Jel me netko trazio???🙋♀️
Ja takodjer imam jos ovaj i sljedeci tjedan pa odoh na godisnji!
Nazalost meni se zavukla neka bakteriještina u nos i grlo-sad vec stvarno gubim zivce jer sam jako umorna od temperatura ovih dana i bolova.Danas sluzbeno trosim i Klavocin jer mi nalazi vrište od upale😣
I naravno stigli su i podmukli bolovi mucnina i moj dobri stari pms...na poslu mi se tlak digao na 200 kakvi su odnosi i takoo...kad mislis da nece gore biti-ono te pljusne...Cure i ja cu vam se uskoro prikljuciti za odbrojavanje.
Ima jedna pozitivna stvar a to je da od iduceg tjedna krecem na folikulometriju i stimuliranu O🤗
Ova beba me bas zeza,lovimo se sad vec dugo hehe
E bas mi drago da ste mi tu na broju pa da imam kuda svratiti tako kad mislim da nisam svoja i kad mi treba PREDAH-ljubim vas sve-puca me pms😂😂🥰🥰🥰
Jel me netko trazio???🙋♀️
Ja takodjer imam jos ovaj i sljedeci tjedan pa odoh na godisnji!
Nazalost meni se zavukla neka bakteriještina u nos i grlo-sad vec stvarno gubim zivce jer sam jako umorna od temperatura ovih dana i bolova.Danas sluzbeno trosim i Klavocin jer mi nalazi vrište od upale😣
I naravno stigli su i podmukli bolovi mucnina i moj dobri stari pms…na poslu mi se tlak digao na 200 kakvi su odnosi i takoo…kad mislis da nece gore biti-ono te pljusne…Cure i ja cu vam se uskoro prikljuciti za odbrojavanje.
Ima jedna pozitivna stvar a to je da od iduceg tjedna krecem na folikulometriju i stimuliranu O🤗
Ova beba me bas zeza,lovimo se sad vec dugo hehe
E bas mi drago da ste mi tu na broju pa da imam kuda svratiti tako kad mislim da nisam svoja i kad mi treba PREDAH-ljubim vas sve-puca me pms😂😂🥰🥰🥰
E poslalo mi 2 puta 🤣. O misa mu bas ste slozilo. Aj jos malo pa onda odmor i malo opustanja. Ej super da kreces...mislim bilo bi super da se ovako beba ulovila al jezi ga sad....budes onda ispricala sta i kako jer i mene to ceka ak nebude nis u sljedeca tri mjeseca. Nis se ti ne sekiraj..sve bu to dobro. ❤❤🥰🥰🥰🤗🤗🤗🤗
Ja sam danas dobila terapiju za upalu tako da se svi planovi prebacuju tek za iduci mjesec, nakon lijecenja i pape 😢
Iako mi nije jasno, meni je dala za bakteriju, a za partnera canesten, odnosno za gljivice. Nije mi bas jasno, ali eto.
Zvjezdice javljaj nam se kako sve ide, zelim ti svu srecu! Taman godisnji za napunit baterije prije svega
Ooo super svima uskoro godišnji. Ja ću ispucati sve sad kroz ljeto jer zimi ne mogu, takav mi posao. Bit će vremena za tipkanja.
Zvjezdice super da krećeš, ta me tema jako zanima i vjerujem da će uspješno završiti. Muslim da je to nešto što bih prihvatila čim se ponudi. Ovako se nekada osjećam kao da apsolutno ništa nema smisla, al dobro ta misao dođe i prođe.
Martina meni je isto FF za 2 dana gotov i nešto se mislim, bi ne bi.
Inače temp sam mjerila onako iz ludila u sred dana, pa pod pazuh 37.1, vafinalno 37. 3 i rektalno 37.6. A što reći ljeto je i jednostavno mi temp govori da ne mirim do zime jer očito nema smisla.
Imam napadanje gladi, cili dan gledam šta jest... Katastrofa. Ima. 80kg što je 🙄 al dobro, umisto da smanjim jest ja povećavam.
Cili dan imam čudna zbivanja po tijelu, grudi su veće i žicaju povremeno. Jajnici bockaju povremeno. Očito mi ovaj mj prigesteron dobro radi. Inače ovaj ciklus sam popila zadnju macu, a prošli vrkutu.
url=https://lilypie.com]
Drage moje, pridružujem vam se i ja
Evo radimo na bebi otprilike 5mj i još nista 😔
Uzela sam si lh trakice za ovulaciju, ovaj ciklus počinjem i nadam se da će uspjeti ☺️
Sutra je zadnji dan menge, pa krećem polako da pratim ovulaciju.
