Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    coco
    15. Srpanj 2019. 23:01

mikica13

Prijavljujem dolazak vjestice. Toliko sam lose da sam kupila 3 kutije sladoleda, neskvik preljev i 2 slaga na spricanje, takodjer nemam snage ni ici na posao pa cu 3 dana odmarat… nakon toga opet u nove pobjede. Baby cestitam od srca 😊

Ovo zvuci kao dobar nacin nosenja s time, javi kako je pomoglo 😉
    Napuni baterije i onda glavu gore, novi ciklus nova prilika, ubrzo +

coco
    15. Srpanj 2019. 23:14

Martina1982

coco

zvjezdica37

Malo nesto listam tako po guglu…
    Moram komentirati da prije pokaze pozitivan rezultat na clear blue ili onaj americki first response -nego na ovim kineskim osjetljivim…ali evo napominjem ja sam prije 7godina ulovila dobru crticu 4dana prije ocekivane M i to je bio u pitanju nekadasnji baby check za 12kn ili tako nesto.Znam da se ponavljam ali mislim da ima i osjetljivijih testova nego ovi kineski pa eto mozete i vi reci svoje misljenje o testovima…
    Padam u napast -vec!!!!🤪🤪🤭

Ja sam kupila prije nekih 9 mjeseci taj clearblue 4 dana prije šta možeš radit i još ga nisam iskoristila, stvarno imam previše strpljenjaima li to neki rok trajanja, izgleda mi kao da će propast
    Meni je danas 9 dc, mislite li da bi sutra mogla vidjeti kada ce biti ovulacija po ultrazvuku? čini mi se malo prerano, ali nisam uspjela dobiti drugi termin.. imam i lh, ali imam osjećaj kao da se time još više opterećujem..

Hm mislim da imaju rok trajanja. Daj si pogledaj na kutiji. Mora stajat datum. Pa ne znam dal bi uspjela vidit. Mozda ak su ti ciklusi kraci. A mozda i moze. Aj bas me zanima. Javi nam sta kaze. Pa onak malo i je al dobro prode nakon sto se ulovi pik. Jer kontam da ih moram kuptiti. Pa ak nekamo idem, kak cu ju baciti negdje. Npr. odemo svekrvi i ja si ju spiskim i bacim u kanticu a zaboravim zamotat u wc papit i onda ona vidi u kantici trakicu LH. Pa si pomisli da joj nije mozda test od kcerke. ( jer sumnjam da zna za trakice LH) 🤭🤭🤭Jos bu ju jadnu strefilo.

Naravno da sam kutiju bacila, pustila samo test u omotu. Da, ja sam trakice u tako nekim situacijama i u kaminu znala spaliti 😂 tako da je definitivno malo opterećenje. Nestrpljivo čekam sutrašnji pregled, ne znam čemu se nadati, s obzirom da pokušavamo godinu dana, hoće li predložiti nešto ili reći da dalje pokušavamo

16. Srpanj 2019. 05:54

IV ODBROJAVANJE 
    Lady_E - …dana - 15.7.2019♡
    Crnerupe - ... dana -16.7.2019♡
    Monalisa - 1 dan -18.7.2019.♡
    LALLA - 1 dan -18.7.2019♡
    IVANA1810 - 19.7.2019♡➕
    ZVJEZDICA37- 3 dana-20.07.2019♡
    Martina1982- 3 dana-20.07.2019♡
    Malla - 10 dana - 27.7.2019♡
    Tera_ - 11 dana - 28.7.2019♡
    EmilijaJ - 13 dana - 30.7.2019♡
    V obrojavanje 2019
    Vuky - 3.8.2019 - 17 dana ♡

16. Srpanj 2019. 05:55

coco

Martina1982

coco

zvjezdica37

Malo nesto listam tako po guglu…
    Moram komentirati da prije pokaze pozitivan rezultat na clear blue ili onaj americki first response -nego na ovim kineskim osjetljivim…ali evo napominjem ja sam prije 7godina ulovila dobru crticu 4dana prije ocekivane M i to je bio u pitanju nekadasnji baby check za 12kn ili tako nesto.Znam da se ponavljam ali mislim da ima i osjetljivijih testova nego ovi kineski pa eto mozete i vi reci svoje misljenje o testovima…
    Padam u napast -vec!!!!🤪🤪🤭

Ja sam kupila prije nekih 9 mjeseci taj clearblue 4 dana prije šta možeš radit i još ga nisam iskoristila, stvarno imam previše strpljenjaima li to neki rok trajanja, izgleda mi kao da će propast
    Meni je danas 9 dc, mislite li da bi sutra mogla vidjeti kada ce biti ovulacija po ultrazvuku? čini mi se malo prerano, ali nisam uspjela dobiti drugi termin.. imam i lh, ali imam osjećaj kao da se time još više opterećujem..

