 2019. 14:28

baby

Nemojte odustati, dok god m ne dođe ima nade..ja ovaj ciklus kad sam zatrudnjela nisam imala bas nikakve simptome trudnoce, samo pms i to isto ko svaki mjesec, cak sam imala i fazu ciscenja koju imam u pmsu.

Slazem se definitivno. Pogotovo jer su simptomi tako "dvolicni" da mogu znaciti jedno i drugo.

15. Srpanj 2019. 14:29

zvjezdica37

Malo nesto listam tako po guglu…
    Moram komentirati da prije pokaze pozitivan rezultat na clear blue ili onaj americki first response -nego na ovim kineskim osjetljivim…ali evo napominjem ja sam prije 7godina ulovila dobru crticu 4dana prije ocekivane M i to je bio u pitanju nekadasnji baby check za 12kn ili tako nesto.Znam da se ponavljam ali mislim da ima i osjetljivijih testova nego ovi kineski pa eto mozete i vi reci svoje misljenje o testovima…
    Padam u napast -vec!!!!🤪🤪🤭

Hahahha neeeeee....cekaj do suboteeeee....🤭🤭🤭..iako i ja sam pomalo znatizeljna ☺️...al pricekaj...ipak...ha? Ili? 🤣🤣🤣

15. Srpanj 2019. 14:30

zvjezdica37

Martina kod tebe brda i doline…najbolje krenuti od novog ciklusa,sa mjerenjem a vjerovatno njemu treba i vremena da pocne djelovat na hormone.

Ma da...ovo ovak bzvz mjerim. Iz znatizelje. Vidiz cu kad dode M pa od onda sve ispocetka. Sad kad sam na progicu bar znam cca.kad bi trebala stici. Sto mi je super..ma bit ce to sve dobro 😎🤣💪

15. Srpanj 2019. 14:32

crnerupe

zvjezdica37

crnerupe

zvjezdica37,nisam nijedan test ponijela sa sobom na go,a kako nam je jucer auto putem krepao,sad nemogu ni do najblize ljekarne koja je udaljena min 15km 🤦‍♀️😞

Pa zar se tako sve poslagalo-ajme….onda napravi test cim budes mogla pa nam javi!

Kod mene ide tako,ili sve po loju ili sve nizbrdo,ali vjerujem da se to sve dogodi s razlogom i da je moglo biti gore da nije tako zavrsilo,ali docepala sam se mora,opustit cu se maksimalno koliko mogu dok dobijem vijesti o autu i nadati se da je sve ok samnom. Nakon onoga jucer vise ni kapi krvi. Imam iscjedak neki i kao blage grceve u donjem dijelu trbuha,ali vidjet cemo kroz par dana sto se dogada 😁 sada ni ne znam kada najranije mogu napraviti test jer ne znam kako cemo,a ni kada kuci gdje su testovi,i to 15 komada a da sam zaboravila makar jednog ponijeti 🤦‍♀️😆

Pa gle teoretski imas testove i do 4 dana prije M. Vec oko 10 DPO bi se mogla dobiti sjena sjenina.  Al to je za one kojima je O stvarno tocna i ciklusi kao svicarski sat. Da pricekas dok ne dode?

15. Srpanj 2019. 14:34

Mallla

Baby čestitam. Neka bude sve u najboljem redu.
    Martina tvoj graf je čudo, ni on sam sebe ne zna očitati.
    Ja se veselim što sam vam se opušteno vratila 😀

Hahhaha jesi vidla? Uzas uzasa. 🤣🤣🤣🤣...bumo vidli kak ce biti kad M dode i ode. E bas mi je drago da si nam se vratila. 😘😘🤗🤗

Mallla
    15. Srpanj 2019. 14:55

Martina aaa možda M ni ne dođe pa ne bude potrebe za toplomjerom

url=https://lilypie.com]

15. Srpanj 2019. 15:05

Ma mogu jedino cekati kad sutra treba doci,najbliza ljekarna je udaljena 15km,nemam auto jer je u kvaru,a nemam ni busa do tamo tako da...vidjet cemo.Maloprije sam isla na wc i bilo je sasvim malo krvi,ali nemam ni grceva ni nicega ko inace kada trebam dobiti,pa ne znam vise sto da mislim..
    baby,kako to mislis fazu ciscenja?

Mallla
    15. Srpanj 2019. 15:10

Zvjezdice, poučena iskustvom s testovima mislim da su clear blue, first sign i slični ipak pouzdaniji od kineza. Iako u prvoj T debelih 5 dana prije M je kinez pokazao plus. Ipak znao je pokazati i kada nije bio plus, znao je dati čudne sjene i slično. Pokušat ću izbjegavati ranije testiranje i kupovanje mora kineza

url=https://lilypie.com]

• EmilijaJ
    15. Srpanj 2019. 16:35

Martina1982

EmilijaJ

Martina1982

IV ODBROJAVANJE
    Lady_E - …dana - 15.7.2019♡
    MIKICA13 - … dana -15.7.2019♡
    Crnerupe - 0 dan -16.7.2019♡
    Monalisa - 2 dana -18.7.2019.♡
    LALLA - 2 dana -18.7.2019♡
    IVANA1810 - 3 dana -19.7.2019♡➕
    ZVJEZDICA37- 4 dana-20.07.2019♡
    Martina1982- 4 dana-20.07.2019♡
    Malla - 11 dana - 27.7.2019♡
    Tera_ - 12 dana - 28.7.2019♡
    V obrojavanje 2019
    Vuky - 3.8.2019 - 18 dana ♡

Mozesvi mene ubacit😂😘

Moze 😎…kad ne treba doci?

Hahahah 30.7. i nece doc😎😂

coco
    15. Srpanj 2019. 17:14

zvjezdica37

Malo nesto listam tako po guglu…
    Moram komentirati da prije pokaze pozitivan rezultat na clear blue ili onaj americki first response -nego na ovim kineskim osjetljivim…ali evo napominjem ja sam prije 7godina ulovila dobru crticu 4dana prije ocekivane M i to je bio u pitanju nekadasnji baby check za 12kn ili tako nesto.Znam da se ponavljam ali mislim da ima i osjetljivijih testova nego ovi kineski pa eto mozete i vi reci svoje misljenje o testovima…
    Padam u napast -vec!!!!🤪🤪🤭

Ja sam kupila prije nekih 9 mjeseci taj clearblue 4 dana prije šta možeš radit i još ga nisam iskoristila, stvarno imam previše strpljenja  ima li to neki rok trajanja, izgleda mi kao da će propast 
    Meni je danas 9 dc, mislite li da bi sutra mogla vidjeti kada ce biti ovulacija po ultrazvuku? čini mi se malo prerano, ali nisam uspjela dobiti drugi termin.. imam i lh, ali imam osjećaj kao da se time još više opterećujem..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.