I da počela sam piti macu od prošlog ciklusa
Sretnoo💪
Pozdrav, iako sam nova, pratim vaše komentare već par tjedana pa sam i sama uzela lh trakice. Već dva mjeseca radimo na bebi ali iskreno ne kužim ja baš te simptome ovulacije tako da smo je očigledno promašili, nadam se da će trakice pomoći u tome. Iako dok čitam komentare shvaćam da nemaaam pojma o ničem i da nije ni jednostavno zatrudnjeti kao što sam ja to mislila..već sam na jednoj temi pitala - uglavnom ja muku mučim sa ležanjem nakon odnosa. Zanima me da li je potrebno ostati ležati nakon odnosa jer ja bi se dosad momentalno digla i veeeelik dio sperme bi iscurio van pa smatram da bi i to mogao biti uzrok zašto nisam zatrudnjela jer koliko sam guglala vidim da i doktori savjetuju da žena ostane ležati 20ak minuta nakon odnosa?
Eee ako ima još tko iskustva sa folnom kiselinom? Vidim da svi spominju često tu folnu kao da je piju i par mjeseci prije nego planiraju trudnoću..jel kasno da je počnem sad piti ukoliko (daj Bože) ovaj ciklus ostanem trudna, inače mi je 9. dan ciklusa.
Nadam se da vam moja pitanja neće zvučati glupo jer vidim da neke cure imaju grafove, mjere temperaturu i slično..ja sam teška početnica tako da nemojte zamjeriti možda banalnim pitanjima. 😅😁
Anastazija136 Hej! ☺️😁
Prvo-Dobrodosla i sretno u potrazi za plusicem za koji se nadamo svi ovdje da ce sto prije doci!😃
Drugo-preporucuje se ostati lezati minimalno 20min jer su puno vece sanse za oplodnju jajne stanice kada si u horizontali jer spermici puno lakse plivaju ravno nego uzbrdo kao sto je i svima lakse trcati na ravnom nego po uzbrdici (najlakse mi je tako stavit metaforu da se bolje razumije)😂
Trece-folnu je preporucljivo piti i mimo pokusaja trudnoce,ali najbolje je da se posavjetujes sa ginekologom svojim i otvoreno kazes da radite vec par mjeseci na bebi i da ti prepise folnu kiselinu da ne placas jer ti onda prepise ja mislim od 5mg i svaki dan po jednu pijes i furas..Ja sam na folnoj vec 2 godine,ali samo zato jer imam drugu bolest pa da se nadoknadi taj gubitak ako ostanem trudna da ne bude nekih malformacija i ostecenja neuralne cijevi..
Cetvrto-sto se simptoma O tice,kod svake je razlicito,ali se najvise primjeti po tome sto ti se iz tijela luci sluz ili iscjedak neki i to traje par dana dok si u plodnim danima pa nastupi O nakon toga i onda slijedi kod nekih suho razdoblje,kod nekih i dalje bude iscjedak al dosta oskudniji i drugacije boje i sastava pa to su neke na oko vidljive stvari,ja recimo O osjetim jer me zaboli jajnik i tocno znam kada je ovulacija samo sam s trakicama koje sam radila i potvrdila da poznajem te neke znakove. U biti prati promjene na sebi i u tijelu pa ces primijetiti jer ti tijelo salje signale i za O isto kao i za M samo kod svake zene budu drugaciji znakovi. I da,najbolje je prakticirati odnos svaka dva dana,pogotovo kada ulazis u plodne dane jer muskarcu treba 24-48h da se ponovno vrati pocetni broj spermija pa da dode lakse do oplodnje i zaceca..Ako sam nesto preskocila pitaj,a i cure ce dodati ako sam sto izostavila. Sretno u ganjanju plusa i da bude sto prije 🤞🏻🤞🏻🤞🏻😃
IV ODBROJAVANJE
Crnerupe - … dana -16.7.2019♡
Monalisa - 0 dana -18.7.2019.♡
LALLA - 0 dana -18.7.2019♡
IVANA1810 - 19.7.2019♡➕
ZVJEZDICA37- 2 dana-20.07.2019♡
Martina1982- 2 dana-20.07.2019♡
Malla - 9 dana - 27.7.2019♡
Tera_ - 10 dana - 28.7.2019♡
EmilijaJ - 12 dana - 30.7.2019♡
V obrojavanje 2019
Vuky - 3.8.2019 - 16 dana ♡