Hm mislim da imaju rok trajanja. Daj si pogledaj na kutiji. Mora stajat datum. Pa ne znam dal bi uspjela vidit. Mozda ak su ti ciklusi kraci. A mozda i moze. Aj bas me zanima. Javi nam sta kaze. Pa onak malo i je al dobro prode nakon sto se ulovi pik. Jer kontam da ih moram kuptiti. Pa ak nekamo idem, kak cu ju baciti negdje. Npr. odemo svekrvi i ja si ju spiskim i bacim u kanticu a zaboravim zamotat u wc papit i onda ona vidi u kantici trakicu LH. Pa si pomisli da joj nije mozda test od kcerke. ( jer sumnjam da zna za trakice LH) 🤭🤭🤭Jos bu ju jadnu strefilo.

Naravno da sam kutiju bacila, pustila samo test u omotu. Da, ja sam trakice u tako nekim situacijama i u kaminu znala spaliti 😂 tako da je definitivno malo opterećenje. Nestrpljivo čekam sutrašnji pregled, ne znam čemu se nadati, s obzirom da pokušavamo godinu dana, hoće li predložiti nešto ili reći da dalje pokušavamo

S misa mu.....pa sad ne znam jel 9 mj predugo. Trebalo bi vidit na nekom drugom kak se krecu datumi. E aj super za danas. Bas nam javi sta je rekla ginica. 🤞😎😘

16. Srpanj 2019. 05:57

Mallla

A Martina možda kod tebe O bude 69dc 😂😂 malo se zafrkavam…. Doc ce M, mora a vise nek prestane zafrkavat.
    Ja mislim da sam T dok se ne dokaže drugačije…. Idem probat ovim stavom 😊

Ahahhha bila bi fenomen. Ma znam salimo se..nije na odmet 😎🤣Doc ce ona...💪💪💪. E pa dobar ti je taj stav. Podrzavam 🤭🤗❤😘

16. Srpanj 2019. 05:58

crnerupe

mikica13

Prijavljujem dolazak vjestice. Toliko sam lose da sam kupila 3 kutije sladoleda, neskvik preljev i 2 slaga na spricanje, takodjer nemam snage ni ici na posao pa cu 3 dana odmarat… nakon toga opet u nove pobjede. Baby cestitam od srca 😊

A misa mu ☹️ Ja taman pomislila da ce se klub friskih trudnica popuniti 😁 ja sutra trebam (NE)dobiti i sve je upucivalo na dobro dok jucer i danas nisam vidala po mozda ukupno dvije kapi krvi u cijelom danu,leda mi se hoce razdvojit,vrat me poceo boliti,nemam grceve ko inace kad trebam dobiti ali bojim se da ce se ponoviti scenarij biokemijske otprije 2 mjeseca…cekam da vidim 🥺

Ma nece. Ovo kak si napisala mi se cini da M sam sta nije. A mozda se sve preokrene. Sam se ti ne sekiraj. Bit ce sve dobro 👍❤🤗

Lady_E
    16. Srpanj 2019. 09:14

Prijavljujem dolazak M. Ovaj put je doslo tocno na vrijeme ako nista 😂 do kraja tjedna idem vaditi hormone pa cu vidjeti sta to luduje u meni 😁

Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖

16. Srpanj 2019. 10:45

Lady_E

Prijavljujem dolazak M. Ovaj put je doslo tocno na vrijeme ako nista 😂 do kraja tjedna idem vaditi hormone pa cu vidjeti sta to luduje u meni 😁

A joj...aj bar je na vrijeme misa joj...e super je ti je to za hormone. Nekad je malo potrebno pa da se stvari promjene. 🤗😘

Mallla
    16. Srpanj 2019. 12:32

Ola ženskice kako ste danas?
    Mene rasturaju leđa - jajnici - noge ni sama ne znam procjeniti što i kada me muči. Rekla bih da su to ove stalne promjene vremena. Malo sam na godišnjem pa nastojim dan ispuniti raznim aktivnostima iako omiljene nema jer je ružno vrime. 
    Čime se vi bavite ovih dana

url=https://lilypie.com]

16. Srpanj 2019. 12:59

Mallla,evo ja kombiniram nekako kako se doslepati ovaj vikend s mora,jos uvijek nisam dobila,nemam neke bolove ko inace kad treba doci,tu i tamo kap krvi kroz cijeli dan bude,pa se kupam koliko ide,ili jedem,ili odmaram i to je to. Godisnji se blizi kraju pa treba jos iskoristiti ovaj tjedan 😁☺️🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.